418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
    Nem lehet hardver, 3 hónapos minden. ma délután nyomtam a Crisys 2-őt DX11-en 2 órán keresztül, ha az nem nyírja ki akkor semmi :D
  • Oddball29
    Eddig ez a T34 még 120-assal se jó semmire. Saját csapatommal baszok ki, ha be merem hozni, miközben a másik oldal E-75-öt, vagy IS-4-et kap.
  • SZU
    Ó igen! Prémium nélkül nem is rossz xp, de a credit már nem volt nagy cucc.
  • SZU

A fürge KV-val felhúztam a zászlót 100-ra, amikor az ellenfél még fürgébb T1-e már 95%-on állt. Majd minden bent maradt beírta, draw... Az ellen még felment 100-ra kiírta a saját bázis elfoglalva, majd victory... =)
  • virkir
    Hm...
    Nem lehet véletlenül akkor valami hardver hiba? Például túlmelegszik a videokártyád?
  • Artman
    Nekem is nemrég lett meg a KV3. :) melyik rá a legjobb löveg? :)
  • Artman
    Ekkora mellényúlást.... :D Ok, köszi, mindjárt megpróbálom :) Amúgy érdekes, leszedtem az előbb a 0.6.7 verziót (2.3 giga!!!), felraktam, s 4 csatát engedett, majd megint az ismert hiba :/
  • ximix #65226
    Én úgy képzelem ez egy alt kari
    ő már kihúzott valamit tankot amivel a kláncsatákban részt vett és jó helyen van a klán hierarchiában azaz felül.
    Csinált egy alt karit amire mindjárt kapott a klántól aranyat és a lehető legkényelmesebb módon kifarmolta a következő topp vasat a klánnak, de lehet csak Dubajban született :)
  • ximix #65225
    Esetleg a klán csaták arányát költötte erre nem a saját pénzét ?
  • virkir
    Tedd láthatóvá a rejtett/system fájlokat is akkor megtalálod :)
  • virkir
    A KV-3-at én a 122-esel használtam mert az hozta jobban az xp-t és még credit ügyileg is elég jól jöttem ki belőle.
    Az IS-nél már felváltva nyomtam amikor meglett a D10-T mert itt már a javítással néha sok volt a 122-es lőszerára.
    Ráadásul elég jók lettek a statjaim mindkettővel a KV-3-al 613 az átlag xp az IS-el meg 679 a win meg 57% mindkettővel. Igaz ezek prémiummal voltak.
    Az IS-3 hasonló ezekhez de nagyon utálom mert még nincs meg a BL-9, parkolópályára is tettem mert csak klán miatt indultam az orosz heavy ágon de amióta nem vagyok tag nem érdekel, maradok a németeknél.
  • Artman
    megnéztem, C:Users/usernév/és itt nincs semilyen appdata (se application) mappa. Windows7 van fent. Átnéztem minden mappát a dokumentumokban, a játék semmit nem rak oda :/
  • virkir
    c:\Users\User_név\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\
    Ide elvileg csak logol.
    Próbáld uninstallálni majd kézzel mindent törölni és így újratelepíteni.
  • Tusy
    - KV, KV-3 : Gun 107 mm ZiS-6
    - IS : Gun 100 mm D10T (ez a T-34-85-el lett kifejlesztve)

--=< >=--

- 220 csatát mentem eddig a KV-3-al de már egy ideje megvan az IS. Szerintem olyan 180 csata XP-je kellett hozzá. Most van vele 23k XP-m, lehet már kicsit előbb megvolt az IS

--=< >=--

- IS-3? Már az IS-en is gondolkodóba estem, mivel jellemzően prémium nélkül megyek volt olyan nap amikor nem jött össze a többi gépből +20k credit, úgy IS-el se indultam a 'duplázóra'. Vagy lesz IS-3 vagy nem :)

--=< >=--

Defeat
    Battle: Sand River 2011. október 1. 19:11:20
    Vehicle: T-43
    Experience received: 199
    Credits received: 9 645
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Repairs:
    Vehicle T-43 repaired successfully. You have spent credits: 8 817

