418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #64513 sztem is ótvar KV-3 papíron jó, de hát a matchmaking és KV is egyre szarabb plusz kevesebb pénzt is hoz sztem csavargatnak ezek rajta -
Ohyner #64512 Kv-3 nevetséges. Nagyon vártam, aztán jó ha van 40% win ratem vele, iylen szarul már csak a pz4-el vagyok. Pedig mindenki dicséri őket, papíron jók a statjaik, én mégis láma vagyok hozzájuk. -
Én azon csodálkoztam, hogy PzIII/IV-el csomószor olyan csatába kerültem, ahol értem is valamit, majd a következő körben PzIII-mel berakott tigrisek közé:D -
R3nton #64510 amúgy baromi idegesítő volt, de most már csak röhögök T30al vagy IS-4el hogy szinte mindig van KV-3 xd -
R3nton #64509 *IS -
R3nton #64508 Azt nem tudom. M6-nál nem volt ez. És Is is jó már azzal legtöbbször top tier az ember, de ha nem akkor is szignifikánsan kevesebbet játszik tier9ben. Tier10ben szinte meg egyáltalán nem. Míg a KV-3 szinte csak tier9-10es csatákban fut. Ezért van az is hogy lényegesebben jobb a statisztikán m6-al mint KV-3al. -
A problémák közé tartozik még a szeretünk kapásból mást okolni a 10-ig elszámolok helyett.
A bajunkat, nyavalyáinkat nem tudjuk félre tenni 15 percre se a közösség kedvéért egy lehetséges győzelem érdekében.
A jó oldalunk a néha sikerül bár rövid időre a legtöbb MMO-ban az elsők közé kerülni, de aztán egy felvetted előlem a dropot miatt kb ugyan ennyi idő alatt szétrobbantani a guildet.
Az érdekes már több MMO -ban is tapasztaltam már 50+ guild magyar 5-6 aktív taggal és az Istennek sem akarnak egy guildba tömörülni, több próbálkozás ellenére semm...
Mária Terézia féle oszd meg és uralkodj mintha a génjeinkben lenne.
-
Gunslinger #64506 És a KV-1S-nél nem így jár el? Elvileg ugyanabban a kategóriában van. -
R3nton #64505 Én a kv-1s-t ajánlom mivel a kv-3nál vmi bibi van a matchakingjével gyakorlatilag az esetek 60%-ban tier9-10 csatában vagy a maradék 40%ban meg tier8. Én már annak is örültem, ha tier7es be dobott be. Undorító a KV-3. Am a maga tierjében jó lenne de tier9-10 már sok neki azért -
Ohyner #64504 Az ilyen emberekről is megvan a véleményem, ha valami akkor ez igazán nem való a csatatérre. Sajnos sok a minősíthetetlen ember. Néha úgy érzem, többet vesz el az online játékmód mint amit ad. -
Adjunktus #64503 KV-3 lassú mint a vemhes tetű.Könnyen kigyullad.A páncélzata viszont abban a kategóriában brutális.
Az S1 mozgékony.Majdnem mint egy med.A páncélzata viszont nem egy nagy durranás.(kivéve ha eltalálják.D)
A tűzerejük egyforma. -
Gerifinuccsi #64502 Sziasztok!
Az IS nevezetű nehézpáncélost célzom meg akkor merre érdemes haladnom? Jelenleg KV-m van és melyik harckocsi jöjjön utána? KV-1S vagy KV3-mas? Kinek melyik tankról mi a tapasztalata és mit ajánl? -
Adjunktus #64501 Nem is akarok nyarat csinálni.
Csak az alapvető dolgokat írtam le.
Nincs olyan,hogy mindenkinek jó legyen.Olyan van csak,hogy akinek nem annyira tetszik az idomul a többséghez.Van akinek sikerül,van akinek nem.
A Magyaroknak többnyire nem.
A problémáinkat sem tudjuk normálisan kezelni.
Pl. Tőlünk kivált pár emberrel futottam össze a minap egy csatában.Köszöntünk egymásnak,semmi gond.
Aztán az egyikük nekemjött,hogy én Crossynak a kutyája vagyok,meg hogy velem törlöl-e föl stb.A végén már az is előkerült,hogy csináljak magamnak kistestvért.:)
Az sem tudom ki volt ő.Sose beszéltünk,sose bántottam.Ráadásul a kiváláshoz vezető konfliktushoz sem volt az égvilágon semmi közöm.
Ezt csak a mentalitás miatt írtam le.Amég ilyenek előfordulnak,addig sosem lesz sehol összetartó Magyar közösség. -
Ohyner #64500 Szerintem mindenki érzi a problémát, a fő gond ott van, hogy ha 10 klán lenne, de a klántagok fele utálja egymást akkor eredményesebb lenne e a klán? Attól függetlenül, biztos vagyok benne, a szétválások jó része hatalmi harc miatt, vagy önjelölt kiskirályjelöltek miatt lett. -
1 fecske nem csinál nyarat
-
Szakesz #64498 Fogadok; mindenki helyeselni fog, mégis minden a régiben marad. :) -
Adjunktus #64497 Minden játékban hasonlókat tapasztal az ember.
