418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Igen a GameStar-os wot kód.
    De akkor ez a Guru-s is ilyen?
  • spiczi91
    Kezdők számára van, új regisztráció kell hozzá.
  • Dean108
    Ez engem érdekelne.
    Van valami link a részletekről?
  • endrodiz
    Nem. Most kaptam emilt, hogy megjelent az új Guru és WoT kód van benne...
  • Dean108
    Grat a lányodnak!

Nem Game Star kódot akartál írni?
  • endrodiz
    Lányom most lesz 8 éves. Saját acc-ja van.. pár napja csinált t57-el 4 killt... :) (fel akartam tölteni a sreent, de túl nagy volt és nem volt kedvem kűzdeni vele)

Apropopó!!!
    Tudja valaki milyen kód van a Guruban???
  • spiczi91
    C-c-c-c-combobreaker...
  • spiczi91
    Marhajó cucc, anno 625 gold volt, akkor vettem, a KV-t is tudta ütni az az ágyú, csak jó helyen kellett meglőni. T4-ben pedig a Pz3/Hetzer frontját leszámítva mindent visz. A pénzt se hozza rosszul, prémiummal 15-50k között lehet vele keresni. Tuti kis gép.
  • Dean108
    Én még az asszonyt is megkörnyékeztem.
    Mondom neki csak napi 10 kört menjen, cserébe nem baj ha csúszik egy picit a házimunka, de nagyon-nagyon húzódozik.

A fiam meg még csak most múlt 6 éves, de ahhoz képest néha elég jó köröket megy.
    Tegnap a tigrissel csinált egy 3 kill-est kört.
    Szerencsére nincs neki sem elég ideje a számítógépre, különben totál függő lenne.
  • PetiPetiHUN
    A fiú se jobb azt mondta húzak a csába és csinált saját accot. De legalább mehetünk platonba.
  • Oddball29
    Priceless: Mountain Pass-on Sherman Dumbóval csiki-csukizom három Lord Vader PzIV-essel. Egyiket éppen kivégzem 105-össel, amikor a splash kinyírja a szorosan mellette álló, low hp-s másikat is.
  • lexlutor
    ..ehhe.. majdnem eladtam tegnapa sluggert, de keveseltem az arat..
  • Dean108
    Ráadásul a +1 garázshelyre megvettem a VK 3001(H)-t, fullba van fejlesztve, már csak 25K XP kell a Párducig.
    Az is vagy 1,400,000-be fog fájni.

Lehet ki kéne vegyek 1 hét szabit?
    Akkor meg tudnám csinálni.
  • sanya01
    ...csába, hogy lányaim vannak...basznak tankot húzni!
  • Szakesz
    Inkább maradtál volna csendben. :)
  • Glo
    KEgyelemdöfés rulez..
  • Dean108
    Ha hazaérek elkapom a gyereket.
    Többet ne sürgessen, mikor alig segített!

Büntetésből egész héten (még van 9 nap prémium) Pz III / IV és Pz IV-el kell napi 100 kört mennie, akkor talán megenyhülök.
    No csak érjek haza ...
  • Jammal
    Most 700kért tudnád eladni.
  • Dean108
    Nem mondod?
    Ezért volt csak 400,000????
    ÓÓÓÓÓ hogy az a ...................
  • Jammal
    Pedig csak mai napig kellett volna várnod és máris rendes áron adhattad volna el a tigrised, mert míg tartott az event fél áron lehetett venni, de eladni is csak a fele feléért.
  • DoctorStryker
    :)
  • Dean108
    Hát engem nagyon behülyített ez a Market Garden event.
    Végre lecsökkentettem a játékidőt heti néhány órára (még a klánból is kiléptem, hogy ne húzzam le az aktivitási átlagot), erre kijön egy ilyen event, hogy a tigrissel úgy lehet fejlődni, hogy közben szénné keresheted magad.

Még pénteken startból gold vásárlás, +1 garázs + 4 X 3 nap prémium és egész hétvégén toltam a tigrist mint egy japán ipari robot.
    Minden nap hajnali 2-ig, ameddig le nem folytam a székről.
    Az összes fontosabb tank tele van pakolva modulokkal (ki kellett használni hogy fél áron van minden) + a tiger II ára is kifarmolva.
    Egyenesen mennyei volt, mikor egy-egy 5 kill-es kör végén 100,000 credit csusszant be a kasszába.
    Bár minden köröm ilyen lett volna!

