banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    De kurva jó csatám volt most. M6al voltam. Jártam már 5 killnél - kis önfényezés :) - az ellenek volt egy Tigrise meg egy su-8as. Nekünk egy hummel egy panther meg én. Fisherman bay pálya.
    68HP-m maradt látom ellen Tigrise jön a bázisunk felé. Panther szórakozik vele. 60x%ban votl a tigris mikor kilőtte a panthert. Szikla mödül elkezdem vadászni. Tracking. Telibe lő a tigris meg az arty. 40hp. Kidugom az orrom egy jó lövés 11%ba került a Tigris. Na az aryt is beleszólt előzőleg. Még egy lövést kapok 22hp. Arty kilövi a tigrist. Mondom ez az nyertünk irány foglalni. Amint elindulok arty kilövi a miénket.
    Van még 3 perc mondom elbújok megvárom még megjön és kilövöm. Alig megyek kia bokor mögül arty telibe lő. mint kiderült jött foglalni és vmi 150 métere tőlem egy bokorban votl már.

Veszítettünk de kurva jó cstaa volt azért. :)