A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #65825 Nos, amikor nagy tankban ülök, én sem nézem hogy a célpontom az kicsi vagy nagy. A kicsi is tud károkat okozni a csapatnak és nekem (spottol, megöli az artynkat, piszkálja a TDnket), ergó én nem sajnálom még az ellenséges loltraktortól se az 1000 credites skulót ha lőhetek rá (persze ha egyidőben van egy veszélyesebb célpont is lőhető pozícióban, akkor arra váltok).
Szóval definició szerint köcsög vagyok :)
Másfelöl: amit irtál "ellenfelet addig idegesítsék hogy értelmetlen dolgokat csináljanak idegességükbe" teljesen jó, ez az egyik legnagyobb poén. Tegnap is volt ilyen Benny Hill jellegű kergetőzésem egy high Tierrel egy ház körül, amíg végül sikerült annyira behergelni hogy szart a fedezékre csak hogy megölhessen.
Nagyon sokszor előjön a scout meccseimben ez a zene :)