418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Cserébe azt is sziven fogja ütni, akit eltalálsz vele :)
  • Bugi Misi
    felraktam Hummelre a fejlesztett löveget és kicsit szíven ütött mennyibe került hozzá a lőszer
  • Plata
    Vizet még is hogy a rák faszába kapjam fel?Max ha előtte palackozod.Flém off.
  • lammaer
    Jajjmá, nehogy felkapd itt a vizet... :)

Mehetek veled? Igy mernék vinni S51-et, bár ma már 1x úgyis lebuktam :D
  • Plata
    Hülye.Nem szégyellem,szerintem ha nem játszana már én sem játszanék,mert platoon az ami igazán jó még ebben a játékban.Csak nem akartam leleplezni hogy velem játszik,mert lássuk be ő pro én meg nem.Na meg van aki nem bírja a búrám itt és nem akartam hogy miattam piszkálják.Ennyi.
  • Bugi Misi
    én régóta szidom őket XD
  • lammaer
    de diszkrétek vagyunk.. szégyenlled a barátaid? :)
  • lammaer
    TEszt szerveren én is szívesen kölcsönadom az accomat, de élesben már csak olyanoknak akit ismerek jól. ;)
  • Plata
    Platoonos képeket mindig kitakarom,nézd vissza.
  • Gunslinger
    Ha esetleg nem lenne jelentkező Overlord írta, hogy jövőhéten lehet, hogy lesz tesztszerver egy kis MM frissítés végett, de ez még nem a 7.0 lesz. Ott ha kapunk aranyat könnyedén kipróbálhatod.
  • rrally
    nincs vele úgy semmi bajom,de jó volt valami újat szídni :P
  • Met
    Valaki tudna kölcsön adni egy accot, hogy kipróbáljam az IS3-at?
  • lammaer
    Nem szégyen az :D
  • Plata
    De,igen őt.
  • lammaer
    Cask nem téged törölt Plata olyan diszkréten a screenshoton abban az S51ben? :)
  • Bugi Misi
    hát amikor Artyval vagyok akkor eléggé idegesítőek de a kis Tier tankokat is simán ledarálják:@
    és nekem is van T-50:P csak más kérdés hogy nem vagyok jó vele xD
  • sokoo
    Ehhez olyan klánok kellenének, akik fent tudnak maradni a mapon. Ha nem tudod megvédeni a saját területedet, hogy akarod védeni a szövetségesed valagát?
  • TDantes
    Igen. És egyszer együtt alszik majd az oroszlán meg a bárány.
    És egyszer majd összeölelkeznek a zsidók és a palesztinok.
    És egyszer majd...egyszer majd eljutunk egy messzi-messzi galaxisba, ahol vár már Yoda a lézerkarddal.
  • sokoo
    "Egyszerűen túl kevés az aktív,clan warra alkalmas játékos. Egy-egy csatára még úgy ahogy össze lehet szedni egy csapatot,de max 1-2 területet tudnának tartani,mert egy komoly több hullámban érkező támadást nem tudnak hárítani. A kisebb klánoknál ez egyértelmű probléma."

Egyedül senki sem képes megtartani a területeit, méretes, szövevényes szövetségek és megnemtámadási szerződések tartják össze a térképet.

"A nagyoknál is ez van,de ők meg az istennek nem vallanák be,nehogy presztizs veszteség érje őket.:D"

Nehogy azt hidd. :) Külön topic van a fórumon, ahol a legnagyobb klánok vezetői panaszkodnak a kiégésről, ami az inaktivitás legfőbb oka. Mocskos unalmas és fárasztó tud lenni néha a játék, na.

"Az meg, hogy összeálljunk egy naggyá, egyenesen lehetetlen. Az egyik nagy klán azt mondaná, hogy ok de akkor mindenki olvadjon beléjük. Persze ez a másik nagy klán-nak nem tetszene, mert miért nem beléjük olvad mindenki?"

