418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    mikor lövik vissza a szervereket?
  • Tono34
    Tegnap megkaptam az új gamestar-t. Van benne WOT promo cod, 350 gold + T127, viszont csak új regisztrációval!
  • Glo
    Aha, kosz :)

Mondjuk a Hummelt se oli meg az ujratoltesi sebesseg, meg kivancsi lennek a toltokre, hogy hogyan flippereznek a lovegen belul egy ilyen vad menetnel :))
  • lammaer
    TD módról arty-k esetében szokás beszélni. Ez annyit tesz, hogy nem a felülnézeti módban célzol, hanem ugyanúgy mint a többi tankkal, direktben a "külső" nézetből. Tehát direkt célzás.
    Van néhány arty (a gyorsabbak, mint pl a hummel) akikkel városi pályán nagyon jól lehet igy ütyködni - amíg vki vissza nem lő :)

(természetesen egy TD/med/heavy mindig ilyen módban harcol).

itt egy példa
  • Glo
    A gyakorlat meg az, hogy valaki, mas szögböl, mar ugyis spottolt :)

Jol ertem, hogy a TD mod az az, mikor campelsz a bokorban es varod h az ellen jojjon gyanutlanul?
  • Adjunktus
    Ha lősz,akkor az álcázási bónuszok és a közvetlenül előtted lévő bokor álcája megszűnik 6 sec-re.
    Ilyenkor csak a gép alap álca értéke érvényesül.
    Ezért kel olyan helyre állni,ahol több bokor meg fa is takar egy irányból.
    Ez az elmélet.A gyakorlat meg káosz.
  • PetiPetiHUN
    M41-ről és az M7 priestről beszéltem.
    Láthatóság: Azt vettem észre hogy lövésnél nem mindegy a cső hossza. Az M4 Shermanomat sokkal ritkábban veszik észre mint a Sluggeremet ha bokor mögül lövök. A Sluggeren álcaháló és 70% körüli álcázás a legénységnek az M4-en pedig semmi ilyesmi. A 90-es cső elég hosszú viszont a Shermanon csak egy rövid 105-ös van. Lehet hogy a cső kilátszódhat a bokorból egyébként de lövésnél tuti lebukás.
  • PetiPetiHUN
    Hmmmmm....
    Próbálom megszeretni de még a jobb ágyú hiányzik. Próbálok vele a zöld pöttyök alkotta ellipszisbe lőni és néha sikerül is. Eléggé mellé hord a kicsike de td módban elég jól működik. Remélem a jobb ágyú pontosabb is lesz - meg lesz HE :) - és több sikerélményem lesz.
    Még visszasírom az M7-et. Utolsó előtti meccsemen volt egy killem mikorra elfogytak a társaim az ellenből még 8-an voltak abból 4 arty. Csak 3-an élték túl, imádom a TD módot.
  • hellokitty92
    Nagyon szopó lesz. Minden át fog menni rajta, de ha meglesz a fejlesztett torony, akkor minden egyes sérelemért triplán fognak megfizetni az ellenfeleid;):)
  • Oddball29
    Ekkora.

Pláne, hogy ilyen torony IRL sose létezett.
  • Sippie
    A T32 alap tornya tényleg akkora szopó mint ahogy az adatai mutatják?
    114 front páncél, elég erős váltás a T29 után aminek kb csak a tornya az erőssége. Amíg össze nem kaparom a 20k XP-t addig papír vagyok mindenhol?
  • ximix #61663

• lammaer
    Háló sosem árt. Papíron akkor is jobban tudsz rejtőzni vele ha a legénység camoja már 100%.

Gyakorlatilag rejtőzni addig tudsz vele, amig el nem dördül az ágyúd. Onnantól kezdve tuti hogy kiszúrnak, az amazonas dzsungelének mélyén is.

(vki irta vhol, hogy lövéskor a camo net valamint a közvetlen közeli bokrok hatása megszűnik pár másodpercre).
  • foxbat88fx
    oké akkor :)
  • Torzonborz
    wide screennél az 16:9 nem 16:10.
  • Plata
    Már nem vagyok játékban.de sztem a képpel van a gond.
  • foxbat88fx
    már bocs :D de sztem azt használsz :D és kegyetlen ronda a game így :D nézd meg a grafika beállítást ha kocka monitorod van akkor 4:3 ha LCD akkor 16:10 elvileg, de vannak kocka LCD-k is azok is 4:3asok.
  • malystryx
    Még akkor is kell rá háló, ha a legénység eléri majd a 100 %-ot?
  • Plata
    Tudja a ragya.
  • foxbat88fx
    nem használsz te rossz képarányt? :D
  • malystryx
    Köszönöm :)
  • Adjunktus
    Álcaháló,ventillátor,rammer.
    A kukker nem létszükséglet.
  • ximix #61652
    NetFramework és hasonló kacatokat is felraktad C++, DirectX. . .?
  • malystryx
    Lammaer, megvan még az ISU-d?
    Mit tegyek rá? Van kukkerem, töltésgyorsító, a 3-iknak jó lenne egy venti, vagy más inkább? Előre is köszi.
    Vagy aki használ ilyen gépet, segítsen, legyen oly kedves :)
  • TDantes
    Elég hülyék ha pattanak. Amint meglátok egy T95-öst már töltöm a HE-t.

