banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Amég helyezkedtem meg keresgéltem,sok helyre eljutottam.:)
    Voltam az LS-nél,aztán a HTO-nál.Beszéltem Dyngsoul-lal a HAD vezérével,mikor meghívott a TS-ükre.Anno Slevinnel is elég jó kapcsolatban voltam.(már rég beszéltünk,ezúton is üdvözlöm!:D)meg mit tudom én még hány különböző klánbéli emberkével beszélgettem.
    Érdekes módon mindannyian normálisan,korrektül viselkedtek.A klánról alkotott szemléletükkel sem volt semmi gond.A legtöbb dologban mindnek ugyan az volt a véleménye.
    Most már csak azt nem értem,hogy miért nem lehet ezt,egy nagy és erős egésszé összehozni?
    Volt klán amit túl kötöttnek találtam.Volt amit túl lazának.Volt ahol némelyekkel kicsit elszaladt a ló.De azért alapvetően mindenhol normális közöséggel találkoztam.De mint nagy TD pók,nem nagyon fértem be klán csatákba.(most igen.azokat az über tankokat lövöm tönkre amik miatt kiszorultam anno.:D)
    Arról álmodtam,hogy meg lehet valósítani egy valóban demokratikus klánt.Ahol mindenki értékeli azt,hogy nincs rajta szájkosár meg póráz és ezt azzal kompenzálja,hogy aktívan részt vesz a klán életében.
    Crossy hasonló véleményen volt.Beszélgettünk és így lettünk meg mi.
    De szerintem sokan vagyunk akik normális vezetés mellett hajlandóak lennének beállni a sorba egy közös célért.

Fú basszus.Politikusnak kéne mennem...