418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Sztem elég jó a T-54 már stocként is, már a legelejétől több killem volt vele, mint csatám, ezt kevés tankkal tudtam megcsinálni, hogy egyből stock verzióval már pusztítottam. Emlékszem Panther II-vel valami 70. csata körül értem magam utol a killekkel.
  • Madmano
    A stock T-54 mennyire szar?Érdemes úgy megvenni?Vagy nagyon elmegy a kedvem tőle szerintetek?
  • Gunslinger
    Itt is ugyanez volt, VK3002DB-vel voltam, 3 killem volt és 7 detektálásom, top tank IS volt nálunk, küzdött, küzdött de mikor vele egyenrangú ellenfelekkel kellett leállnia vívni inkább a gyáva geci jött ki belőle. Ellenfelet annyira bedaráltuk, hogy egy T29, egy M6 és egy Panther maradt, de megfogták az egész bagázst, pedig nem is nagyon dolgoztak együtt, én addigra már nagyon low hp-n voltam, az M6 kilőtt.
  • VanDaal
    Még azt se mondták, csak azt, hogy az eredetije 17-e és 25-e között zajlott, úgyhogy gondolom 25-éig meg kéne ejteniük.
  • R3nton
    hanyadikán lesz a következő "operation átverés"?
  • ilsalon
    Ez amúgy szinte mindig ilyen randomban. Van két-három ember, aki nyomja a támadást, a többi meg lövöldözi a föltünk ellenfeleket.

Röhögök, amikor már csak hárman maradunk és már kilőttük a vállalkozó kedvűeket. A maradék nyolc ellenfél meg tanakodik, hogy most ezek hárman majdcsak elindulnak ellenünk, vagy talán menni kéne? De csak ne én már...
  • VanDaal
    Ejj de böffenthetnének már valamit erről az operation marketgardenről, de gondolom előtte való napig top secret lesz minden. Kéne egy új farm tank, és szerintem ennek alapján fog eldőlni, hogy mi is legyen az :)
  • Gunslinger
    Baszki, 7-0-ról képesek voltak elbukni ezek a nyomorékok, 12-14-re. Kegyetlen. Meghal az élen nyomuló két-három fragzsák, és onnantól a többi 12 nem csinál semmit.
  • Gunslinger
    Ettől sztem nem kell félni, kétlem, hogy tömegesen előfordulna.
    Én viszont szívesen fogom balanceolni az artykat, mondjuk ha 3-nál több van egy oldalon, akkor a felét lelökdösöm egy szakadékba, már ahol van. :-)
  • Glo
    Ha nem is a scout, de majd a bazisvedelemre szakosodott sniper heavy-k, amiknek szepen ott kene masirozniuk a palya kozepen.. hogy utalom oket..
  • Gunslinger
    Egy scout? Megnézném azt. Hacsak nem low tier TD nem sok esélye van rá, talán a VK2801-ben van annyi motorerő, hogy közepes TD-ket is megmozdítson.
  • Glo
    Ez elsulhet forditva is, mikor a genya a TD-t fogja kitolni a bokorbol kozszemlere..
  • gvarga12
    en tegnap Karelian jartam ugy hogy hozza kellett szolnom a cspattarshoz
    es meg is erthette volna elsore hogy move de csak nem jott vart mogottem 400m-re
    aztan elegem lett elotte mar jol felhuztak paran szal megfordultam es inspiracio gyanant jol arcontoroltem egy AP-vel
    raszoltam megegyszer es lass csodat elindult
    vegkifejlet o topgunt lot en emg szarnyseged lettem
    neha egy kis komisszaros inspiracio es mindjart gordulekenyebben mennek a dolgok

azt viszont valaki megsughatna hogy a Leo meg hasonszoru T4-es scoutok mostanaban mert probalnak a TD helyen sniperkedni?
    ehhez meg tudni kell hogy tegnap 4x fordult elo hogy egy masik meddel en DB-vel mar fel palyaval elottuk voltunk hegyet poziciot akartunk volna foglalni ezek meg az isten hatamogott sniperkedtek, rank meg dekloakolt az egesz elvetemult romulan flotta
    alig varom mar hogy elo tankot is lehessen tolni ugy fogom oket Lowevel kitolni a bokrbol hogy csak
  • Glo
    Amikor arty-ban ulok (sic) es elhussan mellettem az ellen T50-je akkor szokott eszembe jutni Jeff Dunham es az o kis lila babujanak orokervenyu mondata: Iiiiiiiii´m gay! :)
  • virkir
    Szerintem bőven elég az idiot, moron , gay alkalmazását megtanulni nagyon többre úgy sincs szükség randomba, meg haszna sincs. :D
  • Gunslinger
    Szenvedő? Tegnap láttam egy "What is you doing?"-ot.
    Inkább írjanak a saját nyelvükön.
  • Glo
    Elhiszem, vannak sikamlos esetek :)

Errol jutott eszembe a WoT userek angoltudasa.. haaat.. egy szenvedo szerkezettel mar bajok vannak :D
  • lammaer
    Igen, a FAQ magától íródott... csak úgy létrehozta magát...

Irj egy köszönömöt, hidd el jobban jársz.
  • SovereignXY
    Szóval te sem tudod. oké :P
    AP/Premium/HE.
  • lammaer
    Tudod mekkora poén ez angol munkahelyi környezetben? Amikor telekonferención beszélsz az US/UK klienssel, a FAQ update kifejezés részedről elhangzik fakjúként....

