A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
en tegnap Karelian jartam ugy hogy hozza kellett szolnom a cspattarshoz
es meg is erthette volna elsore hogy move de csak nem jott vart mogottem 400m-re
aztan elegem lett elotte mar jol felhuztak paran szal megfordultam es inspiracio gyanant jol arcontoroltem egy AP-vel
raszoltam megegyszer es lass csodat elindult
vegkifejlet o topgunt lot en emg szarnyseged lettem
neha egy kis komisszaros inspiracio es mindjart gordulekenyebben mennek a dolgok
azt viszont valaki megsughatna hogy a Leo meg hasonszoru T4-es scoutok mostanaban mert probalnak a TD helyen sniperkedni?
ehhez meg tudni kell hogy tegnap 4x fordult elo hogy egy masik meddel en DB-vel mar fel palyaval elottuk voltunk hegyet poziciot akartunk volna foglalni ezek meg az isten hatamogott sniperkedtek, rank meg dekloakolt az egesz elvetemult romulan flotta
alig varom mar hogy elo tankot is lehessen tolni ugy fogom oket Lowevel kitolni a bokrbol hogy csak