A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #60860 tényleg, akinek van slugger-ja, nem vett rajta észre semmit? pl. h bugos a torony v ilyesmi?
2 eset volt amit nagyon furcsáltam:
t34-el baktatok, mit ad a Jó Isten, slugger az utolsó, nekem csak 32hp-m van, neki meg 230...mondom 120-s ágyúval...sima ügy :D
hull down-ba is voltam, már éreztem a wint a tenyeremben...
na most rálőttem a tornyára (csak az látszódott) szokásos hang (mikor rászakítasz több száz hp-t és kb szétszakad a szutyok tank...olyan hang:D) de semmi...0 damage...persze rámjött és megölt...
illetve 1 másik csatában hummelünk meglőtte az enemy sluggert, és telibe kapta a tornyát, semmi hp loss, semmi critical...arty is meg mindenki ki volt akadva h ez mi? amúgy 3%-a volt szóval ha mellé megy meg ilyesmi akk is meghalt volna, de nem mellé csapódott be, hanem telibe a tornyára, mindenki ki volt akadva még a slugger-es srác is...
szóval ez vmi ritka "na most megszívtad mert ez a random WOT" v tényleg vmi nem klappol azzal a tankkal?