banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Hát engem nagyon behülyített ez a Market Garden event.
    Végre lecsökkentettem a játékidőt heti néhány órára (még a klánból is kiléptem, hogy ne húzzam le az aktivitási átlagot), erre kijön egy ilyen event, hogy a tigrissel úgy lehet fejlődni, hogy közben szénné keresheted magad.

Még pénteken startból gold vásárlás, +1 garázs + 4 X 3 nap prémium és egész hétvégén toltam a tigrist mint egy japán ipari robot.
    Minden nap hajnali 2-ig, ameddig le nem folytam a székről.
    Az összes fontosabb tank tele van pakolva modulokkal (ki kellett használni hogy fél áron van minden) + a tiger II ára is kifarmolva.
    Egyenesen mennyei volt, mikor egy-egy 5 kill-es kör végén 100,000 credit csusszant be a kasszába.
    Bár minden köröm ilyen lett volna!

Viszont ma hajnalra totál kifáradtam.
    Éjfél után azt mondtam elég, egy kört se tudok már menni.
    Eladom a tigrist, megveszem a KT-t, megcsinálom vele a duplázó kört és KO.
    A gyereknek megígértem hogy hétfő reggel, mikor felébred ott lesz a KT a garázsban, tehát nincs mese akció.
    Annyi agyam szerencsére még maradt, hogy szépen a tartalék aranyból leszereltem a tigrisről a 3 modult.
    Megnézem hogy az újonnan TESCO-s áron 1,200,000-be kerülő tigrincsért mennyit adnak eladáskor?
    Majd leestem a székről. A harmadát! Modulok nélkül 400,000-et adtak ezért a muzeális darabért, aminek az ára elviekben felbecsülhetetlen.
    Többre számítottam így épp csak volt elég pénzem a Tiger II-re.
    Felment a pumpa, de azért gyorsan eladtam és megvettem a KT-t.
    Amikor megjelent az ezred iskola felirat a képernyőn, akkor esett le, hogy olyan kóma vagyok már, hogy elfelejtettem kivenni a legénységet és úgy adtam el a tigrist.
    90% körül volt már a javítás másodlagos skill-jük.

Mivel az anyagi részét is elszámoltam így össz. maradt 25K creditem, tehát még az ezred iskolát sem tudtam rájuk engedni.
    Próbáltam annak örülni, hogy legalább a 3 modult (ventri, látcső, töltésgyorsító) nem felejtettem rajta eladáskor, így azokat rá tudtam tenni a KT-ra.
    Mondom gyorsan lenyomom a duplázót, aztán kikapcs mielőtt nagyobb károkat okozok.
    Első csata, gyorsan próbálom menteni magam a chat-en: „Sry guys, this is only stock tiger II”.
    Meglepetésemre elkezdtek bátorítani, hogy nem baj, a KT még stock-ként is baromi jó tank majd meglátom, stb stb.
    Gondoltam magamban pedig ha tudnátok, hogy elcsesztem a legénységet és most 50%-os újoncokkal (ezred iskola előtt, érettségi után anyuci csomagolt nekik alufóliába rántott husit kovi ubival, majd így másztak be a Király Tigrisbe) jöttem, akkor szerintem mind a 14-en körbe álltak volna rituális kivégzést követve el rajtam.
    Úgyhogy lapítottam és mivel nem volt 100 K creditem sem, hogy jobb motorral jöjjek, próbáltam egy maus-al lépést tartani, alig bírtam utolérni.

Szóval többet éjjel vagy hajnalban nem csinálok semmi fontosat a játékban, mert ez lesz belőle.
    Szerintem hiába írnék a supportnak, hogy bocsi de full legénységgel adtam el a tigrist és visszakaphatnám a régi srácokat? (Hans, Jürgen, etc.)

Komolyan mondom, hogy ha a következő event arról fog szólni, hogy most meg a Tigris II hoz dupla creditet, akkor elkezdek gyanakodni, hogy a marketing osztályuk totál rám van állítva!