418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
  • ropi88
    ezaz!
    lejött a 6.6-os verzió, felraktam és megy is, nagyon durva sőt még 300 aranyam is van. de sajna ilyen hun channelt nem találok sehol :S
  • Plata

Defeat
    Battle: Komarin 2011. szeptember 11. 8:04:03
    Vehicle: KV
    Experience received: 214
    Credits received: 10 042

Jézus de hülye csapat volt,az egyik barom állat eltalálta hogy kezdéskor mindenki menjen bázist foglalni,a sok hülye birka meg ment,csak páran maradtunk védeni,de arra is egyedül maradtam mert a többieket gyorsan kilőtték.Végül csak egy Is és Stug3-at tudtam kilöni és elfoglalták a bázist.

• VanDaal
    Igaz én még csak tier7-nél tartok, de addig bezárólag tuti, hogy minden le tud pattanni a tornyáról. 170 környéki pen édeskevés ellene :)
  • S1mlis
    Én Ubuntut használok , de ha Linux alól futtatod a WoT-ot abban nem lesz semmi köszönet.Mindent le kellesz kapcsolni minimumra ,ha szeretnél legalább 20 fps-el játszani Ubuntu alatt.

WoT Linux
    WineHQ

• Ravasak
    Lenne haszna a CW nek is ha végre terültehez jutunk, ingyen arany mindig jo :)
  • Adjunktus
    "T-28 mennyire költséges? Csak hogy megvegyem-e rögtön, amint lesz rá pénzem, vagy inkább várjak vele."

Ha az Oroszra gondolsz,(már a kötőjel miatt ugye)akkor röhögnöm kell.
    Ha a Yenki TD-re,akkor az is elboldogul.Milliomos nem leszel vele,de azért hozható vele némi profit.
  • Pares
    Ez neked csak egy "jó" körrel ér fel?
  • lammaer
    Hát az lehet az előnye ezen a szintn, hogy kapsz +1 chat csatornát ahol van sok ember (igy könnyebben találsz platoonhoz társakat), és ha a klánnak van Teamspeak szerverre, ot tudtok együtt játszani. Szóval kb annyi hogy találsz társaságot.

A Clan war harcokhoz a t34-85 nagyon karcsú, tekintetbe véve hogy a CW meccseken a Tier X heavyk meg a legnagyobb artyk jönnek szembe.
    Szóval úgy képzeld el, hogy az ellenfélnél van 10 Tier10es heavy (esetleg egy-két T-54 meg Jagdtiger mutatóba), megspékelve néhány baszomnagy artyval azt hajrá.

Lehet persze menni kis tankkal is, csak minek.

Jelenleg sztem a klánoknak a társaság a legnagyobb előnye. A ClanWar uncsi, meg sok haszna nincs is.
  • Tono34
    Kezdésnek a JP kilőtte a 2 artinkat majd vki kilőtte a JP-t.
    Indulásnak -3 tank.
  • Tono34
    Végre egy jó kör, de sajna az arti kiszedett idő előtt. 1 vs 7-ről azért majdnem meglett.

• Oddball29
    Nemtom, lejebb voltál és ahogy átütötted, a lövedék a nyitott tetőn keresztül elrepült az ég felé?:D
  • MitsuMishi
    Milyen előnyei vannak,ha valaki benne van egy klánban?Megéri belépni valahova? T-34-85-ös harckocsi személyzetnek milyen skilleket érdemes adni,és milyen eszközöket érdemes megvenni rá?
  • bornofakone
    tényleg, akinek van slugger-ja, nem vett rajta észre semmit? pl. h bugos a torony v ilyesmi?
    2 eset volt amit nagyon furcsáltam:
    t34-el baktatok, mit ad a Jó Isten, slugger az utolsó, nekem csak 32hp-m van, neki meg 230...mondom 120-s ágyúval...sima ügy :D
    hull down-ba is voltam, már éreztem a wint a tenyeremben...
    na most rálőttem a tornyára (csak az látszódott) szokásos hang (mikor rászakítasz több száz hp-t és kb szétszakad a szutyok tank...olyan hang:D) de semmi...0 damage...persze rámjött és megölt...

