418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Khaosz5
    Vannak cheeterek a gambe ? Nekem igen gyanus 1-2 dolog.

Youtub-on láttam videókat ilyen cheet programokról.

Nem értem miért használnak ilyeneket. Az egy dolog, hogy kizárják őket ha lebuknak, de tönkre vágja mások játékát.
  • Plata
    Nem láttam,akkor bocs,én nem szavaztam.
  • yossarianHUN
    Azám csak a javítás meg a lőszer azért borsos főleg prém nélkül. De hát ezért áll a Sörmi a garázsban
  • Torzonborz
    tigrincsel ma pont kempinyovkán a legalján voltam , sebeztem ezt azt aztán pukkantam :D ilyeneken már ki se akadok.
  • lammaer
    Vótmá, na ez a gumicsont.

Zsebeljenek be dijat, egy szutyok 5x szorzóért. Lófüttyöt.
  • lammaer
    CSak konszenzusra jutunk. Nemtom a BF3 vagy a Diabló3 eljövetele számít e, nem hinném hogy szignifikáns, mivel más a célközönség.

Ez a Tank Ace lehet vmi, de ki tudja, eddig ratyinak tűnt.
  • Plata
    Dear players! World of Tanks game project is shortlisted for 29th Golden Joystick Awards in the Best Free-to-Play category. In case World of Tanks wins, a Special will be held for all our tankers: a day of x5 experience for the first victory of the day! Cast your vote for your favourite game at Golden Joystick Awards! Find more on our official website.
  • ximix #65786
    A kapitalizmus elsajátítása nehéz dolog keleten, a pénz beszedése már szinte tökéletes a felhasználok seggének nyalogatásán még van mit csiszolniuk :)
  • yossarianHUN
    Éljen a matchmaking rendszer!
  • lexlutor
    .. abban teljesen igazad van h sokimdenen javitottak es finomitottak.. csak sok esetben fel evnyi rimankodas utan sajnos, pedig egyertelmuek voltak a hibak.. a teleportos korszakot en meg nem eltem meg, de az enyhe javulast a lathatosagban inkabb en annak tudom be, h kezdem megszokni.. :)

latod, annak a szavazasnak az kovetkezmenyere en is nagyon kivancsi leszek. igazabol mostanaban tier5-tier7el mentem tobbet, es lehet csak szerencsem volt, de sokat mentem ugy h egyetlen darab sem volt. sajnos a tier8as csataktol kezd elszallni a rendszer..

en ugy gondolom a jatek igazi merfoldokve az lesz, ha megjonnek az igazi nagy huzonevu jatekok. pl. bf3 vagy eppen a diablo3. ugy gondolom igazan nagy lemorzsolodas akkor lesz. hiaba fejlesztenek majd kozben, javithatnak majd minden csudajora, de akkor mar kb tokmindegy lesz. a kocajetkosok valtanak. a fanatikusok meg akarmennyire szar, osszeszoritott foggal de tovabbnyomjak. attol tartok az viszont mar keves lesz a bevetelben. menni fog tovabba szeker, de egyre hatrebb kerul majd a world of ships, es planes utan.
  • sokoo
    Az a baj veled Sunrider, mint ami nagyon sok más magyar emberrel is: bármit mondasz, biztos vagy benne, hogy te mondod a tutit, és mindenki más hülye. Te határozottan azt állítod, hogy a fejleszők jobban odatennék magukat, ha meredeken zuhanna az előfizetők száma. Ezt a kijelentésedet bárminemű vizsgálat, háttértudás, vagy egyéb bizonyíték hiányában is tutira igaznak gondolod. De az élet nem ilyen. _Lehet_, hogy igazad van, és megpróbálnák összekapni magukat, de az is _lehet_, hogy nem tudnák, mert egyszerűen ennyire képesek. Ez utóbbi esetben pénz híján a cég pillanatok alatt padlóra kerülne, a csökkenő bevételre első körben elbocsájtásokkal reagálnának, ami tovább lassítaná a fejlesztést, míg végül teljesen megbukik a project.

Ami az előfizetést illeti, nekem pl rém egyszerű a politikám. Játszok a játékkal? Igen = fizetek, nem = nem fizetek. Ezen politikámhoz kapcsolódik a másik is: fizetsz a játékért? Igen = számít a véleményed, nem = pofád lapos, örülj neki, hogy potyázhatsz.

