A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #60167 Sikerült összefutnunk egy Tiger P-vel Articon. Behátrált a sziklafalhoz és lőhettük ahogy akartuk az elejét nem hatotta meg. Aki az oldalába akart kerülni azt kilőtték a láthatatlan segítői ő meg csak riszálta kicsit az elejét és pattogtatta a skulókat. Mire kilőttük 6-ból 2-en maradtunk és buktunk is a meccset mert a másik oldalon áttörtek - ezért kellett volna sietnünk. Nekem sikerült kemény 86 xp-t szereznem meg egy mesterlövész jelvényt mert 16-ból 15-ször eltaláltam (vagy 12-szer HE vel). Nagyobb Shermannal voltam. A sima tigrisnek ettől jóval gyengébbnek kellene lennie hogy jogos legyen a nyafogás.
Match.making: Az 5-ös arty + még valamivel(tank, tankvadász,felderítő) szemben simán berak két 4-es artyt a másik oldalra. 5-ös szintű ellenfeleknél még nem olyan nagy a különbség de ha hemzsegnek a 7-es 8-as heavyk a csatában akkor pl. a Hummel sokkal többet ér.