Viszont ma hajnalra totál kifáradtam.
    Éjfél után azt mondtam elég, egy kört se tudok már menni.
    Eladom a tigrist, megveszem a KT-t, megcsinálom vele a duplázó kört és KO.
    A gyereknek megígértem hogy hétfő reggel, mikor felébred ott lesz a KT a garázsban, tehát nincs mese akció.
    Annyi agyam szerencsére még maradt, hogy szépen a tartalék aranyból leszereltem a tigrisről a 3 modult.
    Megnézem hogy az újonnan TESCO-s áron 1,200,000-be kerülő tigrincsért mennyit adnak eladáskor?
    Majd leestem a székről. A harmadát! Modulok nélkül 400,000-et adtak ezért a muzeális darabért, aminek az ára elviekben felbecsülhetetlen.
    Többre számítottam így épp csak volt elég pénzem a Tiger II-re.
    Felment a pumpa, de azért gyorsan eladtam és megvettem a KT-t.
    Amikor megjelent az ezred iskola felirat a képernyőn, akkor esett le, hogy olyan kóma vagyok már, hogy elfelejtettem kivenni a legénységet és úgy adtam el a tigrist.
    90% körül volt már a javítás másodlagos skill-jük.

Mivel az anyagi részét is elszámoltam így össz. maradt 25K creditem, tehát még az ezred iskolát sem tudtam rájuk engedni.
    Próbáltam annak örülni, hogy legalább a 3 modult (ventri, látcső, töltésgyorsító) nem felejtettem rajta eladáskor, így azokat rá tudtam tenni a KT-ra.
    Mondom gyorsan lenyomom a duplázót, aztán kikapcs mielőtt nagyobb károkat okozok.
    Első csata, gyorsan próbálom menteni magam a chat-en: „Sry guys, this is only stock tiger II”.
    Meglepetésemre elkezdtek bátorítani, hogy nem baj, a KT még stock-ként is baromi jó tank majd meglátom, stb stb.
    Gondoltam magamban pedig ha tudnátok, hogy elcsesztem a legénységet és most 50%-os újoncokkal (ezred iskola előtt, érettségi után anyuci csomagolt nekik alufóliába rántott husit kovi ubival, majd így másztak be a Király Tigrisbe) jöttem, akkor szerintem mind a 14-en körbe álltak volna rituális kivégzést követve el rajtam.
    Úgyhogy lapítottam és mivel nem volt 100 K creditem sem, hogy jobb motorral jöjjek, próbáltam egy maus-al lépést tartani, alig bírtam utolérni.

Szóval többet éjjel vagy hajnalban nem csinálok semmi fontosat a játékban, mert ez lesz belőle.
    Szerintem hiába írnék a supportnak, hogy bocsi de full legénységgel adtam el a tigrist és visszakaphatnám a régi srácokat? (Hans, Jürgen, etc.)

Komolyan mondom, hogy ha a következő event arról fog szólni, hogy most meg a Tigris II hoz dupla creditet, akkor elkezdek gyanakodni, hogy a marketing osztályuk totál rám van állítva!
  • Oddball29
    Másik torony nem is nagyon kell, viszont a stock torony coated optics/periscope nélkül kissé gáz az alacsony látótávolság miatt.
  • davidbog
    Ha premium accounttal játszol, akkor végülis mindegy. Ha nem, akkor viszont felesleges használni a 10,5 cm L/52-est a KT-n. Kicsi lesz a bevételed. Szerintem premium mellett is jobb választás a 8,8 cm L/71, azzal sokkal több creditet lehet összeszedni amíg eléred a 10,5 cm L/68-ast.
    A bétában talán használtam a 10,5 cm L/52-t egy kicsi ideig, de az élesben már meg se vettem.
  • lexlutor
    köszi!

az uj matchmaking nem majd csak kesobb valamelyik patchben lesz bevezetve valamikor jovore?
  • Gunslinger
    A T-25 sztem nem egy nagy durranás, egy fullos KV-t 107-essel jobb farmtanknak tartok, a B2-est viszont nagyon felturbózták, eddig bekerülhetett tier 5 csatába, de az új MM szerint már mindig top tank, bár ágyúja egy tier 2-es kis szutyok, azért többnyire elég ott, ahol ő csatázik. Viszont fogalmam sincs, hogy mennyi pénzt lehet vele keresni, mivel t4-es, így sztem inkább fun, mint farmtank.
  • PetiPetiHUN
    Megvettem az M4A3E2-t. Nyomtam vele 3 meccset délben. Mondjuk teljesen stock csak free-ből megvettem a lánctalpat meg a többi cucc ki volt fejlesztve szóval a torony még hiányzik. :)
    Első két meccs ferdiket lövök meg type-okat más nem jön szembe az istennek sem de ezekből több is. Jobban pattog mint szeretném csak He-vel egy minimális sebzés.
    Harmadik meccsen top vagyok szépen aprítom a jónépet 3 kill. Jó kis gép lesz ez csak még szokni kell.
  • lexlutor
    Sziasztok,
    van valakinek PzKpfw B2 740(f) vagy T-25? ha igen, tudnatok adni egy kis beszamolot roluk? mennyire eri meg belejukfektetni? farmolasra mennyire hasznalhatok? milyenek a benyomasok veluk kapcsolatba?

