A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A hét végén sokan toltuk a Tigrist (és persze a PzIV-et is) 3 millát szedtem össze velük két nap alatt,amiből meglett a TigerII,+ modulokkal együtt. :-) Annak ellenére hogy a jó öreg Tigris nem a legjobb tank,nem adtam el mert valamiért nagyon szeretek vele játszani.(lehet hogy német "buzi" vagyok.. ? :-D)
Egy újabb kérdésem is lenne a TigerII-vel és a Jagdpantherrel kapcsolatban.Érdemes használni rajtuk a 10.5-öst ??
A penje egy kicsivel kisebb mint a hosszú 88-é,a lőszer viszont kurva drága és az ágyú is jóval lassabb.Az a plusz demage megéri ??
A hosszú 88-al nagyon eredményes mindkét tankom.A jagdpantherra már feltettem a 10.5-est de egyelőre csak a nagy lőszerszámlák tűnnek fel,nem vettem észre hogy jobb lett volna tőle a tank.
Erősen gondolkodom rajt hogy a Tigerre nem teszem fel a rövid változatát,majd csak az L68-at.Annak legalább a penje jobb egy kicsit.
TigerII tulajok,vélemény?