418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Gun, nem lehet hogy az adott kártya már egy Paypal accounhoz hozzá van rendelve?

Sztem ezért nem engedi, megjegyzi hogy ne lehessen két külön accon használni. Nekem is ezt csinálta...
  • Gunslinger
    Uhh, holnap hogy fog szopatni a játék, csak Tigerrel mentem most az utóbbi két órában, zsinórban 8 győzelem, ebből 5 csatában Sniper is lettem, 1200 xp alatt nem kaptam, többnyire 1300-1500 xp-s körök voltak átlag 3-4 killel, eszméletlen jól ment. Holnap tuti szopóág, nulla kill, 10-ből 4 találat meg hasonlók várhatók. :-(
  • kabel15
    Rohatd kis könnyű tankok. Annyira idegesítők mindig bedőlök nekik. Könnyű pont könnyű pont loholok utánuk szét lövöm a fél várost és tuti hogy akkor fog telibe kapni hátulról egy páncélvadász valamelyik sarkon
  • Batyafaka
    Üdv!
    Kigyűlt ma a KV-13 XP-je. Eddigi használói tudnának adni valamilyen tanácsot vele kapcsolatban?
  • kabel15
    kv 156mm el egyszere önjárólöveg és páncélvadász ja és persze nehéz tank.
  • bgabor
    Nekem van mindkettővel, és én a KV-1S-t javaslom. Az, hogy a páncélozottabb a KV-3, csak annyit jelent, hogy a durva ellenség három lövéssel intéz el és nem kettővel. KV-1S-el viszont ha jó vagy, el tudod kerülni a gázosabb szituációkat. A KV-3al nem, mert tetű lassú. És tapasztalatom szerint a mozgékonyság sokkal többet ér a páncélzatnál ebben a játékban(az E8 is emiatt a legjobb med). Azt mondjuk meg kell jegyezni, hogy a KV-1St nehezebb lesz elvinni a mindent vivő 122mm-es lövegig, mint a KV-3at, mert a KV-3 megörökli a 107-est a KV-ól.
  • Gunslinger
    Valamiért paypal-al most nem akar működni, illetve egész délután, ezt írja ki órák óta:

"We are unable to process your PayPal payment at this time. Please use a different payment method or try again in a few minutes."

Másnak megy?
  • csőcse
    Ez tudjuk mit jelent egy kis sunyi megpiszkálást persze csak szép softosan, nehogy gyanút fogjunk csak kíváncsi vagyok melyik tankokat buzerálják, már megint titokban.
  • mozesapo
    Jó ez az IGN-es akció 2 accountra is elfogadta ugyanazt a bankkártyát, már 1500 arany és 14 nap prémium 400 ft-ért. Löwe kijön 3333 ft-ból ha jól számolom.
  • Gunslinger
    A játékszerver ettől sztem még futni fog.
  • ximix #64543
    Holnap reggel 7:30 órakor lesz egy kb félórás leállás.

Eredeti hír
  • hellokitty92
    Mind2x lee volt a tettes?:D Nem lehet h ugyanazon játékos volt? A halál is már lee-vel jár?! Szerintem ne menj ki holnap az utcára, meg amúgy is kerüld a veszélyes dolgokat, mert vadászik rád...:D:D
  • lammaer
    "Fú basszus.Politikusnak kéne mennem..."

Hogyhogy.. végighazudtad az egész postodat? :)
  • patchaou
    Saját. Nem én tolattam rá, hanem úgy állt hogy nem tudtam hátramenni. :)
    De kezdem már megszokni az ilyeneket.
  • Gunslinger
    Minek tolattál rá? :-D
  • pointer4
    Ez mondjuk fontos kérdés :D
  • lammaer
    Ellenséges vagy saját? :D
  • patchaou
    Egymás után kétszer haltam meg azért, mert a seggemnél állt egy saját m3lee. Ezek direkt csinálják?
  • Szakesz
    Végül is igazad van, el lehet annyira szabni egy csatát, hogy kevesebb kreditet kapj érte, mint amennyi a javítási költsége a tankodnak. Ejha! :)
  • lammaer
    Isten hozott a klubban. FAQ-t bőszen olvasd, ha olyat kérdezel ami ott van, akkor készen áll a beáztatott csalán amivel megcsapkodjuk a tökö... szóval a nemesebb részeid :)
  • noname23
    persze hogy nem mert ott lehet 23 is de az átlag 19
  • zsolesz92
    Rendben köszi :)
  • bardocz
    Ugyan annyit kapsz, ha meghalás után lépsz ki. Én is így játszok, nagyon ritkán nézem meg a meccset. És általában akkor is csak a fejemet fogom, szóval ne egészséges:D
  • zsolesz92
    Sziasztok.

