A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Redmaster #62895 Megfejtettem emberek! Az a római szám a tank képén a bal felső sarokban az egy osztó szám. Ennyivel kell osztani az átlag IQ-t hogy vezethesd azt a tankot.
Az előbb komarin a saját bázisunkat 2 tank védte (alul kezdtünk) én a KV-3-mammal meg egy t-34el a középen tartottuk az ellent a többi 11 meg az ellenség zászlójánál állt bent az erdőbe és kempelt...
Előtte meg steppes-en én a JgPz4-emmel egy tigris meg egy vk3601 a jobb oldalon (a kövek között) elmentünk lelőttünk 7 vagy 8 tankot és mire elérünk az ellenség bázisára már foglalják a miénket. Ki is kaptunk mert ők 4-en maradtak mi meg csak úgy 3-an. Ennyi lámát hogy lehet összeszedni?
Ja és nem volt időm 2 napja olvasni fórumot úgyhogy:
Az artyk rohadjanak meg! Az előbb oneshottolt egy m41 miközben ültem a JgPz4-emben. Nem ammorack volt.