A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #61648 t95-el még annyira se tudsz eltűnni :D t28 szinte hasít t95-höz képest :D
igazság szerint az összes map szívás azzal a tankkal, mert sehova nem tudsz időbe oda érni(nem is kell igaz, de ha vmilyen tankot lőni akarsz akk muszáj:D) ha meg bázison kempelsz, akk meg 90%-ban jönnek a medek, közbe arty is lő, és azért benéz pár t10 heavy(90%-ban is-7) akik lazán flankelnek :D
de mindent egybevéve ugyanaz a helyzet mint t28-nál, az összes szívás eltörpül az az öröm mellett mikor berak téged himmelsdorfra :D főleg mikor t95-el bemegyek és ledarálom enemy-t egymagam :D ez az érzés felbecsülhetetlen, mikor maus pattan, is-7 pattan, object pattan, JT pattan, és te csak bumm bumm bumm :D
ma is végig szívtam de 1x berakott himmels-re :D 3 maus-t ellenem, én utcába, mausok jöttek szépen sorba és kész :D 2-t offoltam, 3-kat 1%-ra lelőttem, 1 t32 meg HE-vel lekapta :D de azért azt az érzést leírni közel se lehet :D igaz 123 hp-val éltem túl (HE-vel azért szépen kaptak le belőlem) de 3 maus-t egymagam megállítottam :)