A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #66463 Először is mindkettőt a kiválló M1A2 ágyúval érdemes használni, nem a totál random, pontatlan 105-össel. Másodszor pedig a két szerkentyű között a válsztás totál játékstílusfüggő. A Jumbo sokkal lassabb és lomhább mint az E8, cserébe a páncélja jobb mint a Tierbeli nehéztankoknak. Az E8 sokkal kevésbé páncélozott, de a mozgékényságával eszméletlen dolgokat lehet megvalósítani, amit kevés tank tud utána csinálni. (Pl:Arcticon a hegyet megkerülve bekerülni a bázisotokra rohamozó ellenség hátába, és kivégezni minden. Olyan is volt, hogy berongyoltam az ellenséges tankok közé fihermans bayen, megállás nélkül kilőttem közülük hármat, majd leléptem a helyszínről, acélfal kitüntetést kaptam érte).
Tehát ez a választás teljesen arról szól, hogy a medium vagy a heavy játékstílust kedveled e inkább. Én a mediumot, mert szerintem sokkal szórakoztatóbb, ezért én az E8-ra szavaznék.