E75-ben ülve ma is lazán szétkaptam egyett. Igaz, aztán a másik T95 engem kapott szét, marha erős ágyúja van. Késtem egy másodpercet, és pont telibe lőtt.
  • Ohyner
    Én szívem szerint a tdkre is raknék limitet mondjuk olyan 5-6ot mert amikor csak td van egy csapatban az sem túl élvezetes, mondjuk a 6 artyvel nem lehet összehasonlítani. Bár ezesetben az szokott lenni a baj, hoyg csak egy oldalon vannak TD-k
  • bornofakone
    t95-el még annyira se tudsz eltűnni :D t28 szinte hasít t95-höz képest :D
    igazság szerint az összes map szívás azzal a tankkal, mert sehova nem tudsz időbe oda érni(nem is kell igaz, de ha vmilyen tankot lőni akarsz akk muszáj:D) ha meg bázison kempelsz, akk meg 90%-ban jönnek a medek, közbe arty is lő, és azért benéz pár t10 heavy(90%-ban is-7) akik lazán flankelnek :D
    de mindent egybevéve ugyanaz a helyzet mint t28-nál, az összes szívás eltörpül az az öröm mellett mikor berak téged himmelsdorfra :D főleg mikor t95-el bemegyek és ledarálom enemy-t egymagam :D ez az érzés felbecsülhetetlen, mikor maus pattan, is-7 pattan, object pattan, JT pattan, és te csak bumm bumm bumm :D
    ma is végig szívtam de 1x berakott himmels-re :D 3 maus-t ellenem, én utcába, mausok jöttek szépen sorba és kész :D 2-t offoltam, 3-kat 1%-ra lelőttem, 1 t32 meg HE-vel lekapta :D de azért azt az érzést leírni közel se lehet :D igaz 123 hp-val éltem túl (HE-vel azért szépen kaptak le belőlem) de 3 maus-t egymagam megállítottam :)
  • Plata
    Három arty már tényleg sok,akkor nekem nem jut semmi,ellopják előlem a zsírosabb célpontokat.
  • TDantes
    Erről van szó. De lehet én nem tudok valamit.
  • Ohyner
    AMúgy én sem értem ezt a tűnj el gyorsan szöveget. AMikor Ferdivel megyek meglátok egy tankot és rálövök azonnal megyek is el a helyemről, de szarrá lő az arty úgy is. Meg elég ha egy kis részed nem ér be a fedezék mögé. És ha az első találat nem ölt meg elég ha melléd lő. Ilyen pontosság mellett nem lehet mit csinálni a nehéz lassú tankokkal, vagyis egy dolgot lehet el sem indulsz hanem elbúj kempelni, hogy utoljára lőjenek ki.
    Legyen ilyen pontos az ágyú amiylen most, mert így játszható, de nagyon súlyos damage nerfel.
  • TDantes
    Bocs, de például T28 USA TD-vel hogy tűnsz el gyorsan? Lehet én vagyok a béna, azért nem megy. Vagy Maus-al? Komolyan nem gúnyolódom. Mond el hogy kell.
  • Rainbow15
    nálam is zöld mindig
  • hawkie22
    Az artys játékstílushoz még annyit, hogy:
    még csak tier4nél járok, német vonal, a med tankokat alig bírom belőni, ha mozgásban vannak, mert gyorsak. A nehéz tankok megint más kérdés, őket meg lehet lőni, viszont tier4 artyval 2-300 körül sebzel beléjük.
    Más artykat kilőni egyszerű, ha spotolva vannak, a TD-k meg úgy ahogy. Viszont ezzel szemben egyszer vegyenek észre az ellen tankjai, onnantól neked lőttek az esetek 90%-ban, merthogy életed nem sok van.
    Mint mondtam, egyelőre tier4-es tapasztalataim vannak csak artyval, tovább még nem jutottam, lehet, hogy ez tier8-nál majd megváltozik, bár ott meg a ROF is növekszik, elég durván, meg a forgási sebesség is, ha jól sejtem.
    Ezzel együtt aláírom, hogy ha 3 artynál több van egy oldalon, akkor az már a játékélmény rovására megy. 2 bőven elég oldalanként.
  • GrooveHero
    Raktam fel Xp-t, a helyzet semmivel nem lett jobb, most az FPS eléggé ugrám, úgy 0 és 62 között, és uyganúgy rohadtul ugrál, meg szaggat.
    Igazából azt nem tudom, hogy a zölden világító lag lámpa most szerver lagg, vagy azt jelzi, hogy nálam van vmi gikszer?
  • Plata
    E100-al harcoltam,és nem műholdnézetből,nem tehetek róla hogy hülye szegény feje és nem tudott megölni,lehetőség megvolt.Én bele eresztettem vagy ötöt ő meg egyet sem.
  • Plata
  • Plata
    Két töltés közt elmehetsz wc-re.
  • bardocz
    KV-nál a trollgun a 152mm-es? Van egyfajta töltési ideje:D
  • Plata
    De hülye vagy.
  • virkir
    Na azért kár lett volna :D