Az a gond,hogy a Magyar ember"okos".Legalább is ezt gondolja saját magáról.
Aztán ha felvállal valamilyen vezető szerepet és kiderül,hogy mégsem annyira okos,akkor kezdődnek a problémák.
Előkerülnek a még okosabbak,akik mindig jobban tudják.
Ők aztán kiválnak,újat alkotnak.De előbb utóbb ott is kinő valakinek az agya,aki még jobban tud mindent.Ő aztán megint alkot.
Vannak ezeknek követői is,akik mennek velük.
Így születnek a klánok számolatlanul.
A régiek megsértődnek a kiváltakra.Egymást gyalázzák,fikázzák,úton útfélen.
A nagy klánok lenézik a kisebbeket,stb stb.Ez valamiért olyan"Magyaros" dolog.
Vannak szigorú feltételeket szabó klánok,akiknek az elvárásait nem tudja vagy nem akarja sok player teljesíteni.
Aztán vannak a fan klánok,ahol meg csak a lazulás megy.Az sem jó.
Előbb utóbb mindenhol beáll egy bizonyos rendszer.A tagok jönnek mennek,aztán akik megmaradnak,azokból lesz a"mag".
Alapvetően nem feltétlenül ezzel van a gond.
Azzal már inkább,hogy ki a jó vezető?
Aki mindent elnéz mert"fasza gyerek"?Vagy aki minden tagnak a torkán tartja a kést?
Nincs olyan,aki mindenkinek megfelel.
A csaták szempontjából pedig,ki a jó stratéga?Ki dönti el?
Jön egy önjelölt ember aki azt mondja,hogy"jaj én már játszottam a Star Craftal 2 évet,kurvára menő vagyok stratégiából!Majd én irányítok!"Vagy egy másik"kikutatták a családfámat!Apai ágon von Manstein leszármazottja vagyok.Én leszek a hadvezér!"
És olyan,hogy taktika csak nagy vonalakban létezik.Ki hova áll meddig megy.Hányan erre hányan arra.
Amint harcérintkezésbe kerülünk az ellenféllel,onnantól már nagyrészt lutri. -
Sir Charles #64496 Azon viszont majd elsírtam magam reggel, hogy T-29-el nyomtam egy olyan kört, hogy vesztes csapattal is kaptam 900 Xp-t meg 57000 creditet és ez volt a mai első meccsem. -
Sir Charles #64495 Nem azt mondtam, hogy mindig,csak azt, hogy előfordult már.
Ma is E-50-nel volt olyan köröm Ensk pályán, hogy beszaladt egy T-54 a bázisunkra lőttem bele vagy 3-at és az artyk kiszedtek két lövésből.
Vesztett a csapat: kaptam prémiummal 350XP-t meg 13000 kreditet.
Szerelés 16000, lőszer meg 1000 kredit, hopp mínusz 4000. -
Szakesz #64494 Én biztos többet kapok, de például te kevesebbet kapsz a tank javítási költségétől?
Mert ha igen, akkor a lőszer és kiegészítők költségét is hozzászámolva elég sokat bukhatsz körönként. -
Gondolom viccnek szántad, de természetesen a magyarokra gondoltam. ;) Ettől függetlenül nemzetközileg sincs szégyellni valónk szerintem. Nem sok olyan klán van a mapon, akit már ne vertünk volna el alkalomadtán. Minden versenyen ott vagyunk, és többnyire az elődöntőkig el is jutunk. A Drill-en mindkét csapatunk továbbjutott, rajtunk kívül ez csak az -1MP- csapatának sikerült.
Sajnos magyar jelenség, hogy az alig 10 klánra való magyar játékos 50+ klánban van szétszóródva. Nem hiszem, hogy nagy titok lenne, minden normális klán napi szinten küzd az inaktivitással, és a jó játékosok megtartásával. Azért mi próbálkozunk, ahogy az eredmények is mutatják viszonylag jó eredmánnyel. :) Persze lehetne jobb is, ezen fáradozok folyamatosan.
Magyarok, egybesüljetek. :) -
Sir Charles #64492 Magas tierben prémium nélkül nem kapsz többet. -
Kis szerencsével nyerni is lehet, tegnap a ROR-A két meccset is tudott hozni, mert az ellenfél se jött sokkal jobb felállásban. Afrika nyugati csücske jó gyakorlóterep. -
A farmolás is beszámít, de örülnénk ha TS-en is fent lennél, hogy megismerd a többieket. :) -
Ohyner #64489 NAAA Tdante ne hazudj! BUMM és halál. Legrosszabb esetben BUMM BUMM. Na de hogy 5 lövés keljen.:) -
Szakesz #64488 A kérdés az volt, hogy több pénzt kap-e a javítási költségétől, és erre a válasz egyértelmű igen.
