418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    És most már az is kiderült hogy az artyk örökké marha nagy előnyben lesznek mivel a tracert nem kapjuk vissza úgy mint régen volt ergo nincs counter arty:

- When will you at last return tracers back to the game?? Will you let them back as it was?
    We will return the tracers partially with v.7.0 update, but in an updated mode. But the tracers, seen from all in-game tanks, as it used to be, won't return to the game.

• KohnBela
    Vagy pedig egy bepített, és lebetonozott hajóágyú. Mint a Siegfrid Line-os mapen.Az épp nem működik, de szerintem már dolgoznak rajta... :)

Kiugrasz a tankból, és beülsz az ágyú mögé egy kicsit.
  • Nazarov77
    Ja és T10 medek? Csak összehozzák a fejlesztők hogy benne legyen a T-62 :D
    Németek meg kapnak Leo 1et 70mmes páncéllal.
  • KohnBela
    Nem azt mondtam hogy kiismertem mind a 22 pályát 500 csata után, csak azt hogy kezd unalmassá és kiszámíthatóvá válni.
    Egyébként igazad van, hogy általában mindig ugyanarra megyek, mert ami egyszer bevált, attól az ember nehez szakad el.
    Mondjuk van olyan pálya, ahol nincs sok variáció, max 3 út.
  • Nazarov77
    Még szép hogy kell tier T10 arty mivel a T8ak nem mindig tudnak 1 lövésből kilőni és ez nagy kár, már alig várom hogy ez öljön meg 1 lövésből csak attól hogy a 30 méteres körzetemben robbant a gránátja.

• KohnBela
    Csak egy sztori:
    Erlenberg, déli oldal hegytetőn piknikeztünk egy Ferdinand, T34-85, meg az én JagdPZIV-esem.
    1 tigris meg 3 darab Löwe átjött a hídon, és megcélozta a dombot. A tigris jött elől, a dombot megkerülve úgy, hogy a 3 löwé-nek esélye sem volt fedezni, mert a dombig el sem értek még. Már jó messziről elkezdtük lebontani a Tigrist, mire felért volna, vége lett.

A következő Löwe jött a Tigris után, de a másik 2 haverja megintcsak nem fedezte. A Löwe csak nyomult előre, a Ferdi meg szedte szét lövésenként. Az én JagdPZIV-esem meg pattogott róla, kb 10 m-re tőlem lehelte ki a lelkét.

A 2 löwe, aki idáig nem csinált semmit, elkezdték befoglalni a bázist úgy, hogy a dombról takarta egy épület őket. Már 50%-ra húzták a zászlót, amikor gondoltam nekikrontok. Legurulok a dombról, és észreveszem hogy az egyik Löwének kb 50cm-re kilóg a segge a ház mögül. Megállok, elkezdem lőni, mindig ugyanott. Löwe meg próbál beljebb menni a fedezékbe, de nem tud. Szépen kezd lemenni, 50%-ról lőttem le 0-ra, 6-7 lövéssel. A Ferdi meg szétszedte a másikat.

Nagyon élveztem, nem gondoltam volna hogy valaha ilyen élményben lesz részem. Nyilván ehhez kellet az összhang teljes hiánya a másik oldalon..
  • malystryx
    Sztem az amcsit válaszd, most a ruszkik a legsz@rabbak, de majd jövőre a patch után úgyis ők lesznek a legjobbak, addig ez meg behozza az árát. Meg az ágyúja az M26-nak a legjobb. Meg szebb is :)
  • S1mlis
    Elfogadva és viszont kérek én is tőled elnézést.
    Kicsit fáradt vagyok meló után bár ez nem mentség tudom.
  • Gunslinger
    500 csata alatt kizárt, hogy kiismerted mind a 22 pályát, ne mindig ugyanarra menjél és akkor nem lesz unalmas. Próbálj ki más útvonalakat is.
  • patchaou
    Nem akartalak ezzel megsérteni, végülis nem aimbot.
    És értem mit mondasz, ha veszek jobb procit és vga-t amivel több fps-em lesz (mivel a tweaker erre hivatott [egyéb játékoknál mondjuk füstöt kikapcsolni tényleg csalás])akkor csaló vagyok. Viszont ha buherálom a játékot, 4 utcával arréb is látom hogy merre áll az ellen tornya akkor nem. Rendben, kipróbálom ezt a madártávlatos cuccot Én is. Este majd megírom jobban ment e vele a játék. A bohóc skint hülyeségnek tartom. Mire eljut az ember arra a szintre ahol érdemes lehet használni, addigra megtanulja hol kell lőni az ellent.
    Nem akarok flame háborút.
    Béke meg minden.
  • KohnBela
    500 meccs után már ténlyeg kezd unalmas lenni hogy mindig ugyanazok a pályák vannak.

