418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Ha volna valami nagyobb tankom, már csak azért is beállnék klánozni hogy őket lőjem :D
  • crossy104
    Szövetség kötés nélkül sem támadnánk magyar területet, mert MAGYAR!
    Viszont a tegnapi miatt az egyetlen kivétel a HAD lett.
  • SovereignXY
    Ha eltalálod. :)

1S-el ettem meg Tigrist, IS-t is. Oké csak egyel vanak felette de... :)
  • crossy104
    Ja, és a csata végén jött az üzenet tőle! SÜRGŐS! Beszéljünk ts-en a szövetségünk ügyében!Nagyon fontos!

Ez volt a pofátlanság csúcsa!
  • DummyBoy
    Végülis az egész már ott kérdéseket vet fel, hogy ha nem a szövetség miatt, akkor miért ugrik egy magyar klán egy másik magyar klán provinciájára ...

Ez a "Már rég el akartuk foglalni..." ez elég gyér magyarázat ...
  • SovereignXY
    Tapasztalatom szerint m1a2 nem sok semmit ér. Max ha benen avyga top-ban ami ritka.

Az említett példád esetán gondolom top tank lehettél vbagy kb az. és/vagy jó e8 pilóta. Én még eygel nem futottam össze. Jó pilótával. E8at látok nevetek és kilövöm :)

Egyzser szoivatott meg egy. KV-val voltam és mögém jött. Bár... KV-t így kb minden megszivat. Nagy rögtön kinyírja kicsi meg simán kimenőverezi a lófasz fordulását/forgatását.
  • Jashin
    A minimum lenne szerintem abban a klánban az összes vezető azonnali leváltása és sűrű elnézést kérés ! De gondolom még előveszik a nagyobbik arcukat is. Igazi "magyarok", fogjunk össze ellenük !
  • SovereignXY
    E2. Joban páncélozotabb plsuz a 105ös sztem fasza kis fegyó. m1a2est nem szeressem.
  • R3nton
    És ha így van innentől kezdve minden diplomáciai próbálkozás gyakorlatilag kudarcra van ítélve
  • R3nton
    Nem tudom mi történt pontosan, de van egy sanda gyanúm, hogy a HAD csakis azért rakott arra a területre tokent, hogy azonnal kiverjen minket onnan, Ha nem miénk lett volna a terület szerintem eszük ágába nem jutott volna arra a területre belépni. Bocsi ha nem így van!
  • foxbat88fx
    Jammal akkor valamit nagyon rosszul csinálsz :), bocs de tanulj meg gamelni, tanuld meg hol kell ellőni. Tény, hogy ha rossz helyen találod el akkor pattan, de én szarrá szedek egy KV-3 mat a 105-össel. Ha oldalrol látod a tankot, lődd a torony hátsó részét, az vagy ammo rack lesz van lövész vagy töltő, anélkül megb**** a 122esét!
  • crossy104
    Nem fogja tudni kimagyarázni az árulását.Remélem akik a klánjában vannak
    magukba néznek, és ott hagyják ezeket a magyar ellenes megbizhatatlan árulókat.
  • Jammal
    Tisztában vagyok vele, legjobb tankom, hiába van KTm. De a KV3 az valami mumus annyit pattanok róla 105el és ők meg 3shotolnak 122essel.
  • foxbat88fx
    te most viccelsz????
    félsz a KV-3tól T-29-el? t8-tól sem ijedek meg :D a T29 valami isten tank
  • crossy104
    Mivel a HAD vezetőség ellenség lett / a harcosokkal semmi bajom / ezért velük nem is beszélek, sem más a klánomból.A szövetségeseink sem. Én is elmentettem a beszélgetést amit a HAD klán vezetőjével folytattam. Még a ts3-unk belépési adatait is megkapta. Megegyeztem vele. Leirta hogy részéről semmi akadálya a szövetségnek.Ha lesz területünk pontositunk azon, hogyan segitünk egymásnak.

Több ezer klán van, ebből hat ütőképes magyar.
    Pont magyarokat kell ütni?

És igen! Ütünk benneteket ahol tudunk. Nagyon várom a fagyasztást, mert akkor tényleg nagyon kellemes perceket fogok okozni nektek.

