A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sziasztok. Van egy kis gáz: valami miatt nem tudok játszani :/ az egész napom erre ment el, hogy próbáltam életet lehelni a játékba:
A játék hiba nélkül indul, a szerverre is simán és gyorsan felenged. Mailcím, jelszó, a garázsban vagyok. Kiválasztom valamelyik tankot, "Hagyományos csata", bejön a kisorsolt pályának a festménye, rajta szép lassan gyűlnek a csapattársak/ellenfelek. A sárga csík végigkúszik, várok, várok... várok..... várok......
S semmi :/ De közben a játékba beadta a tankom, mert elkezdődik a csata, hullanak az emberek, s engem is kilőnek... De továbbra is a betöltőképernyőt látom :/
Ilyenkor csak az Alt+CTRL+DEL el tudok kilépni. Volt hogy egyből visszaléptem, akkor meg beléptetett a percek óta folyó csatába, már csak 3an éltünk...
Ma vagy 4x uninstall a játék, újratelepítés, de a helyzet ugyanaz :/
Ötlet???? :/