A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #66607 Na látom kár volt újra leülnöm játszani. 5 napja nem játszottam tolom egy kicsit. lényegében az első 5 meccsen olyan csapatot kaptam, ami nem hogy a játékra, de a saját seggük megvakarására is képtelenek voltak.
Egy ellenséges tigris feltartott 5 vele egyszintű tankot. Mind bujkált a kő mögött, a tigris meg tök egyedül bevédte az átjárót. Mire a fél pályáról átrohantam, és beromboltam mellé a P2-mel még akkor is alig indultak meg. Bezzeg mikor már 10%n volt.
Ferdi áll a bázisnál, mondom állhatok a kő mögött arty vagy valaki úgyis kiszed. Nekiindultam kaptam egy lövést, de bejutottam az artykhoz ki is lőttem mindkettőt. Jött velem egy kv 13. Elindulok (10%hpm volt a kv13 majdnem full) a ferdi egy 100m ha volt tőlünk, kilő engem, mondom a kv 13 oldalához megy kilövi. Áhhh nem, ül a kő mögött. Közel távon nem volt más tnak ott csak a ferdi. Mintha nem lenne reload ideje, és attól fél, hogy két sec alatt újra lő.
Azt hiszem, jó ideig megint nem játszom, mert ennek így semmi értelme. nem szórakoztat csak bosszant.