További témák, amikre reagálnék:

- A prémium tankok többsége gyengébb a nem prémiumoknál. Ez alól a Löwe kivétel, ami jól megálja a helyét a T8-as heavy-k között, de nem erősebb azoknál. A Type 59 páncélzata OP, viszont a lomhasága és alacsony ROF-ja bőven ellensúlyozza ezt. A többi prém említésre se méltó. Érdekes fun tankok, semmi több.

- Gold lőszerrel nagyon kevesen pukkogtatnak randomban, főleg a top CW klánok emberei és a moderátorok, akik zsíros gold mennyiséget kapnak a "munkájukért". Ebből kifolyólag a gold ammo nem igazán játszik szerepet a statisztikákban. Aki meg már kiismerte a tankokat, és tudja melyiket hol kell lőni, ott a találati arány különbsége nagyon kicsi, jelentéktelen. A további prémium cuccok még CW-n is ritkák.

- A prémium előfizetés önmagában _semmit_ se javít a teljesítményen, aki ezt állítja nyilvánvalóan hazudik.

Egy dologban egyetértek Sun-al: a support nagyon-nagyon gyenge, a moderátorok pedig a legparasztabbak, amivel valaha játékban, vagy fórumon találkoztam.
  • Plata
    Törekszem a csatánkénti 3-ra.Ezt mondtam.Sztem.Artyval.
  • Szakesz
    Szóval még mindig ragaszkodj állításodhoz, miszerint csatánként legalább 3 tankot semmisítesz meg M41-gyel? Nem lenne könnyebb beismerni, hogy nálad már a csatánkénti 1 is jó eredménynek számít? :)
  • Plata
    Ja t50-et kifelejtettem,két farm tank közt ha lehet beiktatok egy t50 fun csatát.
  • Sippie
    és ha valaki 50%-os crew-t vesz a Tier10-re, a másik meg 100%-osat egyből? :P:D
  • Plata
    5 nap statisztikája,5 nap?Nemtom hány napos vót szeptember.Mentem 9 csatát 5 nap alatt,jelenleg az arty nem érdekel,csak a napi duplát csinálom,ha a pénzt is tudnád nézni látszódna hogy csak azzal foglalkozok hogy farmoljak,6 napja csak a pénz szerzés érdekel.M4,m4,slug,stug,t32 statisztikád ha lenne látnád főleg azokkal játszom,ha kifáradok farmolásban jön 1-2 móka t32 csata.Örülök hogy ennyire figyelsz rám,de előre szólok hogy nem vagyok meleg.
  • malystryx
    Áááá nem kell füllenteni, borzalmas találati pontosságom van, és mostanában az orosz ágyúk nagyon szeretnek mellélőni. Meg sokáig játszottam prém nélkül, és a buktás meccsek 1-200 xp-t hoztak, hiába lőttem ki pár tankot.. Az átlag tp-m is xar..
    Viszont a pozítívum az, hogy szinte minden tankkal megvan meccsenként az 1 kill :))
    Mostanában úgy állok hozzá, ha nincs kedvem, vagy épp haragszom a játékra, tartok 3 nap pihit, megnyugszom, és újult erővel mosolygok mindenen. Tegnap este voltam játszani a pihi után, 5-6 nyert meccs, és vagy 25 vereség, de lesz@rtam, mert közben dumálgattam, és meséltünk a haverokkal, szóval felejthető az egész :)
  • I.C.ram
    hagyjad, itt mindenki szeret füllenteni :)
  • Szakesz
    ...nem 3 kill csatánként.*
  • Szakesz
    Valahogy nem stimmelnek az adatok. :)

2011.09.30. - M41 statisztika

2011.10.04. - M41 statisztika.

9 csata alatt 8 kill. Nem tudom mennyire vagy jó matekból, de ez szvsz nem 3. :)
  • Sunrider924
    Az OmgKenny jobb volt es nem is tolta rosszul a csoka :))
  • hellokitty92
    Ááá egyből bannolnának, mert a nickedben benne van a jó őreg adolf bátyó neve, stálinokból viszont sose elég:))

• Plata
    Nekem is volt olyan hogy M41-el Minesen védtem bázist,és közelharcban 1 karcolás nélkül megöltem 3 t9-est,object704 Is4 Löwe.Kaptam is defender medált.
  • patchaou
    Most én is filózgatok, mert amit kitláltam az foglalt :D
  • Oddball29
    Kennyyoubastards, nem is hülyeség...
  • hellokitty92
    Hát overlordnak is inkább az ilyenek posztolgatásával kellene foglalkozni a haknizás helyett... Elég régen posztolt igazi hírértékű dolgot a blogján az a herefánt:$

