A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #64497 Minden játékban hasonlókat tapasztal az ember.
Az a gond,hogy a Magyar ember"okos".Legalább is ezt gondolja saját magáról.
Aztán ha felvállal valamilyen vezető szerepet és kiderül,hogy mégsem annyira okos,akkor kezdődnek a problémák.
Előkerülnek a még okosabbak,akik mindig jobban tudják.
Ők aztán kiválnak,újat alkotnak.De előbb utóbb ott is kinő valakinek az agya,aki még jobban tud mindent.Ő aztán megint alkot.
Vannak ezeknek követői is,akik mennek velük.
Így születnek a klánok számolatlanul.
A régiek megsértődnek a kiváltakra.Egymást gyalázzák,fikázzák,úton útfélen.
A nagy klánok lenézik a kisebbeket,stb stb.Ez valamiért olyan"Magyaros" dolog.
Vannak szigorú feltételeket szabó klánok,akiknek az elvárásait nem tudja vagy nem akarja sok player teljesíteni.
Aztán vannak a fan klánok,ahol meg csak a lazulás megy.Az sem jó.
Előbb utóbb mindenhol beáll egy bizonyos rendszer.A tagok jönnek mennek,aztán akik megmaradnak,azokból lesz a"mag".
Alapvetően nem feltétlenül ezzel van a gond.
Azzal már inkább,hogy ki a jó vezető?
Aki mindent elnéz mert"fasza gyerek"?Vagy aki minden tagnak a torkán tartja a kést?
Nincs olyan,aki mindenkinek megfelel.
A csaták szempontjából pedig,ki a jó stratéga?Ki dönti el?
Jön egy önjelölt ember aki azt mondja,hogy"jaj én már játszottam a Star Craftal 2 évet,kurvára menő vagyok stratégiából!Majd én irányítok!"Vagy egy másik"kikutatták a családfámat!Apai ágon von Manstein leszármazottja vagyok.Én leszek a hadvezér!"
És olyan,hogy taktika csak nagy vonalakban létezik.Ki hova áll meddig megy.Hányan erre hányan arra.
Amint harcérintkezésbe kerülünk az ellenféllel,onnantól már nagyrészt lutri.