banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    .. abban teljesen igazad van h sokimdenen javitottak es finomitottak.. csak sok esetben fel evnyi rimankodas utan sajnos, pedig egyertelmuek voltak a hibak.. a teleportos korszakot en meg nem eltem meg, de az enyhe javulast a lathatosagban inkabb en annak tudom be, h kezdem megszokni.. :)

latod, annak a szavazasnak az kovetkezmenyere en is nagyon kivancsi leszek. igazabol mostanaban tier5-tier7el mentem tobbet, es lehet csak szerencsem volt, de sokat mentem ugy h egyetlen darab sem volt. sajnos a tier8as csataktol kezd elszallni a rendszer..

en ugy gondolom a jatek igazi merfoldokve az lesz, ha megjonnek az igazi nagy huzonevu jatekok. pl. bf3 vagy eppen a diablo3. ugy gondolom igazan nagy lemorzsolodas akkor lesz. hiaba fejlesztenek majd kozben, javithatnak majd minden csudajora, de akkor mar kb tokmindegy lesz. a kocajetkosok valtanak. a fanatikusok meg akarmennyire szar, osszeszoritott foggal de tovabbnyomjak. attol tartok az viszont mar keves lesz a bevetelben. menni fog tovabba szeker, de egyre hatrebb kerul majd a world of ships, es planes utan.