banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KohnBela
    Csak egy sztori:
    Erlenberg, déli oldal hegytetőn piknikeztünk egy Ferdinand, T34-85, meg az én JagdPZIV-esem.
    1 tigris meg 3 darab Löwe átjött a hídon, és megcélozta a dombot. A tigris jött elől, a dombot megkerülve úgy, hogy a 3 löwé-nek esélye sem volt fedezni, mert a dombig el sem értek még. Már jó messziről elkezdtük lebontani a Tigrist, mire felért volna, vége lett.

A következő Löwe jött a Tigris után, de a másik 2 haverja megintcsak nem fedezte. A Löwe csak nyomult előre, a Ferdi meg szedte szét lövésenként. Az én JagdPZIV-esem meg pattogott róla, kb 10 m-re tőlem lehelte ki a lelkét.

A 2 löwe, aki idáig nem csinált semmit, elkezdték befoglalni a bázist úgy, hogy a dombról takarta egy épület őket. Már 50%-ra húzták a zászlót, amikor gondoltam nekikrontok. Legurulok a dombról, és észreveszem hogy az egyik Löwének kb 50cm-re kilóg a segge a ház mögül. Megállok, elkezdem lőni, mindig ugyanott. Löwe meg próbál beljebb menni a fedezékbe, de nem tud. Szépen kezd lemenni, 50%-ról lőttem le 0-ra, 6-7 lövéssel. A Ferdi meg szétszedte a másikat.

Nagyon élveztem, nem gondoltam volna hogy valaha ilyen élményben lesz részem. Nyilván ehhez kellet az összhang teljes hiánya a másik oldalon..