Szégyeljétek magatokat. Gerinctelen árulók vagytok.
    Szégyelje magát az a klán is aki ezek után veletek szóba áll, mert az meg őket fogja minősiteni.
  • Jammal
    Számomra t29el egy rémálom a kv3 mint ellenség. Az IS sokkal könnyebb ellenfél. Viszont mikor benne ülök akkor élvezem, jó fegyver és még jobb armor. A KV-1St meg 2shotolom sima KVtól felfele bármivel.
  • bgabor
    Szerintem meg a KV-1S sokkal jobb tank, mint a KV-3. Tény, hogy ki kell grindelni a 122mm-es páncéltörő ágyút, de utána sokkal jobb.

A KV-3ról annyit, hogy a vastagabb páncélzatával nem sokra mész, amikor majd Tier7-8-9 es tankokkal rak össze a gép, ahogy az már manapság történni szokott Tier6 tankokkal. Azoknak mind a KV-3, mind a KV-1S egy, max két lövés. Viszont amíg ilyenkor a KV-3al csendben várod a halált, a KV-1S-el a mozgékonysága miatt van esélyed elmenekülni, esetleg városi pályán oldalukba kerülni stb.

Nekem az a tapasztalatom hogy ebben a játékban a mozgékonyság sokkal többet ér mint a páncélvastagság. Plusz a KV-3 kedvenc célpontja a szemét artyknak, mivel hogy döglassú, és ezért könnyű préda nekik.
  • bgabor
    "A saját fajtátokat szúrjátok hátba ?"

Én úgy tudom, hogy ez a magyar ember szinomnímája. Mondom ezt magyarként.
  • DummyBoy
    Fasza :(

Ezen nem kell mit megbeszélni ... ha a szövetséges klán védeni segít, és eljut a döntőig, akkor azt egyértelmű hogy el KELL hogy bukja ... bemegy egy traktorral, vagy akármi ... Semmit nem kell beszélgetni csata előtt ...

Ez övön aluli dolog ... Ráadásul qrva nagy öngól is, mert lehetnek bármilyen jók is a HAD-osok, egyedül baszhatják a CW-t ... és ezek után neccesen fog velük szövetségre lépni bárki is ...

Ez olyan mint anno a Travián ... Volt a szerveren egy qrva nagy és qrva erős klán, meg körülötte pár kisebb ... a kicsik szövetkeztek, és bedarálták a nagyot ... ennyi.

Mondjuk nekem hiányzik még a CW modulból ez a klánszövetség dolog ... pl: lehessen szövetséges klánokkal együtt támadni (Másik játékost bevinni, stb ...)

Mindenesetre érdekes ...

A lényeg az egészben ... ha már szóba is kerül bármilyen szövetség két klán között, akkor az a minimum, hogy amíg ez le nem tisztázódik, addig nem támadjuk meg a másikat ... Lehetett kommunikációs gond is, sosem fog kiderülni, de mindenesetre ez az incidens akárhonnan nézzük is, elég rossz színben tünteni fel a HAD-at ...

Kiváncsi leszek mi lesz a vége ...
  • Jammal
    Azért használom 105össel a jumbot mert mindig frontal kell harcolni vele a jó páncél miatt, meg mert nem elég gyors és mozgékony flankelésre, szemből a 76os meg nemsoksemmit ér. De igazából ja valószínűleg az e8 lesz, mert KVval szemben vagy t6 felettiekkel szemben kb ugyan ott vagyok mind két tank armorjával, vagyis sehol. A cél meg a t29 igazából meg lett a jumbobval.
  • bgabor
    Először is mindkettőt a kiválló M1A2 ágyúval érdemes használni, nem a totál random, pontatlan 105-össel. Másodszor pedig a két szerkentyű között a válsztás totál játékstílusfüggő. A Jumbo sokkal lassabb és lomhább mint az E8, cserébe a páncélja jobb mint a Tierbeli nehéztankoknak. Az E8 sokkal kevésbé páncélozott, de a mozgékényságával eszméletlen dolgokat lehet megvalósítani, amit kevés tank tud utána csinálni. (Pl:Arcticon a hegyet megkerülve bekerülni a bázisotokra rohamozó ellenség hátába, és kivégezni minden. Olyan is volt, hogy berongyoltam az ellenséges tankok közé fihermans bayen, megállás nélkül kilőttem közülük hármat, majd leléptem a helyszínről, acélfal kitüntetést kaptam érte).

