A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #64475 Basszus csak most esett le!
Találtam egy leírást a Company-ról:
„Tank századok (Tank Companies Battle)
Ebben a módban összehívhatod barátaidat illetve többjátékost toborozhatsz szakaszodba. Miután a csapat összeállt véletlenszerűen kiválasztott század ellen már kezdődik is a csata. Hasonlóan a hagyományos csatához itt is szerzel tapasztalati pontot és kreditet. Pontrendszerre épülve maximálisan 90 pontod van, melyet „elkölthetsz” századod létrehozására tank Tier alapján (egy tier-10-es tank 10 pontot ér) és minimum 60 pont szükséges egy századok közti csata elkezdéséhez. Ezt a módot leggyakrabban klánok és nagyobb méretű baráti társaságok használják.
Minimum 4 játékos szükséges ehhez a csatamódhoz. ”
Tehát még ha akarnák se tudnának 15 db T10-es tankot berakni egy századba, mert ahhoz 150 pont kellene.
Ezek szerint az átlag TIER = (90 / 150) * 10 = 6
Szóval TIER limit nélkül már most nyugodtan lehet menni egy T6-os tankkal is (nemhogy a T8-as KT-val) századba.
A Random csatákban is simán jön szembe egy-két Maus, IS-7 és egyéb halálcsillag, tehát nem lesz semmivel sem szopatóbb.
Én meg azt hittem, hogy a század is olyan mint a CW, hogy szembe jön tizenakármennyi IS-7 és tessék, győzzön a jobbik: Azaz te nyomod meg előbb ESC gombot vagy ők OneHit-elnek? Kinek jobbak a reflexei?