418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ja, majd a prémium accountoknak :P
Ha meg mégsem, akkor viszlát campinovka :D -
Gunslinger #65832 Can you implement some kind of map filter, so we can choose few maps we absolutely hate and don't want to play?
Overlord: there is such thought. It is under discussion.
Éééés igen, ha ezt megcsinálják végre nagyon happy leszek. Már én is vagy kétszer megkérdeztem Overlordot erről a filterről, sosem válaszolt. Ha már átgondolják talán lesz belőle valami, persze majd 2012 Q2-ben... -
Köszi, nem is értem miért nem csináltam biztonsági mentést. GtaHungary- pár 2 éven át havonta letoltam ez miatt 2-3 embert a fórumon :) -
gseldon #65830 Ha olyanra lősz vele, amit átvisz a HE, akkor jó a sebzés. A kicsik tier3-4 tankok közül sokat elölről is átvisz, hátulról meg szinte mindent. Úgy már nem olyan rossz az a HE sebzés, ha bemegy a 100%-a.
Nekem van 2-3 köröm, amiben 6-6 kill-em van vele, agyamat tépem, hogy nincs egy Wittmann (Boelter?), az igazán kuriózum lenne egy stuart-al :)
Magas tierben meg tud rejtőzködni szerintem. Nekem még csak olyan 85% körüli a legénység, de vettem rá egy egyszerű álcahálót, már azzal is jó, csak nehogy lőjél egyet is. Síri kussba kell a bokorból sasolni, ha egyet is lősz, észrevesznek. -
lammaer #65829 Hát, becsületből én is összeszedem, de már nagyon várom a végét (még 10K hiányzik).
Mozgékonysága nincs, rejtőzni nem tud (magas), az ágyúja kataszrófa (pontatlan, lassan tölt és még kis Tierben is kevés az a HE sebzés amit lead), páncélzata nuku (nem úgymint pl a leo).
A legrosszabb mind közül, az átlag XPm még a Leenél is sokkal rosszabb vele. -
lammaer #65828 tesztszerveres élmények
Élesben ennek megfelelően csak a chaffee-t meg a T50-2-t szerzem meg, a német egyelőre kimarad.
Ha javaslatot elfogadsz, a free XP-det az M5 átugrására használd (istentelenül használhatatlan tank), a T-50-el jókat lehet játszani. -
gseldon #65827 M5 Stuart-ot mindenki szidja, azt mondták azzal a legnehezebb összeszedni az 50k xp-t a chaffee-ra, leopardal, meg t-50el sokkal könnyebb.
Én most direkt mazochizmusból stuart-al csinálom és annyira azért nem gáz egyáltalán. Ha nagy tier csatába dob be, akkor ésszel kell scoutolni, ha meg kicsibe, akkor irtani is lehet, van vele top gun-om és reaper-m is :) -
lammaer #65826 És tényleg. Igazi láma vagyok :) -
lammaer #65825 Nos, amikor nagy tankban ülök, én sem nézem hogy a célpontom az kicsi vagy nagy. A kicsi is tud károkat okozni a csapatnak és nekem (spottol, megöli az artynkat, piszkálja a TDnket), ergó én nem sajnálom még az ellenséges loltraktortól se az 1000 credites skulót ha lőhetek rá (persze ha egyidőben van egy veszélyesebb célpont is lőhető pozícióban, akkor arra váltok).
Szóval definició szerint köcsög vagyok :)
Másfelöl: amit irtál "ellenfelet addig idegesítsék hogy értelmetlen dolgokat csináljanak idegességükbe" teljesen jó, ez az egyik legnagyobb poén. Tegnap is volt ilyen Benny Hill jellegű kergetőzésem egy high Tierrel egy ház körül, amíg végül sikerült annyira behergelni hogy szart a fedezékre csak hogy megölhessen.
Nagyon sokszor előjön a scout meccseimben ez a zene :) -
Van olyan közületek aki elég kocka ahhoz, hogy végigpróbálta az összes scoutot?
Játékélmény és/vagy szórakozás szempontjából melyikre érdemes ráhajtani?