Neked azért lett mínuszos a csatád, mert volt lőszerköltség(!), esetleg elhasználtál pl. egy javító- vagy elsősegélycsomagot, ráadásul - ahogy te is említetted - prémium nélkül ez még rosszabb, még nagyobb az esély egy deficites csatára. -
Adjunktus #64487 Önmagában a kérdés megválaszolása nehéz,mivel rengeteg dologtól függ.
Ha mész Maussal egy olyan kört,ahol mind a 15 tankot te lövöd ki és mondjuk mindet ammo rack-el,miközben te nem sérülsz,akkor 20k körül fizetsz a lőszerért,viszont tuti 100k fölött kapsz.
Még ha egy kisebb tankkal lövés nélkül kifekszel az elején,úgy is lehetsz mínuszos. -
Faboo #64486 Na nekem még tier 6 is sikerült néha -5000-8000-es köröket gyártanom. A tigrissel átlag minden 20. meccsem mínuszos, minden 10. 0-ra jön ki. Mi lesz ha feljebb lépek?
-
Sir Charles #64485 Hát azért ez nem igaz.
Ha T-8-10 járművel mész könnyen bele lehet szakadni mínuszos körbe, főleg prémium nélkül.
Nekem volt olyan, hogy mínusz 8-9000 is összejött, igaz csak nagyon ritkán(2-3 meccs lehetett csak). -
virkir #64484 Kissé rossz a kérdés mert a lőszerárat kifelejti. -
virkir #64483 Ezzel az okfejtéssel csak annyi a gond, hogy company-ban is általában nagy tier-el mennek igaz nem 15-en csak hatan-nyolcan de már ott is nagy szerencse kell, hogy T8 környékén érvényesülhess.
Majd ha bejönnek az új company módok akkor lehet alacsonyabb tier-el is érvényesülni.
Addig meg marad a T9-10 CW-n meg company-ban. -
Szakesz #64482 Minden tanknál, minden tierben, általában több a kapott kredit mennyisége, mint az adott tank javítási költsége. -
TDantes #64481 Minek adtam el, és cseréltem be E-75-re? Hülyeség volt -
TDantes #64480 Érdekes, én vk45-el, ami tier 9, szinte majdnem mindig pluszban jöttem ki. -
Dean108 #64479 6-ig szinte biztos, 7-esnél is sokszor voltam még pluszban. -
Adjunktus #64478 T10.
Persze a teljesítményedtől függ.:) -
SovereignXY #64477 Emberek, melyik a legmagasabb tier ahol még több pénzt kapok egy csatáét mint a javítási költség? -
TDantes #64476 De jó is lesz, 5 darab GW-E egy csapatban...BUMM-BUMM-BUMM-BUMM-BUMM. Tank volt nincs. -
Dean108 #64475 Basszus csak most esett le!
Találtam egy leírást a Company-ról:
„Tank századok (Tank Companies Battle)
Ebben a módban összehívhatod barátaidat illetve többjátékost toborozhatsz szakaszodba. Miután a csapat összeállt véletlenszerűen kiválasztott század ellen már kezdődik is a csata. Hasonlóan a hagyományos csatához itt is szerzel tapasztalati pontot és kreditet. Pontrendszerre épülve maximálisan 90 pontod van, melyet „elkölthetsz” századod létrehozására tank Tier alapján (egy tier-10-es tank 10 pontot ér) és minimum 60 pont szükséges egy századok közti csata elkezdéséhez. Ezt a módot leggyakrabban klánok és nagyobb méretű baráti társaságok használják.
Minimum 4 játékos szükséges ehhez a csatamódhoz. ”
Tehát még ha akarnák se tudnának 15 db T10-es tankot berakni egy századba, mert ahhoz 150 pont kellene.
Ezek szerint az átlag TIER = (90 / 150) * 10 = 6
Szóval TIER limit nélkül már most nyugodtan lehet menni egy T6-os tankkal is (nemhogy a T8-as KT-val) századba.
A Random csatákban is simán jön szembe egy-két Maus, IS-7 és egyéb halálcsillag, tehát nem lesz semmivel sem szopatóbb.
Én meg azt hittem, hogy a század is olyan mint a CW, hogy szembe jön tizenakármennyi IS-7 és tessék, győzzön a jobbik: Azaz te nyomod meg előbb ESC gombot vagy ők OneHit-elnek? Kinek jobbak a reflexei?
-
Remek lesz majd ez az 5fős megoldás, ha teneked épp nem érnek rá a haverjaid mert tanulnak, dolgoznak, boltba, vannak stb..., de te szeretnél azért játszani, de nem fogsz csak szívni a már így is remek matchmaker miatt meg milyen jók lesznek az 5ös arty platoonok.