Tehát ez a választás teljesen arról szól, hogy a medium vagy a heavy játékstílust kedveled e inkább. Én a mediumot, mert szerintem sokkal szórakoztatóbb, ezért én az E8-ra szavaznék.
  • Jashin
    Arra vagytok büszkék, hogy elveszitek 1 magyar klán területét ? Milyen emberek vannak itt ? A saját fajtátokat szúrjátok hátba ? Maradnátok inkább csendben és gondolnátok át a dolgokat.
  • Georgie1224
    Kedves Crossy!

A veletek kezdődő csata előtt kerestétek meg egyik Deputy-nkat 2 perccel.
    A diplomácia nem 2 perccel a csata előtt kezdődik. A klán vezérünk kizárólag nagy vonalakban beszélt veletek, hogy jó lenne a magyar klánokat összehozni egy szövetségbe.
    Viszont a deputy-nknak te már úgy állítottad be, hogy megegyeztél a klán vezérünkkel, hogy mi ezt a területet nem támadjuk. Azt hiszem ez inkább a kétszínű viselkedés, hogy megpróbáltad megvezetni a Deputy-t.

Ha lettetek volna előrelátóbbak és még a csata előtt kerestek meg bennünket 1-2 órával akkor lett volna értelme a diplomáciának. Viszont 2 perccel a csata kezdése előtt írsz rá egy másik klánra, szerintem ez kissé nevetséges. Abban a pillanatban már az összes klántársunk ott van ready-zve és várja, hogy leteljen a maradék idő.

Másokat nem illik lejáratni mert ti 2 perccel a csata előtt próbáltatok valamilyen diplomáciával meggátolni, hogy elfoglaljuk a Canary Islands területet. Az utóbbi időben akkor landing-eltünk be amikor akartunk, és ez így is marad. Ellenben veletek mi nem úgy jutottunk a landinghez, hogy az utolsó csata elmaradt, mert az ellenség draw-t játszott. Mi többször végig verekedtük magunkat és nem okoz gondot akármikor újra be landing-elni.

Itt jön elő, hogy mi lett volna ha hamarabb kezdtek el diplomáciai megbeszélést kezdeményezni. Ti is láttátok, hogy elindultunk felfelé és nyerjük a csatákat.
    Inkább az a kérdés miért nem kerestetek meg minket?

Csak hogy idézzelek:
    "crossy (2011.10.08. 23:29:39) jelen pillanatban jobbak voltatok ez tény
    crossy (2011.10.08. 23:30:45) beszéltem pár napja a főnökötökkel aki beleegyezett egy szövetségbe ill. elmondta hogy részéről rendben a dolog, és pontositjuk akkor ha nekünk is lesz területünk.
    crossy (2011.10.08. 23:30:56) nos most volt
    crossy (2011.10.08. 23:31:02) szóval
    crossy (2011.10.08. 23:31:27) szereztetek egy ellenséget
    crossy (2011.10.08. 23:32:12) vannak szövetségeseink
    crossy (2011.10.08. 23:32:17) három klán
    crossy (2011.10.08. 23:32:43) elkészülhettek, hogy ahol tudunk ütünk benneteket
    crossy (2011.10.08. 23:33:04) ha fagyasztás lesz szándékosan rakok oda csapatokat ahol ti is vagytok
    crossy (2011.10.08. 23:33:20) szóval ezt elbasztátok
    crossy (2011.10.08. 23:33:24) nincs alku
    crossy (2011.10.08. 23:33:58) gratulálunk
    crossy (2011.10.08. 23:34:11) egy területért szereztetek 3 ellenséges klánt
    crossy (2011.10.08. 23:34:25) remélem megérte
    crossy (2011.10.08. 23:34:31) sok sikert"

Szerintem inkább ez a szomorú. hogy egyből fenyegetőzöl és nem levonod a konzekvenciákat.

