A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tusy #65194 - IS-sel prémiummal is tudok mínuszos köröket produkálni, hiába van fent a 100-as ágyú senkit nem sikerül kilőni (igaz, t10 is jött szembe minden csatában). Egy KV-3-at rohangásztam közelről körbe, 3 találatból (megvártam a meccs végét, és 5 lövésből 5 találatom volt) nem tudtam kinyírni (pedig a többiek is besegítettek, bár ők elölről lőtték). Ágyún kívül még alap cuccai vannak, de tiszta KV érzés (annyiban nem, hogy a KV-k már tudnak sebezni). T9 heavy leelőz, ha meglőnek (és túlélem) leesik a lánc, stb. De a legbosszantóbb számomra, hogy hiába találok el valakit annak nincs semmi látszatja. KV-val jobb eredményeket érek el, pedig azzal gyakran 1 lövésnél többre nincs is időm