A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Glo #62971 Tegnap volt egy imadnivalo esetem.. Sivatagi palya, utolsonak maradtam a Hetzeremmel egy light tank meg egy arty tarsasagaban, az ellen meg egy A20, egy Stug3 meg meg 2 kozepes tank es egy TD. Osonnak tuloldalt a zaszlonk fele ketten az ellensegtol, szemben megy elore a kis tank az o zaszlajuk fele. A godorben kiszolitja szembol egy TD, de spottol nekem egy A20-at meg a Stug3-mast. Odaerek, kiszurnak, de be tudok vinni egyet az A20-asnak, mire o lelovi a lancomat.. Persze nem erem el a kis szog miatt, de a kovetkezo lovese pattant. Benyomok neki nagynehezen megegyet, mire a dombtetorol elobukkan a Stug3, de ello folottem es visszahuzodik. Erre az A20 mint egy megveszekedett nekemront (volt meg 75% HP-m), es felrobban :)) Aztan rafordultam a Stug-ra, mikor kidugta felol a kasznit alulrol atlottem.. +1 kill.
Igaz a vegere kinyiffantott a maradek TD, de kiraly volt :) Ja, hogy az a mamlasz nagykaliberu agyu minek van rajta.. lassu is, pontatlan is.. de nagyot szol, ellenben mikor egyszer feltettem meg se tudtam karcolni az ellen nagyjait (en voltam a legkisebb, persze), ugyhogy leszedtem..