Üdvözlettel:
    AcE_CSFFCSK[HAD]
    Cmd. Deputy
  • Jammal
    Segíthetnétek nekem eldönteni egy kérdést, mégpedig azt, hogy mivel van Jumbom és E8am is, de csak egyet tarthatok meg mivel lassan betelik a barrackom (:() melyik legyen az. Tudom, hogy nagy fantábora van itt az e8nak de nekem valahogy nem jön át a dolog miért is jó, de a jumbon a 105ös random dmgébe is belefáradtam már. Mind a 2 maxos tehát csak a t20 fejlesztés van hátra, de úgy néz ki döntenem kell.
  • darki81
    köszi! :)
    (nekem is ment az xfire) :D
  • ilsalon
    shift
  • Nazarov77
    Bal shift, vagy át is állíthatod másra, nekem speciel V-n van mivel ha megy az xfire akkor nem működik valamiért a bal shift játékban.
  • darki81
    vettem egy ágyút, bison a neve! Hogy lehet felülről nézni a térképet vele?
  • SovereignXY
    Jaja. Főleg akkro ha így is úgy is átlőnek. :)
  • SovereignXY
    De kurva jó csatám volt most. M6al voltam. Jártam már 5 killnél - kis önfényezés :) - az ellenek volt egy Tigrise meg egy su-8as. Nekünk egy hummel egy panther meg én. Fisherman bay pálya.
    68HP-m maradt látom ellen Tigrise jön a bázisunk felé. Panther szórakozik vele. 60x%ban votl a tigris mikor kilőtte a panthert. Szikla mödül elkezdem vadászni. Tracking. Telibe lő a tigris meg az arty. 40hp. Kidugom az orrom egy jó lövés 11%ba került a Tigris. Na az aryt is beleszólt előzőleg. Még egy lövést kapok 22hp. Arty kilövi a tigrist. Mondom ez az nyertünk irány foglalni. Amint elindulok arty kilövi a miénket.
    Van még 3 perc mondom elbújok megvárom még megjön és kilövöm. Alig megyek kia bokor mögül arty telibe lő. mint kiderült jött foglalni és vmi 150 métere tőlem egy bokorban votl már.

Veszítettünk de kurva jó cstaa volt azért. :)
  • ilsalon
    Nincs mit megmagyarázni. Diplomáciai megegyezés nem volt, öt percel csata előtt meg eléggé komolytalan beszélgetni bármiről.

Sajnálom, hogy két magyar klán ugrik egymásnak, de én a kommunikáció hiányára fogom. Egész nap lett volna idő megbeszélni, hogy ki mit szeretne.
  • SovereignXY
    Kösz. Akkro vissza kell fanyalodni a kv-ra majd :(
  • LSSAHPAUL
    Ez elég csúnya dolog, kiváncsi lennék hogy mivel magyarázzák ezt..
  • darki81
    miért szines a tankod? :D
  • Nazarov77
    Nekem jobban bejött az 1S, sebesség nagyobb előny mint a páncél, főleg tier 6ban, mert azt imádja szívatni az MM.
  • Nazarov77
    Már csak 19 :D

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2011. október 9. 8:46:37
    Jármű: M36 Slugger
    Szerzett tapasztalat: 3 008 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 39 534
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
  • Hypo #66447
    igaz lassúnak lassú, de szépen hozza a pénzt:)
  • Nazarov77
    Na ez jó kör volt :D

Győzelem!
    Csata: El Halluf 2011. október 9. 8:34:25
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 4 310 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 58 410
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító

Már csak 20 top gun kell és meglesz a 100 :P
  • Nazarov77
    Ha van a garázsodban egy KV-3 akkor mikor átkerül T7be ( majd 2012ben lesz ez, úgyhogy nem kell elkapkodni ) akkor kapsz 1 T-150et slottal együtt ami a KV-3 helyett lesz tier 6.
  • SovereignXY
    KV-t utáltam mert lassú szar. 1S-t szeretem mert nagyon jól üt a 122es és mellé gyors is.