418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Hogyne. Sőt van jobb 180 mm B-1-P. Nem is, minek kicsinyeskedjük el, megkaphatná a 406 mm/50 Pattern 1937-est, ekkor úgyis van raktáron pár darab az oorszoknál. :)

Csak van valami 122 mm-es ami erősebb a BL-9-nél. Ha mégse lenne akkor meg mondjuk egy fiktív lenne: 122 mm BL-9 mod1947. A 10,5 cm L/52 Aufs.B, az L/100-as és a 105 mm T5E1M2 fiktív lövegek mellé beférne ez is.
  • Krinyo
    thx
  • HappyHunter
    Rammer, esetleg venti.
  • davidbog
    Ez a legvalószínűbb. Mondjuk a teknő erősítése még talán beleférne, de a vezető nyílása maradhatna.
    Valószínűleg elvesznek tőle szinte mindent, nem sok értelme lenne a 122 mm D-25T-nek egy tier 10-es harckocsin. Pedig az IS-4-hez hozzátartozik az is, meg az alaptorony is, meg a többi is. Ezért IS-4.
  • R3nton
    Mert az e-75 nem irreális úgy ahogy van:D
  • Krinyo
    Tigrisre milyen extra modulokat érdemes rakni?
  • spiczi91
    Viszont akkor mit raksz bele, hogy használható maradjon? BL10? :P
  • Szakesz
    Szerintem megnövelik a HP-ját 2500 körülire, növelik a ROF-ját a 130mm ágyúnak 4,7-re, a hitbox-át pedig kicsit megvariálják.

Gondolok itt a megerősített haspáncélzatra, a vezetői nyílás többet nem minősül átlőhető gyenge pontnak stb. :)
  • davidbog
    Ha megmarad a 130 mm-es löveg akkor több páncélt nem érdemel az IS-4. Egyrészt a valóságban is ilyen volt, másrészt még a 160 mm/30°-os homloklemezével is erősebb lesz mint a T110. Kicsit sok lenne: 130 mm S-70, HP buff, páncél buff. Az alap torony megmaradhatna, pedig valószínűleg lesznek akkora gyökerek, hogy olyan dolgot vesznek el amivel a valóságban is fel volt szerelve.

Ha rajtam múlna kapna 5-600 HP-t aztán kész. De lehet elvenném a 130 mm S-70-est is tőle. Az a löveg iszonyatosan irreális az IS-4-ben. Olyan kicsi toronyba esélytelen hogy beleférjen, még félautomata töltő nélkül se. A '46-os verziójú IS-7-nek volt hasonló kialakítású tornya mint az IS-4-nek de az is sokkal nagyobb volt. A T-34/85, T-43 kivételével talán egyik harckocsi sincs annyira túlfegyverezve mint az IS-4. Páncélvadászoknál egy-kettő akad, de azoknak legalább nincs tornya.
  • davidbog
    Nem csoda. Kisebb a fenntartása és szinte ugyanolyan a tűzereje mint az IS-7-nek.
    A futóműve is jó bugos, a leginkább lövéselnyelő, a T1 és az M6 mellett. Ez főleg a kis futógörgők miatt poén. Egy német átlapolt vagy Cristie-féle (T-34, T-54, IS-7, Cromwell stb) futóműnél még csak-csak érthető lenne. Dehogy pont ennél...
    A tornya is erős. Az én IS-4-esemet szemből AP-vel talán egyszer se lőtték át. Ehhez képest az IS-7-nek a tornya gyenge (hála a lövedék kompenzációs rendszernek).
    Fullosan egyáltalán nem lomha (valóságban a KV-2 mellett a leglomhább hadrendbe állított nehéz harckocsi volt, és nehezen vezethető). Szóval érthető miért szeretik jobban.
  • brasco84
    kurva rég nem voltam top tank, erre most berak.. úgy kezdődik, hogy az egyik beírja a legelején h dont spamm, a másik persze egyből elkezdi. bumm -1<0 bumm -2<0.. miért léteznek ennyire fogyatékos emberek? aki kis tankkal játszik annak az agyi kapacitása is kicsi? érdekes még olyat nem láttam h egy IS4 poénból kilő egy Hummelt mondjuk, just for fun... mondanom sem kell vesztettünk :D
  • Gunslinger
    Patron, ez jó. :-D Olyan, mint a Masu. :-D
  • DummyBoy
    Egy ismerősöm egyszer kölcsönadta az accját egy napra, hogy kipróbáljak pár nagyobb tankot ... (pl: Patron ...)

