A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #65754 Lex, szerintem igazságtalan vagy.
Lehetővé tették nem prémiumosoknak a platoont (limitálva ugyan 2-re).
Annak idején sokan - itt a fórumon is - rimánkodtak hogy mekkora köcsögök, és bár ugye nem volt ez akkora limit (mert nem prémiumos is vehetett részt platoonban), meg lett csinálva.
Teleportot is megfixálták, és sztem a visibility rendszeren is megvannak javulás jelei.
CW szintén bekerült - lehet persze utálkozni, de azért elég népszerű, szóval a közönségnek tetszik.
Arty-kat is nerfelgették (mennyi sírás volt a GPS pontosságú artikról, ma már rég nem azok).
Volt rimánkodás a német tankok miatt is, azóta KT a legjobb Tier8 heavy, E50 a legjobb Tier9 med, vita nincs.
A prémium tankok is megtápolódtak és használhatóak lettek, nyilván volt rájuk igény, ha már annyi lőwe meg Type59 szaladgál (bár ez elég nagy üzlet a deveknek is)
Szóval nem mindíg igaz hogy értelmetlen gumicsontot kapunk - nem óriási lépések, csak éppen lassan reagálnak a közvélemény nyomására.
Pl kiváncsi vagyok, mit fognak lépni a legutóbbi SPG szavazás (limitáljkuk őket) eredményére.