Ez szerintem teljesen normális. Szerinted a nagy klánnak kellene beleolvadnia a kicsibe? :) Az átütő sikernek viszont alapfeltétele lenne, hogy "letisztuljon" a magyar klánközösség, tehát a különböző stílusok és az eltérő igények mentén ki kellene alakulnia annak a pár darab nagy klánnak, ami közül az aktív, CW-zni akaró játékosok választhatnának, választanának. Magyar viszonylatban szvsz maximum 2-3 életerős klánt lehetne kialakítani. (Kizárólag CW-ről beszélek, a kocatankosoknak tökmindegy.)

"A nagyobbakból kivált kis klánok egy része valami sérelem miatt távozott. Ők nem hajlandók abba a klánba menni,ahol X is ott van! Y meg nem tud együtt dolgozni Z-vel.Ez önző és nagypofájú,az meg okoskodó amaz meg kiskirálynak hiszi magát stb."

Hát igen. :) Napi szintű probléma az emberek súrlódása. Ez van. A kilépéssel meggyengítik a "szülő" klánt, majd létrehoznak egy hosszú hónapokig esélytelen miniklánt. Ismertek, én örülök mindenki sikerének, de sajnos a nagy kép másképpen fest. Szóval mikor egy ilyen 1 csapatos mikroklán landol, akkor az egyik szemem sír, a másik nevet.

"Akkor még nem említettük azokat akik csak egy baráti közösség és csak együt játszogatnak,de nem csatlakoznak sehová."

Ezekkel szerintem semmi gond, általában nincs is CW ezekben a klánokban, és nem is szeretnének. Szükség van ilyen stílusú klánokra.

"Őszintén szólva az egész olyan mint a szellemi fogyatékos hülyegyerekek zsivajgása az udvaron.3-4 fős csoportokban eljátszadoznak,de mindet összeterelni nagyon nehéz feladat."

Nem gondolom, hogy mindenki hülyegyerek lenne. A magyarból borzasztóan hiányzik a türelem, és a tolarancia. A szorgalmat már nem is említem. A többség mindent a vezetőktől vár, ha sikerek vannak, akkor boldogság van, ha meg dolgozni kellene a sikerért, akkor megy a nyafi, és mindenki kötsög, de főleg a vezetők. :)
  • Egerwin
    TD-ket lehet vele szivatni rendesen ma is egy szu-100-ast kilőttem, nem hagytam forgolódni, aztán be is írta, hogy noob vagyok, amiért rá álltam az oldalára. :D
  • Plata
    Jó hecc volt,ha nem megyek vissza még egy körre lehet túl is élem.
  • sokoo
    "Remélem egyszer megérem,h ÖSSZEFOGVA az összes Magyar klán,európába tartósan bitorol majd területeket.Mert hihetetlen,h egyes klán/klánok hónapok óta be vannak betonozva lásd az ODV-t angliában,mi meg homokozunk pár aranyért Afrikában."

Mission Impossible. Talán 1 év múlva, ha még akkor is lesz ez a játék :)
  • MEdievil
    Az sajnos nem látszik a képen hogy milyen szépen végig spottoltad az összes artyt és kezdés után 2 percel már csak a mi oldalunkon volt légi-támogatás az ellenfélnek meg csak pár szikla mögött reszkető tankja maradt. Annyira jó volt látni hogy az artyk tudták a dolgukat egy szó nélkül és nem a maust lőtték fölöslegesen amikor ott világított 5 arty.
  • Plata
    Én szeretem.
  • DummyBoy
    Ma lerammolt egy PZ4 ... ott volt még egy stug, jobb oldalon az egyik, balon a másik ... szépen rámfordultak, majd egyszer csak repair kit és góóó ...

A Stug olyan szépen oldalba lőtte a PZ4-et, hogy öröm volt nézni :)

Tegnap egy T-25 és egy Stug között cikázgattam - azok is folyamatosan egymást lőtték, mikor megjött az enemy T-50 akivel el kellett vonulni kicsit ... De a pipa Stug utánunk lőtt, és gyönyörűen oneshotolta a saját T-50-esüket :)

Ezek miatt és a menekülő artyk miatt is érdemes legalább 1 ilyen scout :)