Purchased:
    The ammunition on vehicle T-43 resupplied successfully. You have spent credits: 545

- mindez prémiummal, vidám lesz nélküle (nem)
  • Artman
    Cserélgettem a Crosshair-okat, valamint icon mod-ot telepítettem tegnap este. De akkor még ment a játék, s az eredeti fileokat is visszatettem ma... Dokumentumok mappába??? oda mit rak??
  • Szakesz
    Szerintem kredit szempontjából 2,5K-nál drágább lőszer nincs betéve a játékba, az is T92-nél kerül ennyibe.
  • SovereignXY
    Kérdés. Csak én érzem úgy vagy az M1A2es 76 milis gun tényleg rosszabb mint a 88as a VK-n. Mármint a 88assal szépen átütöm a dolgokat m1a2vel meg nem igazán. Pedig csak 4 milivel kisebb a max és min penje. :(

• Toby0501
    A dokumentumok közül törölted a játék fájljait? (appdara/wargaming.net mappából)
  • Orpheuslow
    ez akkor van amikor belenyúlsz a tankod modell fájl-aiba,kicseréled a tornyot,vagy bármi mást,ilyenkor ha valami nem kompatibilis,egész egyszerüen nem enged csatába,ujratelepitéssel megkell hogy javuljon,manuálisan töröld az egész wot mappát,és telepítsd újra,ennek segítenie kellene
  • Artman
    a géppel semmi baj nincs, pár hónapja hiba nélkül nyomom, meg elég erős is hozzá: AMD Phenom Quad x4 955 Black Box, 4 giga ram, Ati 5770 1 gigás kari... A WOT-ból a 6.6 van meg, s szerverről frissít 6.7-re, látszólag hibátlanul...
  • brasco84
    még ennél is? az király, tier 5 ös spgbe nem ennyi, akkor ott mennyi a max? 2-3 ezer egy lőszerért? tényleg lassan értelmetlen T7 felett játszani.. :(
  • Artman
    Sziasztok. Van egy kis gáz: valami miatt nem tudok játszani :/ az egész napom erre ment el, hogy próbáltam életet lehelni a játékba:
    A játék hiba nélkül indul, a szerverre is simán és gyorsan felenged. Mailcím, jelszó, a garázsban vagyok. Kiválasztom valamelyik tankot, "Hagyományos csata", bejön a kisorsolt pályának a festménye, rajta szép lassan gyűlnek a csapattársak/ellenfelek. A sárga csík végigkúszik, várok, várok... várok..... várok......
    S semmi :/ De közben a játékba beadta a tankom, mert elkezdődik a csata, hullanak az emberek, s engem is kilőnek... De továbbra is a betöltőképernyőt látom :/
    Ilyenkor csak az Alt+CTRL+DEL el tudok kilépni. Volt hogy egyből visszaléptem, akkor meg beléptetett a percek óta folyó csatába, már csak 3an éltünk...
    Ma vagy 4x uninstall a játék, újratelepítés, de a helyzet ugyanaz :/
    Ötlet???? :/
  • spiczi91
    Ehhez szokj hozzá, ennél csak drágább lesz.
  • brasco84
    nekem a lassabb 122 es van, de tényleg jónak tűnik.. de baromi drága a lőszer, 1 AP 1k credit, nevetséges.
  • I.C.ram
    Sok sikert...
  • Redmaster
    Asszem veszek egy T20-at. Az előbb lötte el egy lövésből a 3601H-mon a motort a löszerrekeszt meg az egyik lánctalpat.
  • virkir
    Namost nem értem a KV-3 122-ese ott van az IS-en is azzal, hogyan nem sikerül kilőni senkit ha a KV-3-al meg sikerül?
    A KV-3-ról kb 110 kör kellett az IS-re arról meg 160 az IS-3-ra úgy, hogy az IS-en csak a 85mm-es ágyút meg a rádiót nem fejlesztettem ki.
    Mi lesz veled az IS-3-al ahol még mindig a T6-os ágyúval kell szenvedni eleinte gyakorlatilag.
  • Tusy
