banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Ja meg a játékosok is köcsögök. Csak én élek már a csapatomból erre egy rakás E50 meg panther kijön a körből és elkezd üldözni. Miért kell a kicsik játékát elrontani? Amíg foglalnának addig szépen kinyírnám az artykat és mindenki jól járna de nem ezek a fél mapon át üldöznek és kilőnek. No szóval nem a kicsiken kéne élvezkedni a nagyoknak. (Pedig én is hogy szoktam röhögni más 5-ös lightokon ha kilövöm őket.) A múltkor is engem lőttek az artyk pedig csak összesen 4 hp-m volt. Házzal együtt szétlőtt két arty pedig szerintem többe került a lövedék ára mint amit értem kaptak. De szerintem a light tankok ezért vannak hogy az ellenfelet addig idegesítsék hogy értelmetlen dolgokat csináljanak idegességükbe.(A köcsögök irónia ne vegye senki magára csak a köcsögök!):)