Egy időben még meglepődtek rajta, és nálunk is sokan beleestek a csapdába. Még ma s megtörténik néha-néha, de már többnyire nagyon figyelünk hogy eféqju-t mondjunk :)
  • Glo
    Birom ezt a FAQ-t. Olyan mintha azt mondanank: Fakju :)
  • SovereignXY
    ÖÖ... eza tervezett karbantartás hogy is megy? Volt egyzser hétfőn 07:00tól 07:30ig meg most van 09:00tól 09:30ig?
  • lammaer
    FAQ barátom. FAQ.
  • Glo
    Tegnap volt egy imadnivalo esetem.. Sivatagi palya, utolsonak maradtam a Hetzeremmel egy light tank meg egy arty tarsasagaban, az ellen meg egy A20, egy Stug3 meg meg 2 kozepes tank es egy TD. Osonnak tuloldalt a zaszlonk fele ketten az ellensegtol, szemben megy elore a kis tank az o zaszlajuk fele. A godorben kiszolitja szembol egy TD, de spottol nekem egy A20-at meg a Stug3-mast. Odaerek, kiszurnak, de be tudok vinni egyet az A20-asnak, mire o lelovi a lancomat.. Persze nem erem el a kis szog miatt, de a kovetkezo lovese pattant. Benyomok neki nagynehezen megegyet, mire a dombtetorol elobukkan a Stug3, de ello folottem es visszahuzodik. Erre az A20 mint egy megveszekedett nekemront (volt meg 75% HP-m), es felrobban :)) Aztan rafordultam a Stug-ra, mikor kidugta felol a kasznit alulrol atlottem.. +1 kill.

Igaz a vegere kinyiffantott a maradek TD, de kiraly volt :) Ja, hogy az a mamlasz nagykaliberu agyu minek van rajta.. lassu is, pontatlan is.. de nagyot szol, ellenben mikor egyszer feltettem meg se tudtam karcolni az ellen nagyjait (en voltam a legkisebb, persze), ugyhogy leszedtem..
  • VanDaal
    A facsemeték legalább nem TK-znának, meg nem blokkolnának, mikor vissza akarnál menni fedezékbe, sőt, bele sem rohannának az álló tankodba, hogy végül még te kapj büntetést az ő hülyeségük miatt :D
  • Glo
    Ok, koszi.
  • VanDaal
    Nem, jelenleg a match maker nem veszi figyelembe.
  • PetiPetiHUN
    Annyi bot van meg gyökér hogy néha már azt hiszem ez nem is tankos játék hanem faiskola. :)
  • Glo
    Egy kerdes: Oke, hogy a tankoknak van tier-juk, de a modulok tier-je szamit valamit a tier besorolas szempontjabol?
  • VanDaal
    Köszönő bot? :D Akkor sztem valószínűbb a jólnevelt noob :D
  • ilsalon
    Valamelyik nap tényleg találtunk egy bot-ot, vagy egy nagyon gyökér játékost. A kezdőkörben motorozott jobbra balra és folyamatosan lőtt a piros pöttyök felé. Annyi volt a szépséghiba, hogy Ruinbergen voltunk és minden lövés a házakba ment. A legszebb pedig az volt, hogy minden köszönésre benyomta, hogy hi. A végén már direkt nyomattuk és mindig visszaköszönt.
  • VanDaal
    9 vereség zsinórban. Oké, hogy minden random, de akkor véletlenül kerülhetne az ember néha a győztes csapatba is. DB-vel 84% VOLT a találati arányom, erre legutóbb pl 27 lövésből 16 talált, álló helyzetből, álló célpontokra. Ennek is kb a fele lepattant, vagy 0 damage-os critical. No comment!
  • Hypo #62962
    tegnap 5 tankkal darabonkent 3 meccs mind szopas...hmmm öszi bénulás, vagy ismét tele a szerver hulyekkel.
  • VanDaal
    Nem, mindig, mindenkit csak a legaljára rak. Valójában csak a legalsó 5 tankban van igazi játékos, a többi 10 bot
  • VanDaal
    A "moro" már csak ilyen
  • SovereignXY
    Bírom az embereim időzítését. Amint kimondja, hogy moro mnegjavítva mehetünk telibe lőnek és bumm :D
  • Oddball29
    Lehet ilyen megfontolás, hogy nem akart a másik 90-essel vacakolni, de a 105-ös felment volna az alap toronyba is... Mondjuk én is előbb a tornyot tettem rá anno, mert volt elég apcr-em a problémás esetekre...

Panther II-őn láttam egyszer rövid 105-öst. Nekem is elkerekedett a szemem a Pershingben. Még jó, hogy ellenfél volt.
  • Gunslinger
    Itt a kép, sajna belelóg egy fa lombja, csak utólag vettem észre, de azért látszik:
  • Oddball29
    Tyüh...Én azt sem tudtam, hogy Patton-re felmegy 105-ös tarack.
  • Gunslinger
    Azt hogy? A rövid 105mm-est nem lehet feltenni anélkül, hogy a fejlesztett torony meg ne lenne, az pedig 24400 xp és fel sem megy alap felfüggőre.