M5-öt és T50-et freeből meg tudom most venni, gondolkodtam, hogy egy rohangálós tankot érdemes lenne kifejleszteni ... csak nem tudom melyiket ... -
MuldR #65823 Mastercard, de mindegy. :) -
PetiPetiHUN #65822 Ja meg a játékosok is köcsögök. Csak én élek már a csapatomból erre egy rakás E50 meg panther kijön a körből és elkezd üldözni. Miért kell a kicsik játékát elrontani? Amíg foglalnának addig szépen kinyírnám az artykat és mindenki jól járna de nem ezek a fél mapon át üldöznek és kilőnek. No szóval nem a kicsiken kéne élvezkedni a nagyoknak. (Pedig én is hogy szoktam röhögni más 5-ös lightokon ha kilövöm őket.) A múltkor is engem lőttek az artyk pedig csak összesen 4 hp-m volt. Házzal együtt szétlőtt két arty pedig szerintem többe került a lövedék ára mint amit értem kaptak. De szerintem a light tankok ezért vannak hogy az ellenfelet addig idegesítsék hogy értelmetlen dolgokat csináljanak idegességükbe.(A köcsögök irónia ne vegye senki magára csak a köcsögök!):) -
ilsalon #65821 Attól függetlenül szeretem, mert a leot is szeretem. Viszont a jó puskája miatt vérszemet kap az ember és megy ölni, miközben az ellenfelek meg tier 7-8-9-10. Nagyon kell vigyázni, mert egy fülestől felugrik a game over felirat.
Egyelőre tényeleg kevésszer éreztem magam királynak vele, de akkor nagyon. Szegény TDk meg nagyvadak szerintem felsorolták az összes rokonomat, amikor hátulról intim közelségbe kerültünk.
-
Ninju #65820 nem US klienst szedtél le véletlen? -
lammaer #65819 Nézd meg itt.
Elég sok alapfájlt felraktak, ha már botor módon nem bakupoltad a fájlokat mielőtt modoltál :) -
lammaer #65818 Ez kizárólag akkor fordulhat elő (feltételezve hogy nem gépeled ugye el a passwordot) ha az accountod jelszavát mondjuk az USA (.com) oldalon változtatgatod, a kliens amit meg leöltöttél az EU (.eu) oldalról való.
Ez ugyanis - jelenleg - két teljesen különböző szerver, saját loginokkal (de persze ugyanazzal az email cimmel regisztrálhatsz mindkettőn). -
lammaer #65817 A T5ös scoutok (chafee, 2801) ugye endgame (röhej) tankoknak minősülnek, ennek megfelelően direkt minuszosok.
Persze ha vki nagyon király és szerencsés (mert mindig nyer a csapata) akkor kijöhet pluszba, de 50% veszteségrátánál elég esélytelen. De hát nem is arról szól...
Hanem inkább arról, hogy mekkora élmény egy T5-ös tankkal szétfarrigcsálni egy T95-öt, esetleg vmi high tier g*ci artyt :) Mint a VISA reklámban, az élmény megfizethetetlen. -
ilsalon #65816 Nekem 2801 van, de még nagyon szokni kell, mert a pár tíz játszott körből alig egy-kettőben voltam király. Többiben csúnyán és főleg nagyon hamar elkenték a számat és így buktás, még prémmel is. -
PetiPetiHUN #65815 Megvan a Chaffee-n minden ami számít kivéve a rádió. Az első tíz meccs tapasztalatait összegezném. 4 győzelem és 6 vereség után átlagba 440 xp meccsenként. Volt két plusszos köröm a többi mínuszos volt. 4 szer sikerült túlélnem de ott is előfordult 8k fölötti javítás. Olyan 15k mínuszba jöttem ki a végére. Prémmel simán fenntartható tank lenne de anélkül azért rá kell dolgozni a többivel. -
Oddball29 #65814 Elvileg meg is lehet majd venni goldért, mint a többit. -
A SUN-ban volt annak idején egy bug sokan kihasználták és köveket gyártottak amiket drágán ellehetett adni így nagyon meggazdagodtak.
Ám egyszer csak jött a retorzió minden karakternél azt a követ zárolták majd logfájból ellenőrizték honnan van aki grind és craft alapján jutott hozzá feloldották megtarthatta aki kihasználta a bugot az delete accaunt.
Ment a sírás-rívás, mert sokan a fő karijukkal csinálták és elúszott jó pár hónap munkája a cég úgy magyarázta bár az ő hibájuk volt a bug,de azt kihasználni ily módon nem szabadott volna hanem jelenteni kellett volna persze akinek volt esze teljesen új regisztrációval csinálta és a fő kariját tápolta vele azok közül sokan megúszták.
-
Gunslinger #65812 Tűzfal probléma is lehet, abba nem piszkáltál bele?
Próbálj meg másik gépről bejelentkezni, ha van rá módod, ha úgy megy, akkor a kliens vagy a tűzfal lesz a ludas sztem. -
b+ most lett vége 1 csatámnak Arty (Grille) lőttem 1 AFK gyereket kezdőn pálya másik végéről és 4 lövésből 1 találta el nem is kicsit téptem a hajam..... -
Járt már úgy valaki hogy nem fogadja el az email/jelszó kombót a kliens, de többszöri jelszóváltoztatás után sem?