Van még kép?:)
  • patchaou
    :) azt bannolnák is gyorsan.
  • Oddball29
    Noobhitlerloltraktor foglalt már? Arra én is cserélném.
  • patchaou
    Épp nekik írok, perfect googlefordító tudásommal :D
  • hellokitty92
    Elvileg most is megváltoztathatod a neved. A supportnál nyitsz egy ticketet és perfect angolsággal megfogalmazol nekik egy rendkívűl bonyolult "dear santa i want to change my ingame name" stílusú levelet:)

Bár én nem értek ehhez nagyon, de ilyesmiféle úton-módon lehet asszem. Én is gondolkozom rajta egy ideje, mert kezd túl sok udvarlóm lenni már:O:D
  • malystryx
    Vannak azért érdekes dolgok:
    Tegnap este egy JagdTiger jött foglalni a bázist, én egy M12-es artyval voltam. Elkezdte a foglalást, majd bespottoltak, és elindultam, az ellen 3 artyja mellémlőtt, majd jött a JT. Fölé... Megint lőttek az artyk, ezek sem találtak. A JT közben eltűnt, és előttem jelent meg 50 m-re...
    Gondoltam, ez hogy a francba lehet?? Mindegy, addigra betöltött a JT, belémlőtt, rikosé.... Haverral majd meghaltunk a röhögéstől, aztán kilőttem szegényt.. A meccs bukta lett, de ekkora cinket még nem láttam. Érdekes...
  • patchaou
    Azt nem akarják megoldani, hogy nevet lehessen változtatni?
  • Batyafaka
    Falhoz qrta az agyam ez a játék. Könyörgöm hogy a brébe kell vagy 5 lövés egy 88mm L/56-ból egy Leopardnak??? Közvetlen közelről. Ott tolatott előttem vagy 4 méterre én meg lőttem és nem bírta átvinni. Ja legjobb a csilingelés a becsapódáskor, és???? Na...na??? 0 damage
  • Oddball29
    Nekem is volt vele egy ritka ratyi szériám, még a nagy ágyúval is aztán csak elkezdtem vele is sorra nyerni. Tényleg nem egyszerű, mert mindenki boldogan neked esik, mint vak az anyjának, míg a többi T9-estől azért tartanak.

Spall linert meg ventilátort közben kihajítottam, és raktam helyére coaetd optics-ot és gun laying drive-ot. Hócípőm tele volt azzal, hogy nem bírok spottolni, és láthatatlanul lőnek. Azután sokat javult. Pláne, hogy spóroltam vele még súlyt is rendesen.
  • Sunrider924
    Hivatalos forumot azota nem nezem amiota forum bant osztogattak mert elso hullamban( a legelsoben) csatlakoztam azokhoz akik az arty-k ellen szolaltak fel
  • lammaer
    Kuláklistára veled :)
  • crossy104
    Vereség
    Csata: Arctic Region 2011. október 4. 19:18:44
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 1 102
    Szerzett kredit: 95 266
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • lammaer
    Tele van vele a hivatalos fórum, sztem értelmetlen itt. Nem vagyunk akkora létszám.
  • Nazarov77
    Tiszta Warhammer filling:

• lammaer
    Lex, szerintem igazságtalan vagy.

Lehetővé tették nem prémiumosoknak a platoont (limitálva ugyan 2-re).

Annak idején sokan - itt a fórumon is - rimánkodtak hogy mekkora köcsögök, és bár ugye nem volt ez akkora limit (mert nem prémiumos is vehetett részt platoonban), meg lett csinálva.

Teleportot is megfixálták, és sztem a visibility rendszeren is megvannak javulás jelei.

CW szintén bekerült - lehet persze utálkozni, de azért elég népszerű, szóval a közönségnek tetszik.

Arty-kat is nerfelgették (mennyi sírás volt a GPS pontosságú artikról, ma már rég nem azok).

Volt rimánkodás a német tankok miatt is, azóta KT a legjobb Tier8 heavy, E50 a legjobb Tier9 med, vita nincs.

A prémium tankok is megtápolódtak és használhatóak lettek, nyilván volt rájuk igény, ha már annyi lőwe meg Type59 szaladgál (bár ez elég nagy üzlet a deveknek is)

Szóval nem mindíg igaz hogy értelmetlen gumicsontot kapunk - nem óriási lépések, csak éppen lassan reagálnak a közvélemény nyomására.
    Pl kiváncsi vagyok, mit fognak lépni a legutóbbi SPG szavazás (limitáljkuk őket) eredményére.