Nem értek a programozáshoz, de olyan bonyolult lenne megoldani hogy bizonyos elemei a pályáknak "random" módon lennének berakva? Mondjuk az épületeken meg utakon kívüla kövek, fák, bokrok, tavak. Nyilván valami szabályok alapján.

Vagy ha nem is minden csatában lennének véletlenszerű pályák, legalább a maintenance után új helyre kerülnének. Akkor úgyis van elég számítási kapacitás egy-egy ilyet kiszámoltatni..
  • WaseK
    T10 SPG-t nem is kell lemodellezni! Csak egy térképet fog látni rajta az ikonokkal. És amikor úgy ítéli meg, hogy a legtöbb ellenség van közel egymáshoz, akkor megnyomja a nagy piros gombot, amire ez van írva: "Tactical nuclear weapon"
    Több dolga nem lesz a játékban. De ez is épp elég nagy felelősség...
  • egonn
    az us scoutot mondják a leggyengébb mozgással megáldottnak! a vk28 olyan mini td scout ,spotplni jó:) ha felteszed a 10,5 mm puskát kis tierben még aratni is tudsz vele! viszont alig fordul! a t50-2 nemrég lett meg de még nem fullos:( viszont olyan mint a villám! igaz h egyenlőre inkább ide is -oda is becsapódok vele de marha élvezetes amikor beérsz az ellen bázisra!! hasznot nem hoznak, sztem jó esetben nullszaldósok:( - külömben mindenki azzal irtaná az artykat és hol lenne a good világuk_
  • Oddball29
    T10 SPGs?

• Torzonborz
    Na persze ez mindenki álma T10 arty....hogyne.
  • Eagle16
    - Will you ever add tier 11 tanks? Or tier 10 for SPGs and medium tanks? Or you just stick to the new nations implemention?

Tier 11 will not be introduced, but we do discuss implemention of tier 10 SPGs and medium tanks.

...

Mindig van lejjebb...
  • Sippie
    Az egy dolog hogy én megyek a hegyre, de ha van 2-2 idióta akik az idő végéig kempelnek akkor máris nem tudom használni a tankomat 15 percig, ha pl az elején megdöglök. A legtöbb draw tuti hogy azon a pályán van.
  • S1mlis
    "Nálam S1mlis már belesik a cheater kategóriába : #65599"

A cheat és az,hogy kipróbálsz egy mod-ot amit aztán később másoknak is ajánlasz az azért nem ugyanaz.
    Egy csíter az életben nem fogja sem neked sem másoknak bevallani,hogy csalt.

Tehát szerinted mindenki aki változtat a játék kinézetén(skin,célkereszt stb stb) az előnytelen előnyhöz jut másokkal szemben?
    Én ajánlottam még az elején nektek a WoTTweaker nevezetű programot(FAQ-ba is bekerült),ami nem is kevés Fps növekedést hozz a használatát követően.Aki letöltötte és használja akkor az is csaló!

Erősen kevered a szezont a fazonnal szerintem.
  • DummyBoy
    Ehh ... nekem is ez a gondom a kempinovkával ... Ha megyek a hegyre, akkor tuti, hogy az alsó 3 light követ, a többi meg kempel ... Ha meg nem megyek, akkor mindenki felrobog, és egyedül maradok ...