illetve 1 másik csatában hummelünk meglőtte az enemy sluggert, és telibe kapta a tornyát, semmi hp loss, semmi critical...arty is meg mindenki ki volt akadva h ez mi? amúgy 3%-a volt szóval ha mellé megy meg ilyesmi akk is meghalt volna, de nem mellé csapódott be, hanem telibe a tornyára, mindenki ki volt akadva még a slugger-es srác is...

szóval ez vmi ritka "na most megszívtad mert ez a random WOT" v tényleg vmi nem klappol azzal a tankkal?
  • Gunslinger
    Az összes orosz medhez végig medium rammer kell. Az E-50 105mm-es ágyújához is. Olyan tuti nincs, hogy egy tankhoz médium és large rammert is használhatsz, vagy az egyik, vagy a másik.
  • Szakesz
    "Heavy tankra Large, közepesre meg Medium caliber rammer kell."

" az előző két, - és szerintem nincs is több - kivétel ennyire zavaró lenne?"

Nem kell ezt tágabban vizsgálni, nem kell benne értelmet keresni, a fejlesztők így csinálták meg, ezért a T1&M6-tól eltekintve mindegyik heavyt Large, míg minden közepest Medium rammerrel szerelheted fel.
  • tankaljöttem
    na elkezdem én is az artyt aztán szépen kilesem a helyeket ahová majd a nehéz tankokkal nem fogok odaállni ,mert egyszerüen idegesit hogy ha mellém is lőnek leszednek kb 70% gondolom hogy kurva nagy repeszdarabok szaggatják át a páncélom ha mellém lőnek ,vagy lehet én tévedek
  • Oddball29
    Rámegy egyből a 90-es, de akkor a kiegészítőkre nem lesz kapacitás az új lánctalpig.
  • bgabor
    Konkrétan a T-34-85 érdekelne, mert 76 és 85mm-es ágyúhoz, sőt még a 122mm-es tarackhoz is medium rammert lehet venni, de lesz ugyebár rá 100mm-es ágyú is.

Azért nem azt kérdeztem, hogy a T29 egyik konkrét ágyújához melyik kell, mert ennél tágabban vizsgálom a kérdést, az érdekelt, van e valami szabályszerűség benne.
  • Oddball29
    Sztem ahhoz már nem fog működni, ha rákattintasz egy másik használatban lévő slot-ra, akkor már a heavy caliber rammert fogja kijelezni. Cserélni kell majd.
  • Szakesz
    Minden kérdésedet megválaszoltam, hátrébb az agarakkal. :)
  • bornofakone
    amúgy azt a pár k-t kilehet anélkül is bírni, és igazság szerint azzal a 76-sal teljesen mind1 h most mennyi a rof..:)
    csak nekem rémlik úgy h egyből rá lehet dobni a 90-st? (kicsit már rég fejlesztettem ki, de nem emlékszek h szórakoztam volna a 76-sal..)
  • bornofakone
    az a legegyszerűbb ha 76-sra nem veszed meg, amúgy nem fejlesztetted ki a 90-st? azzal fényévekkel egyszerűbb lenne a dolgod :)
  • bgabor
    Igen, pont ez az érdekes benne, ugyanis T1 Heavy-hez is csak medium kaliberű töltésgyorsítót lehet venni.
  • bgabor
    Értem én, de mi történik akkor ha a T29-esre a 76mm-eshez megveszem a medium töltésgyorsítót, és aztán rárakom a 105-öst?
  • Edorn
    Telepített már valaki sikeresen ubuntura WoT-ot? Ha igen, akkor le tudná írni hogyan kell? (nem igazán szoktam linuxot használni, ezért ha lehet minél részletesebben...)