    - IS-sel baromi kevés XP-t kapok jelenleg, helyhiány miatt épp az eladását fontolgatom (bár inkább 300-300 aranyért veszek 2 helyet). Így sose fogom tudni fejleszteni (10k XP-je sincs és a 100-as ágyút is a med tankkal fejlesztettem ki). KV és KV-3 ugyanolyan tankok közé kerül mint az IS, csak azokkal van esélyem valakit kilőni, pedig ugye 1-2 tierrel kisebbek
    - T-43 lett pont megvéve, talán még a beetetés idejében vagyok (saját tapasztalatom szerint kb. az első 10 meccsben nagyjából a top5-ben szerepel a kapott tank) de azzal máris sikerült 1-2 killt elkövetnem. IS meg ugye stockként keveset sebez tehát nem kap sok XP-t ezért nem gyors a fejlesztése. Ennyi
  • Sir David Bówli
    Illetve a T-50-2, arra gondoltam, csak elírtam.
  • brasco84
    T-50-2 gyorsabb
  • Sir David Bówli
    Srácok, ugye a T-50-es a legjobb scout tank ruszki ágon?
  • I.C.ram
    Ő viszont sokkal többet játszott olyan tankokkal, amiket szeret, és nem szenvedte át magát mindenféle stock szaron.
  • virkir
    Na akkor levezetem
    A jóember 700 körrel ment csak kevesebbet nálam és én se töltöm a napjaimat a játék előtt.
    Mindezt nagy valószínűséggel végig prémiummal és mégis alig több az össz. xp-je mint nekem aki eddig a nagy részét prémium nélkül nyomtam.
    Megvan nálam is a T10 heavy, van egy T7-es arty-im rajta az egyharmad xp a nyolcashoz, ki van fejlesztve az E-75 csak még nincs megvéve, IS-3 majdnem BL-9-el meg a reszli.
    Úgy, hogy egy deka xp-t nem váltottam free-re.
    Tehát innen nem értem a pénzköltés értelmét.
  • lexlutor
    ..az meg csak nekem tunt fel, h a tervezett francia agonban, az elozetes techtree-ben 7db (!!!) premium spg van?
  • DonZorro
    Szép volt Tesókám...
  • garaib
    Eddig ez a rekordom :)
    Győzelem!
    Csata: Komarin 2011. október 1. 16:43:41
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 2 146
    Szerzett kredit: 127 804
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Gottfried
    Az IS a gyorsabb 122-essel,töltés és célzásgyorsítóval nekem nagyon bejön.Nagyokat is szépen sebez és ha kicsik közé rak,ellenállhatatlan vagyok. ;-)
    (bár nekem még a tetű lassú KV3 is tetszett :-D)
  • Gottfried
    Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül egy kódja valahonnét amivel lehetne néhány aranyat szerezni egy új karakternek?
    Az öcsémnek csinálnék egyet és nagyon megköszönné ha egy kis segítséggel indulhatna. :-)
  • Plata
    Ma nekem nem megy,nem tudok koncentrálni a játékra,folyton elbambulok.
  • Tusy
    - IS-sel prémiummal is tudok mínuszos köröket produkálni, hiába van fent a 100-as ágyú senkit nem sikerül kilőni (igaz, t10 is jött szembe minden csatában). Egy KV-3-at rohangásztam közelről körbe, 3 találatból (megvártam a meccs végét, és 5 lövésből 5 találatom volt) nem tudtam kinyírni (pedig a többiek is besegítettek, bár ők elölről lőtték). Ágyún kívül még alap cuccai vannak, de tiszta KV érzés (annyiban nem, hogy a KV-k már tudnak sebezni). T9 heavy leelőz, ha meglőnek (és túlélem) leesik a lánc, stb. De a legbosszantóbb számomra, hogy hiába találok el valakit annak nincs semmi látszatja. KV-val jobb eredményeket érek el, pedig azzal gyakran 1 lövésnél többre nincs is időm