A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Egyszerűen túl kevés az aktív,clan warra alkalmas játékos. Egy-egy csatára még úgy ahogy össze lehet szedni egy csapatot,de max 1-2 területet tudnának tartani,mert egy komoly több hullámban érkező támadást nem tudnak hárítani. A kisebb klánoknál ez egyértelmű probléma."
Egyedül senki sem képes megtartani a területeit, méretes, szövevényes szövetségek és megnemtámadási szerződések tartják össze a térképet.
"A nagyoknál is ez van,de ők meg az istennek nem vallanák be,nehogy presztizs veszteség érje őket.:D"
Nehogy azt hidd. :) Külön topic van a fórumon, ahol a legnagyobb klánok vezetői panaszkodnak a kiégésről, ami az inaktivitás legfőbb oka. Mocskos unalmas és fárasztó tud lenni néha a játék, na.
"Az meg, hogy összeálljunk egy naggyá, egyenesen lehetetlen. Az egyik nagy klán azt mondaná, hogy ok de akkor mindenki olvadjon beléjük. Persze ez a másik nagy klán-nak nem tetszene, mert miért nem beléjük olvad mindenki?"
Ez szerintem teljesen normális. Szerinted a nagy klánnak kellene beleolvadnia a kicsibe? :) Az átütő sikernek viszont alapfeltétele lenne, hogy "letisztuljon" a magyar klánközösség, tehát a különböző stílusok és az eltérő igények mentén ki kellene alakulnia annak a pár darab nagy klánnak, ami közül az aktív, CW-zni akaró játékosok választhatnának, választanának. Magyar viszonylatban szvsz maximum 2-3 életerős klánt lehetne kialakítani. (Kizárólag CW-ről beszélek, a kocatankosoknak tökmindegy.)
"A nagyobbakból kivált kis klánok egy része valami sérelem miatt távozott. Ők nem hajlandók abba a klánba menni,ahol X is ott van! Y meg nem tud együtt dolgozni Z-vel.Ez önző és nagypofájú,az meg okoskodó amaz meg kiskirálynak hiszi magát stb."
Hát igen. :) Napi szintű probléma az emberek súrlódása. Ez van. A kilépéssel meggyengítik a "szülő" klánt, majd létrehoznak egy hosszú hónapokig esélytelen miniklánt. Ismertek, én örülök mindenki sikerének, de sajnos a nagy kép másképpen fest. Szóval mikor egy ilyen 1 csapatos mikroklán landol, akkor az egyik szemem sír, a másik nevet.
"Akkor még nem említettük azokat akik csak egy baráti közösség és csak együt játszogatnak,de nem csatlakoznak sehová."
Ezekkel szerintem semmi gond, általában nincs is CW ezekben a klánokban, és nem is szeretnének. Szükség van ilyen stílusú klánokra.
"Őszintén szólva az egész olyan mint a szellemi fogyatékos hülyegyerekek zsivajgása az udvaron.3-4 fős csoportokban eljátszadoznak,de mindet összeterelni nagyon nehéz feladat."
Nem gondolom, hogy mindenki hülyegyerek lenne. A magyarból borzasztóan hiányzik a türelem, és a tolarancia. A szorgalmat már nem is említem. A többség mindent a vezetőktől vár, ha sikerek vannak, akkor boldogság van, ha meg dolgozni kellene a sikerért, akkor megy a nyafi, és mindenki kötsög, de főleg a vezetők. :)