Ez alapján próbálkozom, de nem igazán sikerül... de lehet csak az a gond, hogy félreértek valamit belőle:
    http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=22521
  • bgabor
    Hát zsenikém, a "medium caliber rammer" elnevezésből logikusan erősen az következik, hogy az ágyú kaliberétől függ, melyik ágyúhoz melyik töltésgyorsító kell, és nem a tank kategóriájából. Ugye akkor nem lenne ott a kaliber szócska benne. Érted, medium caliberű ágyúhoz medium kaliberű töltésgyorsító.

Az, ha ennek ellenére mégis a tank kategóriájához kötődik a medium és a heavy töltésgyorsító, csak azt jelzi hogy a készítők ismét nagyon elfogalmaztak valamit.

Egyébként mi ez a stílus, megint elgurult a gyógyszered?
  • bornofakone
    is-4-el én is jubilálok nemsokára:) de amúgy nem csak a németek sz.rják a sniper medált, ha nincs prémiumod, úgy is lehet szarni a medált főleg mikor már 1k-ba kerül a lőszer...2x meggondolod h mire és hogyan és hova lősz :D nem hiába van nekem a mocskos ruszkikkal (bl-9 87%,s-70 88%)-s hit ratiom...de az tény h némettel egyszerűbb sniper medált megszerezni :)
    én igazság szerint a d-25t v d25-t v milyen szutykokkal is elvoltam akármennyire is random ágyúk...:) (míg nem lett meg bl-9 addig 86%-s voltam is-3-nál)
  • Gunslinger
    Olyanom nem volt, de KV-ra large kell. Ha T1-re medium akkor valszeg azért, mert nem is megy rá nagyobb ágyú, mint 76mm, a T29-re viszont igen.
  • Oddball29
    Pedig nekem, amikor legutóbb T1-el bohóckodtam, a mediumot engedte fel.
  • Szakesz
    Nem lett volna egyszerűbb megkérdezni, hogy melyik töltésgyorsítót kell a T29-re megvennie? Vagy az előző két, - és szerintem nincs is több - kivétel ennyire zavaró lenne? :)
  • Gunslinger
    Nem az ágyú, hanem a kategória a mérvadó. Hiába van egy kis 76mm-es egy heavyn, attól még a large kell rá.
  • Gunslinger
    Én a KV-val jubilálok lassan, még 30 kill és megvan vele az 1000, de az IS-4-el is viszonylag közel vagyok már az 1000-hez, idén még meglesz. :-) Top Gun-ban sajna csak 61-nél tartok, még 39 kell a 100-hoz.
  • Oddball29
    M6-on még jó a medium rammer, T29n-él 90-esig is asszem, de úgyis jelzi majd a slotoknál, melyik jó rá.
  • ximix #60839
    Ahogy elnézem csak két méret van és két változat.
    WoT WIKI
    Medium-Caliber Tank = 200,000
    Large-Caliber Tank = 500,000

Med-Caliber Artillery = 300,000
    Large-Caliber Artillery = 600,000
  • lammaer
    Szakesz.. egyszerűen csak annyit kellet volna írnod hogy "nem". De látom megint barátokat keresel :D
  • Szakesz
    Miről beszélsz már megint? Heavy tankra Large, közepesre meg Medium caliber rammer kell. Ennyi a történet.
  • Oddball29
    A hosszú 105-öshöz már heavy kell, ennyit tudok.
  • hellokitty92
    Miezez, burkolt német reklám?!:D

Top gunok tekintetében szarul állok, össz van 27:D, acélfalból is csak 20 van, nekem valahogy nincs elég mázlim hozzájuk.:) De szárnysegédből már 43 van!:D

63 csata hiányzik h elérjem a 3k-ik csatám.
  • bgabor
    Azt mondjátok meg nekem, mi van akkor amikor egy olyan tankodra veszel töltésgyorsítót, amire lehet olyan ágyúkat is tenni, amikhez más kategóriájú töltésgyorsító kell? Pl: T29 operál 76, 90 és 105mm-es ágyúkkal is. Mi van ha az elején megveszem a 76oshoz a gyorsítót, és később másik löveget teszek a tankba?

Egyeltalán hol vannak űrméretileg a kis/közepes/nagy töltésgyorsítók határai?