Ma kezdtem játszani, olyan kérdésem lenne, hogy ha kilépek csatából miután meghaltam ugyanannyi kreditet meg TP-t kapok, mintha végigszenvedem, hogy a társaim hogy öldökölnek?

mert addig simán lejátszanék a másik tankkal egy másik csatát.. vagyis ezt is tettem eddig, de mostmár érdekel.. :)

KÖszi
  • Szakesz
    Ezt hogy sikerült összehozni? Exit battle?
  • Adjunktus
    Amég helyezkedtem meg keresgéltem,sok helyre eljutottam.:)
    Voltam az LS-nél,aztán a HTO-nál.Beszéltem Dyngsoul-lal a HAD vezérével,mikor meghívott a TS-ükre.Anno Slevinnel is elég jó kapcsolatban voltam.(már rég beszéltünk,ezúton is üdvözlöm!:D)meg mit tudom én még hány különböző klánbéli emberkével beszélgettem.
    Érdekes módon mindannyian normálisan,korrektül viselkedtek.A klánról alkotott szemléletükkel sem volt semmi gond.A legtöbb dologban mindnek ugyan az volt a véleménye.
    Most már csak azt nem értem,hogy miért nem lehet ezt,egy nagy és erős egésszé összehozni?
    Volt klán amit túl kötöttnek találtam.Volt amit túl lazának.Volt ahol némelyekkel kicsit elszaladt a ló.De azért alapvetően mindenhol normális közöséggel találkoztam.De mint nagy TD pók,nem nagyon fértem be klán csatákba.(most igen.azokat az über tankokat lövöm tönkre amik miatt kiszorultam anno.:D)
    Arról álmodtam,hogy meg lehet valósítani egy valóban demokratikus klánt.Ahol mindenki értékeli azt,hogy nincs rajta szájkosár meg póráz és ezt azzal kompenzálja,hogy aktívan részt vesz a klán életében.
    Crossy hasonló véleményen volt.Beszélgettünk és így lettünk meg mi.
    De szerintem sokan vagyunk akik normális vezetés mellett hajlandóak lennének beállni a sorba egy közös célért.

Fú basszus.Politikusnak kéne mennem...

• Gunslinger
    Pedig de, ha ammo rack elszáll akár 20k is lehet.
  • lammaer
    A kutyafáját... 17.5K javítási költség? T-54nél nem emlékeztem rá hogy ekkora is lehet....
  • ximix #64525
    Jaj tesvír Sakes kolléga máshó javitatt , tecsik érteni mi bugázsuk azs alkatrészeket okosba ócsón :)
  • lammaer
    Többek között. De megutáltam 1.5 év alatt azt a játékot, az ilyenek miatt...
  • Sir Charles
    Vereség
    Csata: Siegfried Line 2011. szeptember 27. 21:07:25
    Jármű: E-50
    Szerzett tapasztalat: 387
    Szerzett kredit: 9 961

E-50 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 17 520
    A lőszerek E-50 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 024
    Na erről ennyit!
  • csőcse
    Miért nem adtál nekik több aranyat
  • Ry0K3N
    Ez az volt mikor egy kém lekapcsolta a posokat támadáskor?
  • lammaer
    Klasszikus példa az EVE Online.. ott is van vagy 5-8 (vagy mittomén) egész jó magyar korp, de olyan ellenségeskedések vannak hoy ihaj. Egyszer állt össze az összes egy alliancéba, viszonylag rövid idő alatt felrobbant az egész.

Kb olyan mint a Montague - Kapulet viszony... volt olyan hogy szó szerint 5 éve megtörtént esetek miatt nem beszél egymással két klán, és az újoncokat is uszítják. Az újonc meg csak utáljaa másik klánt, de igazából fingja nincs miért :(
  • Pongyi
    KG 3 sztem is jo de csak a 122milissel. Azzal szembol 40%-ot lekapok T29-rol.

• Adjunktus
    Jelenleg az összesítés szerint,a Magyar playereknek,kláncsatára alkalmas tankjaik,nagy vonalakban:
    422 heavy tank
    337 med
    212 TD
    103 Arty
    Mindez 53 klánban.És akik nem Magyar klánokban vannak,azok nincsennek is benne.
    Még ha csak a felét vesszük figyelembe(több acc,inaktivitás,sérv,tyúkszem stb)akkor is iszonyat erő!
    A Cseheknek,Finneknek,Lengyeleknek meg az Irokézeknek,Pigmeusoknak sikerül összeszedni az embereket.
    A Magyaroknál ez sajnos lehetetlen.
    Engem pl kurvára nem érdekelne milyen név alatt futna az egész.Megváltó sem akarnék lenni.Csak egyszer látnék már egy normális összefogást,ahol mindenki toleráns és hajlandó elsiklani néha olyan dolgok felett is ami éppen nem tetszik.
  • sokoo
    Működik!
  • sokoo
    Jól összefoglaltad Jeges. :) Én személy szerint szeretnék megoldani minden problémát, de sajnos az emberek gyakran nem is szólnak, hogy problémájuk van. Volt aki még akkor se szólt, amikor közvetlenül rákérdeztem, majd néhány nap múlva szó nélkül kilépett. Belőlünk alakult a Hungarian Pirates (Crossy), és a BETYÁRSEREG (Sandokan). Részemről nem haragszom rájuk, inkább részben személyes kudarcként éltem meg, hogy nem sikerült kompromisszumot kötni.

Ahogy te is írtad, kevés az igazán jó vezető, és itt elsősorban stratégákra gondolok. Amit még hozzá tennék, hogy borzasztóan türelmetlenek az emberek, azonnal eredményeket várnak mindenféle gyakorlás, tanulás nélkül.

De azért még küzdünk, próbálkozunk, alaklulunk az igényekhez. :) Úgy érzem jó az irány, de a monoton játékmenet miatt sokan megunják a játékot, és sok munka az utánpótlás.
  • mozesapo
    Az IGN-es dolog még működik?
  • spiczi91
    KV-3 maga a zisten. Brutál jó, akárcsak az egész szovjet hevi ág.