banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sokoo
    Jól összefoglaltad Jeges. :) Én személy szerint szeretnék megoldani minden problémát, de sajnos az emberek gyakran nem is szólnak, hogy problémájuk van. Volt aki még akkor se szólt, amikor közvetlenül rákérdeztem, majd néhány nap múlva szó nélkül kilépett. Belőlünk alakult a Hungarian Pirates (Crossy), és a BETYÁRSEREG (Sandokan). Részemről nem haragszom rájuk, inkább részben személyes kudarcként éltem meg, hogy nem sikerült kompromisszumot kötni.

Ahogy te is írtad, kevés az igazán jó vezető, és itt elsősorban stratégákra gondolok. Amit még hozzá tennék, hogy borzasztóan türelmetlenek az emberek, azonnal eredményeket várnak mindenféle gyakorlás, tanulás nélkül.

De azért még küzdünk, próbálkozunk, alaklulunk az igényekhez. :) Úgy érzem jó az irány, de a monoton játékmenet miatt sokan megunják a játékot, és sok munka az utánpótlás.