Cserébe lenyomtam a duplaköreit ... az egyik körben IS4-el 4 tankot kergettem a városban, menekültek mint a meszes ... a vicc, hogy T-34, IS4, IS3 és KT voltak ...

Szétkaptak volna mint hülyegyerek a mikuláscsomagot ... de nem ...
  • patchaou
    Én is torpantottam már meg egyedül így több tankot, azóta sem értem miért vártak kb 3 percig arra hogy lerohanjanak :D Két probléma volt csupán: 1 egyedül voltam azon az oldalon, 2 a mi artynk szerintem wc-n volt, egyet sem lőtt miközben a kv-val spottoltam a t7-es dögöket.
  • Zegi Norbi HUN
    Löwe féláron:P
  • Gunslinger
    Sztem fél áron lesznek a brit eredetű prém tankok meg néhány német.
  • Droughert
    Alacsonyabb tierben kevesebb van, de t10-es csatákban nekem nem tűnt fel, hogy vissza vettek volan belőlük..
  • HappyHunter
    Jaa, megvan mit hiányoltam egész nap a játékból. Az artyk okozta frusztrációt. Valahogy észre se vettem őket. Nerfelték őket vagy mi történt?
  • Wlanseraf
    Hogy imádom hogy szarnak leírni mi is lesz.. ki írom hogy majd lesz valami.. aztán 1-2 nap múlva hogy mi is.. büdös parasztok ezek:)
  • Redmaster
    Megfejtettem emberek! Az a római szám a tank képén a bal felső sarokban az egy osztó szám. Ennyivel kell osztani az átlag IQ-t hogy vezethesd azt a tankot.
    Az előbb komarin a saját bázisunkat 2 tank védte (alul kezdtünk) én a KV-3-mammal meg egy t-34el a középen tartottuk az ellent a többi 11 meg az ellenség zászlójánál állt bent az erdőbe és kempelt...
    Előtte meg steppes-en én a JgPz4-emmel egy tigris meg egy vk3601 a jobb oldalon (a kövek között) elmentünk lelőttünk 7 vagy 8 tankot és mire elérünk az ellenség bázisára már foglalják a miénket. Ki is kaptunk mert ők 4-en maradtak mi meg csak úgy 3-an. Ennyi lámát hogy lehet összeszedni?

Ja és nem volt időm 2 napja olvasni fórumot úgyhogy:
    Az artyk rohadjanak meg! Az előbb oneshottolt egy m41 miközben ültem a JgPz4-emben. Nem ammorack volt.
  • Met
    A játékon belül hogy lehet hangerőt változtatni?
    Mert a beállításokban 11%-on van, felhúzom 100-ra, elfogad, ok, visszamegyek megint 11%-on van.
  • Gunslinger
    Új event közeleg: http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/operation-market-garden
  • TDantes
    Én meg azt szeretem, amikor hat támadó tank megtorpan egyetlen védő tank miatt. Persze, mivel megállnak, az arty kényelmesen leszedegeti őket.