A WOT szerveren változtattam pass-t aztán kínomban már új usert regeltem, de azzal sem bírok belépni. Mi lehet a gond, rossz a kliensem?
Volt tegnap egy uninstall, ma meg egy reinstall, és azóta nem tudok belépni, és megőrülök hogy odavész kb fél év munkája. -
Sunrider924 #65809 Mint mar egy masik arcoskodo hozzaszolasodban megfigyeltem eloszeretettel kussoltatsz el masokat. Azert gondoltam hogy nalad ez a klanvezerseg atka mert akkor a CW-vel kapcsolatban magyaraztal es ott is kuss itt is kuss, ne haragudj te nekem ne kussolgass, ahoz te keves vagy. Nem nyafizok, erdekes hogy bar nem tojod ossze magad azert ha mas velemenyen is vagy, ennek a kevesbe ertelmes megnyilvanulasat nyomatod. Azt irtam hogy fizetnek erte, ahogy mas online szolgaltatasert evek ota fizetek de a jatek stagnal es halistennek eleg sokan tomitek a harmatgyenge fejlesztoket hogy ne szakadjanak meg a munkaba, es ugyan hogy megszolja oket barki is hat osszeomolnak a dragak/lehuzzak a rolot. Ne rohogtess... -
Rue East #65808 arról van valami hivatalos böffentés, hogy a T34 milyen prémium lesz?
pl goldért árulják-e majd továbbra is? -
Nem jött át, hogy jön ide a klán-státuszom, de majd biztosan elmagyarázod. :D
Olyannyira nem tojom össze magam, hogy már megvan az SWTOR, így december 22-én lejár a wotban a mandátumom hosszú időre.
Szerintem az egyetlen értelmes módja a reklamációnak a hivatalos fórum vagy support. A sokat emlegetett SPG-s szavazást pl én kértem OL-től, láss csodát, kitette, majd az eredményt látva bevállalták a változtatást. Igaz, a szokásos tempóban, tehát 2012 Q1-re.
Itt hiába nyafizol, ezt a fórumot a WG részéről a kutya se olvassa.
F2P vagy sem, ha valamiért nem fizetsz egy árva petákot se, akkor legfeljebb javasolhatsz, vagy kérhetsz. Elég nagy arcod van, ha azt hiszed ennél több, vagy jobb járna neked a nagy büdös semmiért cserébe. -
Ja egyébként alapjáraton fingja se lett volna az egész dologról ha Nazarov nem írja be ebbe a fórumba az akciót, amikor pedig rákérdezek hogy ugyan ossza már meg velünk hogyan csinálta, mert gondolom nincs 30 bankkártyája akkor trollkodok :D -
Valaki nem töltené fel valahova nekem a res\spaces\hangar mappát? -
szerintem az illető nem teljesen "magyar" :) -
Sunrider924 #65803 Az a baj veled hogy azt hiszed klanvezerkent a klan forumon vagy. Elmondtam a velemenyem, es ha te nem tojnad ossze magad hogy mi lessz a szeretett jatekoddal akkor mondhatnal mas alternativat a sztrajk-on kivul, mert ugye en arrol beszeltem. Amugy meg mi lenne ha megnezned hogy mi is az a f2p? es akkor nem jelentened ki a marhasagaidat hogy teszerinted ki kusolljon mert te fiztesz bazz... nemkicsit nagy az arcod. -
lammaer #65802 Magyarország. 2011.
Ezért tartunk itt :) -
IQ-s üzenet
"Feladó: csőcse
Elküldve: 2011. 10. 04. 22:28
Tárgy: ↓
Trollkodj paraszt gyerek, de én meg vigyorgok közbe az ingyen löwémmel és 201nap prémmel hahaha."
na vajon ki a parasztgyerek -
lammaer #65800 pár HSZel később linkelte is. -
Biztosan, mert alapból nem lehet így ki-zoomolni. Nagy előnyhöz juttathat az átlag játékosokkal szemben. -
Plata #65798 Wow,ezt hogy csinálta?Valami mod? -
lammaer #65797 Jó hogy mondod, fel is akartam tenni :)
-
Nálam S1mlis már belesik a cheater kategóriába : [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=65599]#65599[/URL] -
lammaer #65795 Nem igazán jellemző a cheatelés. Elég feltünő lenne. -
lammaer #65794 Sztem jószivvel erről a fórumról senki :)