A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ehh ... nekem is ez a gondom a kempinovkával ... Ha megyek a hegyre, akkor tuti, hogy az alsó 3 light követ, a többi meg kempel ... Ha meg nem megyek, akkor mindenki felrobog, és egyedül maradok ...
Viszont ami kempinovka mellett szól: Ha van jó társaság, akko a legjobb rush pálya :)
Régebben próbáltam úgy játszani, hogy a csapatnak a legnagyobb segítséget nyújtsam ... Na ezt kiölték szépen lassan, most úgy játszom, hogy nekem jó legyen ... Bár nem mindig sikerül, sajnos a lelkismeretem apró morzsái néha bekavarnak, de dolgozom a likvidálásukon ...
@lammaer:
Köszi, ennyi free-t nem akarok beleölni :)
Csak gondoltam csinálok egy funtankot, a hevikből elegem lett, nem az én világom valszeg ... (Pedig kelleni fog ...)
Kikapcsolódásként gondoltam, bétában A20 és Leo is volt, szerettem mind a kettőt ...
Max annyi free-t akarok rááldozni, hogy a "grindelő" tank meglegyen ...
Leo-ra még emlékszem, T50-et is dicsérik sokan, az M5-öt meg épp ellenkezőleg ...
Köszönöm a hozzászólásokat, asszem alszok rá még egyet :)
Igazság szerint nem tudok dönteni, mert a Caffee szimpatikusabb az ágyú miatt, a T50-2 pedig a sebessége miatt ...
Viszont mivel az elmúlt pár hónap elég erősen rébresztett arra, hogy qrva nagy öngól orosz tankot venni, így lehet ez majd segít a döntésben ...
Még egy kérdés: Kellőképp agilis és gyors a Caffee a rohanós (suicid) scoutoláshoz?