Láttam már olyat, hogy tier 9-10-es tankok álltak meg, egy tier 7-es miatt. De még durvábbakat is.
  • HappyHunter
    Annyira szeretem mikor valaki beírja hogy rush, aztán ő az első aki elbűjik ey szikla mögé mikor megjelenik egy leo. -.-
    mert a rush egyébként nem egy rossz taktika, csak akkor tényleg nem szabad megállni semminél. 6 tankra úgysem tudnak egyszerre lőni.
  • R3nton
    szerintem túlzás a sírás miatta de persze örülök hogy lecserélik mert lesz egy prem tankom meg az m103 amit legrosszabb esetben majd eladok
  • Szakesz
    Ha folyamatosan lőheted az ellent, akkor mindenképp. :)
  • Gunslinger
    Jaja, 500-al több a DPM-je, mint az IS-4-nek, az pont egy lövésnyi.
  • R3nton
    t34en 120as ágyú egyik legjobb az egész játékban, sőt sztem tier9ben tuti az éri a legtöbbet, nagyon jó a rof
  • Szakesz
    2105 átlag sebzés T30-cal? Nagyon rambó stílusban nyomhatod. :)
  • Droughert
    Kíváncsiságból megnéztem pár dmg statot. T30-al 2105 az átlag dmg, de csak 38% a győzelmi átlag. Sajnos t10-ben még mindig sok az arty, és azoknak csemege az usa heavy.
    Viszont a T34-el 2005-körül van az átlag dmg-em amin meglepődtem, mert ott volt egy jó pár idegtépő kör a stock ágyúval, ami ugye maximum szívószálnak jó, de nagyon nem való T9-es csatába.
  • Gunslinger
    Uhh, most olvastam WoT fórumon, hogy egy csávónak 43 tankja van éppen a garázsában. Na oda már el kell a filter, ez valami brutál. Összesen van asszem 140 tank a játékban. Ha 150 aranyért vette a slotot, akkor is minimum 5k arany felett költött rá.
  • HappyHunter
    11-et, mert az nemszámít bele a nyolc percbe amíg pötyögöd a kódot, egy euró meg a...nemtudom, feldolgozási díj vagy valami :D
  • endrodiz
    de szép lenne egy ilyen első kör estére. bár már csak 300 xp kell a tigrishez, de akkor is jól mutatna...
  • Gunslinger
    Nekem pont tegnap lett meg a 100. steel wall. :-) Pont IS-4-el van a legtöbb, 33. Egyébként az IS-4 az egyedüli tankom, amivel úgy kaptam steel wallt, hogy csak modulsérülésem volt, hp sérülés nem, max hp-val éltem túl.

A második ruszki heavy ágtól én is sokat várok, nagyon remélem, hogy felveszi majd a versenyt az ST-I az E-75-el.
  • Nazarov77
    Maussal most jól lehet farmolni az acél falat, de a Tiger(P) is jó ebben ha top tier :D
  • Szakesz
    Biztos rengeteg Confederate medálra tettél szert ezáltal. ;)
  • SovereignXY
    Faszom kivan az emberekkel. Lelövöm az ellent 15-20%ra erre jön egy másik barom és befejezi heylettem....
  • Desmodromic
    Mindig ilyen első kört mindenkinek, a kis 36-os kitett magáért! A pingem sajna 100-400 között ingadozott, ez látszik a találati arányon.

• malystryx
    Szerintem most "direkt" elrontották őket, hogy a németek tűnjenek jobbnak, de hidd el amikor megjöm a második orosz heavy vonal, utána ismét visszakerül minden a régi helyére.

@Nazarov, ezzel én is így voltam még a bétában. Bármi tankot megvettem, (előtte ha rálőttem pattogtam róla) elkezdtek lőni, mintha papírból lenne. Szóval az igazi acélfal nem is tudom milyen, bár a T1 heavy-vel és az M6-al volt néhány. De valakinek van közel 100... Na nekem ennyi sosem lesz. :))
  • Eagle16
    Az még akkor volt az, mikor a Maus bugos volt és kb. bárhol át lehetett lőni, T30-as meg ugye nem is létezett még.