Viszont ami kempinovka mellett szól: Ha van jó társaság, akko a legjobb rush pálya :)

Régebben próbáltam úgy játszani, hogy a csapatnak a legnagyobb segítséget nyújtsam ... Na ezt kiölték szépen lassan, most úgy játszom, hogy nekem jó legyen ... Bár nem mindig sikerül, sajnos a lelkismeretem apró morzsái néha bekavarnak, de dolgozom a likvidálásukon ...

@lammaer:

Köszi, ennyi free-t nem akarok beleölni :)

Csak gondoltam csinálok egy funtankot, a hevikből elegem lett, nem az én világom valszeg ... (Pedig kelleni fog ...)
    Kikapcsolódásként gondoltam, bétában A20 és Leo is volt, szerettem mind a kettőt ...
    Max annyi free-t akarok rááldozni, hogy a "grindelő" tank meglegyen ...

Leo-ra még emlékszem, T50-et is dicsérik sokan, az M5-öt meg épp ellenkezőleg ...

Köszönöm a hozzászólásokat, asszem alszok rá még egyet :)

Igazság szerint nem tudok dönteni, mert a Caffee szimpatikusabb az ágyú miatt, a T50-2 pedig a sebessége miatt ...

Viszont mivel az elmúlt pár hónap elég erősen rébresztett arra, hogy qrva nagy öngól orosz tankot venni, így lehet ez majd segít a döntésben ...

Még egy kérdés: Kellőképp agilis és gyors a Caffee a rohanós (suicid) scoutoláshoz?
  • Oddball29
    T25 TD-re még mindig nem szabad álchálót rakni?
  • Plata

Victory!
    Battle: Steppes 2011. október 5. 12:01:08
    Vehicle: T32
    Experience received: 3 038 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 42 882
    Battle Achievements: Sniper
  • Tusy
    - Sand Rivert KV-val szerettem meg, igaz többnyire TD módban kell vele bázis környékén védekezni; ha az arty nem engem lő még hatékony is tud lenni. Más tankokkal többnyire a térkép bal alsó sarkában szambázok a dombok között, van amikor bejön van amikor nem
  • endrodiz
    +1
    Nálam is Komarin a top shit map :)
    Malinovka nem gáz. amúgy sem szeretek a meccs elején rohanni hülyegyerek módjára a vágóhídra...
  • Hypo #65850
    a gond nem is a map igazabol az emberek, vagy mindenki basen marad campelni vagy felrohannak a hill re a baset meg kutya se vedi vagy tok elaprozzak az eroket.
  • Gunslinger
    Jöhetnek a kövek, de én is csípem Malinovkát, az elején én is nagyon rühelltem, főleg low tankokkal, de magas tierben kifejezetten szeretem.
    Amit nagyon utálok mindegy mivel vagyok az Sand River és Komarin.
  • Tusy
    - hol szóltam én egy rossz szót a mapra?
  • Adjunktus
    Ezek közül egyik sem feltétlenül a map hibája.
  • Tusy
    - campinovka miért gáz ...
    -- mit keresek én itt ilyen alacsony szinten, megyek felderíteni (ha van artynk akkor még pozícióba se állt mire kilövik a suicid scoutokat)
    -- ellentől beesik egy erősebb tank és a segítségével máris 0:7 az állás. Ezek után esetleg még foglal is
    -- menjünk a hegyre ... de miért vagyok egyedül? Vagy megyek meghalni vagy megvárom amíg a többiek halnak meg valahol egészen máshol
    -- campinovka, ezt nélkülem is lezavarják. n+1 afk (én csak a mi oldalunkat látom, de top tankot szedtem már ki az ellen kezdő köréből is)
    -- t7+ : várjunk, ne támadjunk. draw

- ami így hirtelen eszembe jut. És amikor 10-ből 9 Malinovka volt az nem volt vicces. Meg szórakoztató sem
  • darki81
    néztem már, csak teljesen kiment a fejemből az FAQ létezése :D
  • Adjunktus
    Na ja!Campinovkával nincs baj.Csak már divat lett szidni.Meg a berögződés miatt még mindig sokszor előfordul,hogy azzonnal mennek a bázis melletti fedezékekbe,mert hát ez a camping map.
    Pedig simán megtehetnék,hogy mennek a dombra harcolni.
    Ebből a szempontból Komarin sokkal rosszabb.
  • darki81
    eddig ez volt a leg jobb köröm 4-es tankkal, de már csak 1000xp és jöhet az 5-ös tank, ami pzk IV-es néven fut! :) Onnantól már beindul a game :)
  • lammaer
    :D