PzKpfw B2 740 - eleg kemenypancelzatunak tunik, viszont az agyuja kicsit sovanyka. tier4 - mik koze kerul be?

T-25 - fegyverzetet es hp-t tekintve szimpatikus, bar dontott a pancelja, elegge vekonykanak tunik tier5ben.

Koszi!
  • Glo
    A TexturePack-en 12,5%-ra van lerontva a grafika (ha jól tudom annyira rontja, és nem 12,5%-kal rontja le, 87,5%-ra). A füstöt meg tényleg kikapcsolom, mert rohadtul lassít ha át kell nézni rajta..
  • Gottfried
    A hét végén sokan toltuk a Tigrist (és persze a PzIV-et is) 3 millát szedtem össze velük két nap alatt,amiből meglett a TigerII,+ modulokkal együtt. :-) Annak ellenére hogy a jó öreg Tigris nem a legjobb tank,nem adtam el mert valamiért nagyon szeretek vele játszani.(lehet hogy német "buzi" vagyok.. ? :-D)

Egy újabb kérdésem is lenne a TigerII-vel és a Jagdpantherrel kapcsolatban.Érdemes használni rajtuk a 10.5-öst ??
    A penje egy kicsivel kisebb mint a hosszú 88-é,a lőszer viszont kurva drága és az ágyú is jóval lassabb.Az a plusz demage megéri ??
    A hosszú 88-al nagyon eredményes mindkét tankom.A jagdpantherra már feltettem a 10.5-est de egyelőre csak a nagy lőszerszámlák tűnnek fel,nem vettem észre hogy jobb lett volna tőle a tank.
    Erősen gondolkodom rajt hogy a Tigerre nem teszem fel a rövid változatát,majd csak az L68-at.Annak legalább a penje jobb egy kicsit.

TigerII tulajok,vélemény?
  • Oddball29
    Nem tudom, én korábban teljes gázzal hajtva is rendre bevittem vele párat olyan ellenfelek ellen, amiknél nem szerettem volna megvárni, hogy visszalőjenek. El is találta többnyire.
  • Gunslinger
    Mert szemtelenül lassan mozog, nem nagyon ugrik szét a célzókör. A nerf előtt a T25 AT volt az, ami brutálisan pontos volt mozgásból. Viszont így nerf után is még mindig lehet torony nélküli medként használni, assault TD.
  • lammaer
    "Viszont szemtelen pontos mozgásból."

Mondjuk nemtom hogy ez egy TDnél előny e :)
  • Szunya
    Nekem volt 6/5 artys menetem is, de valóban kevesebben voltunk egy csatában átlagosan
  • Oddball29
    Slugger nálam azzal lett végül elkefélve, hogy az IRL verzióhoz képest agyon van nerfelve. Se gyors torony, se Ford benzinmotor, se -10 fokos lövegsüllyesztés.

Az elvtársak kinyalhatják a nemesebbik felemet.

Viszont szemtelen pontos mozgásból.
  • virkir
    Nincs kizárva én még talán a 6.6 előtt váltottam vissza rá de majd ha lesz felesleges creditem, meglesz minden játszós tankom újra megveszem mert tény, hogy sokkal jobb mint a Hummel.
    CW-re most úgy sem kell erőlködnöm a T10-es tankokkal. :D
  • lammaer
    Az enyimbe van porraloltó is, nemcsak szék :)

Amúgy sluggerről eddig semmilyen véleményem nem volt, annyit tudtam róla hogy egy Hax TD, mert mi az hogy tornya van. Harcértéke nálam kimerült ennyiben, mert alapvetően nem hagyott bennem nyomot (se tiszteletet, se félelmet nem éreztem ha sluggerrel kellett harcba szállnom, mindegy milyen tankban voltam).

Szóval, ha nagyon OP lenne, feltűnt volna talán. Most viszont slugger tulaj lettem, meglátjuk. (végülis az E(-ról is jó ideig csak kajaként vélekedtem, most meg szeretem).

• DoctorStryker
    én is ettől tartok, de én az egész hétre értettem :P
  • lammaer
    Hummel után én jobban szeretem az S51-et :)

Igaz hogy félévente lövök vele, de akkorát szól. Nagyon jó vele ház mögött fedezékben kempelő sérült vadakat :)
  • SovereignXY
    Az a durva WoT fórumon olvastam t-44et IS-t is átüt az L70... oldalról de... árviszi.