Bár sajnos gyakran van vele, hogy fél perc után valahol trackelnek vagy kilövik a motort és akkor bukta ... de a jó körök kárpótolnak mindig :)
  • rrally
    DE azért én is veszek egyet!
  • rrally
    Minden tiszteletem a T-50el játszoké.....baszott idegesítőek.Olyan mint a légy a fejed kőrül ami nem akar békén hagyni de el sem tudom kapni(egyik füleden be a másikon ki és közben leamortizálja az agyad)
    -Uj téma:-hülyeköcsög T-50 :P
  • lexlutor
    köszi! :)
  • Gunslinger
    Az rá a legjobb szerintem is.
  • lammaer
    Amelyiknek a legnagyobb a penetrationja. High Tier TD seggét még igy is problémás lesz átütni :)
  • Sippie
    Éjjen a láthatósági rendszer, SU-152-vel úgy osztottam az IS-4, E75, KT-kat hogy szart sem láttak belőlem, pedig csak 1 darab bokor volt előttem, muhahahahahaha...

5 perc múlva majd ha fordul a kocka, akkor meg anyázom
  • lexlutor
    T-50re melyik agyut erdemes felrakni? en a zis-8al szimpatizalok.
  • lammaer
    Eh, akkor én húzok bele. Csak adna csatát ahol sok a Tigris :)
  • Gunslinger
    Csak az Ekin-nél nem muszáj egy csatában letudni ugye. Egyébként neki is megvan vele az Ekin IV, amiben szerezte az Orlikot ott egyszerre négy tier 8-9-et lőtt ki. :-)
  • Metalmilitiakid
    Páncéltörő jobban átüt, viszont ha egy kicsit is mellé lősz akkor semmit nem sebez és jobban pattan. A HE kevésbé pattan, ha kicsit mellé lősz akkor is sebez, illetve nagyobb eséllyel kritikáloz. Remélem kb jól írtam le, ha nem majd kijavítanak, szóval sztem HE.
  • lammaer
    Heh.. hát Orlikom nincs még a T50-2-vel, de van helyette Ekin IV - ami azt jelenti, hogy 3 Tier8 vagy afelettit öltem vele.
    Hé, akkor az nem jobbmint az Orlik? Mert T50-2nél ott még a Tier7 is belefér.. :)

Huzzál bele :)
  • popey8
    Egy gyors kérdés: S-51 203 milis ágyújába melyik lőszert érdemesebb használni? A páncéltörőt vagy a nem prémium repeszrombolót?

• Ohyner
    Na látom kár volt újra leülnöm játszani. 5 napja nem játszottam tolom egy kicsit. lényegében az első 5 meccsen olyan csapatot kaptam, ami nem hogy a játékra, de a saját seggük megvakarására is képtelenek voltak.

Egy ellenséges tigris feltartott 5 vele egyszintű tankot. Mind bujkált a kő mögött, a tigris meg tök egyedül bevédte az átjárót. Mire a fél pályáról átrohantam, és beromboltam mellé a P2-mel még akkor is alig indultak meg. Bezzeg mikor már 10%n volt.

Ferdi áll a bázisnál, mondom állhatok a kő mögött arty vagy valaki úgyis kiszed. Nekiindultam kaptam egy lövést, de bejutottam az artykhoz ki is lőttem mindkettőt. Jött velem egy kv 13. Elindulok (10%hpm volt a kv13 majdnem full) a ferdi egy 100m ha volt tőlünk, kilő engem, mondom a kv 13 oldalához megy kilövi. Áhhh nem, ül a kő mögött. Közel távon nem volt más tnak ott csak a ferdi. Mintha nem lenne reload ideje, és attól fél, hogy két sec alatt újra lő.

Azt hiszem, jó ideig megint nem játszom, mert ennek így semmi értelme. nem szórakoztat csak bosszant.

• Gunslinger
    IMHO így a francia tech tree küszöbén most már senki se vegyen francia prém tankot. Annyival nem lesznek jobb pénztermelők a normál tankoknál, hogy megérje rájuk aranyat költeni és ugyanolyan brutál páncéljuk lesz low tierben, csak jobb fegyverzettel meg egy tier 4 tankot nulláról fullosra ki lehet húzni 10k free xp-ből, ez egy veterán regisztrációval nem téma. Szerintem.
  • Bugi Misi
    hamar elfoglaltuk a bázisukat csak azt nem írja ki