@Darki: kérdésedből kiviláglik, a FAQ nevü linket még nem nyomtad meg soha. Javaslom szánj rá pár percet. Amúgy pedig isten hozott a kocka tankbuzik topikjában. Javaslom az alábbi témák kerülését:

- szemét artyk
    - köcsög matchmaker
    - buzi prémiumosok

:)

• lammaer
    Ettől eddíg mindíg elzárkoztak, úgy tűnik puhul a terror.

Különben még mindíg nem értem campinovka miért annyira gáz. Aki nem akar campelni, az MINDIG mehet a hegyre, ott van akció. Talán egyedül a fedezékek hiánya problémás, nagyon artybarát a pálya - persze ebből következően scoutbarát is, úgyhogy ha kis tankban vagyok már kimondotan örülök ha ez jön.

Szóval én sosem unatkozom rajta.

• PetiPetiHUN
    Lammaer mint a T95-ösök képzett urológusa:)
  • darki81
    értem, köszi
  • Gunslinger
    Free xp-be át lehet váltani aranyért.
  • darki81
    lassan lesz már 5-ös tankom, és az lenne a kérdés, hogy a kifullozott 1-es és 2-es tankommal szerzett plusz xp-ket fel lehet e használni valahol?
  • lammaer
    Persze hogy csak a seggét, de a T50-2 57mm-ese is elég hozzá (és az még nem is a legjobb ugye).
    Ha már rámásztam, nem kunszt eldönteni, mely porcikáját lőjem.
    A csávó egyébként okos volt, mert nem kezdett el forgolódni reménytelenül, inkább tovább lőtte a KT-nket, engem pedig ignorált.

De már akkor is hasznos vagyok, ha mondjuk miattam hozzátapasztja a seggét a falhoz, ezzel gyakorlatilag negálom az illetőt a csatából. Meg van HE is, igaz, gyanítom még az is lepattanna az esetek többségében, de hátha megsütné 1-2 modulját.

Cserébe jól kikereshettem a G pontokat a hátsóján :)
  • Adjunktus
    "hogy mekkora élmény egy T5-ös tankkal szétfarrigcsálni egy T95-öt,"

Max a seggét tudod átlőni.Annak a mutánsnak oldalt is 150mm döntött páncélja van.Még a hosszú 88 is megszenved vele.
    T5-ben jó lövegeik vannak,de a T95-höz kevesek mint hullámvasúton a büfékocsi.Csak seggbe tudják lövöldözni.Mondjuk azzal a mozgékonysággal simán megtehetik.
    Viszont láttam már falnak tolatott,roncs mögött álló T95-öt,ami vagy 6-7 enemy top tankot tartott fel,pusztán a jelenlétével.:)
    2 hős kinézett,rögtön kapott 1-1 kokit.A VK akármennyi(aminek akkora az orra mint a balkezes kozák pisztoly)meg feszt csiki-csukizott volna.De az orrával előre. Ugye mindig az ért ki először,aztán 3 lövéstől el is füstölt.
    Ezek után ott tanakodtak vagy 5 percig a sarok mögött,meg egymást noszogatták.
    A többiek kerültek foglaltak és nyertek.
    9-4-es állásról.:)
  • patchaou
    Gyorsan válaszolt a support a névváltoztatási kérelmemre. Túl gyorsan :S
    Thank you for your concerns.

We regret to tell you, but your nickname cannot be changed.
    Nickname change service is currently not available for the exception of following cases:

- prohibited nicknames;
    - unattractive and/or unreadable nicknames;
    - misprinted nicknames (newly registered accounts only)
    - removal of clan tags.

Please become familiar with the following topic: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/28765-nickname-change-service-status/