418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    szerintem ez az amx a kempereknek fog kedvezni sajna, elvégre marhára nem mindegy, hogy 1 perc alatt 6 lövéssel viszem be a 2400 sebzést, vagy 6mp alatt tüntetek el egy tankot, mint egy arty
  • BNCS
    Ok..ezt nem így képzeltem el.))

Akkor további képeket lehet emailben kérni! Sajnálat a bakiért!
  • BNCS
    Üdv!

Sajnos közbejött egy kis probléma, emiatt nem tudok többé időt szakítani a játékra. WOT account tehát eladó!

Kizárólag a Német oldalt favorizáltam ( favorizálom ), úgyhogy csak Germán járművekkel mentem és a statisztikában sem szerepel más jármű. Ezt csak azért írom le, hátha van olyan akinek ez ( is ) számíthat.

Minden páncélosban maxos legénység ül, van ahol a 3 alképesség is majdnem maxos, van ahol a másodikat, van ahol az elsőt tapossák. Van, ahol szabadon választható mit szeretnél.

Járművek:
    - Jagdtiger ( full )
    - Ferdinand ( stock, de fullra fejlesztve, nincs legénysége ) )

- E 75 ( full )
    - Tiger II ( stock, de fullra fejlesztve, nincs legénysége)
    - Löwe ( creditmaker és kiképző tank 100% legénység )

- E 50 ( full )
    - Panter II (stock, de fullra felesztve, nincs legénység )
    - Panter ( stock, maxos legénység )

-Leopard (full, maxos legénység )
    -M3 stuart ( soha nem használtam, promó tank )

-Gw Panter (full, maxos legénység )
    -Bison ( fostalicska:-))

Pár kép:

Érdeklődni pedig [email protected] lehet. Irányár 25 rugó, azért rengeteg munkám volt benne, és szerintem jó kis acc.

Mindenkinek jó játékot!
  • ilsalon
    CW-n is át lesz értelmezve a védekezés például. Két gyorstűzelővel és egy maussal keményen be lehet majd egy részt védekezni. Lényegében kiváltja a mostani T30/maus, vagy E100/maus párosokat. Amíg a nagyot lövő tölt, addig a maus állja a sarat.

Kérdés lesz azonban, hogy ezek az ágyúk mennyire lesznek pontosak, milyen pen és sebzés lesz. A legfontosabb számomra viszont az, hogy részben is lehet tölteni, vagy mindig ki kell lőni a tárat és utána töltés. Ugye mindig érdemes maxra tárazni action előtt, ha ki kell lőni 1,2,3 töltényt ehhez, akkor drágul a buli.

Lesz-e olyan jó a célzási ideje az ágyúnak, hogy a sorozat minden lövése célzott lövés legyen?
  • bornofakone
    hát pedig annyi lesz a tűzgyorsasága, 4-6 lövést letol gyorsba, 120mm-nél ez szinte insta kill a legtöbb tanknak, annyi h el is kell találni, és át is kell h üsse, nem hiszem h a pen 240-nél nagyobb lenne szóval azért lesz h le is pattan mikor lőnek, illetve lesz biztos v 30-40 mp-s reload time....(trollgun userek előnyben) emellé társul a papír páncélzat....teljesen jól lesz ez balance-lva, lesz olyan helyzet mikor az ember kigurul 1 amx elé és kész vége a dalnak, meg lesz olyan is mikor pont a töltő amx-re csap le az ember, és meg tudja ölni....az biztos h 1 érdekes színfoltja lesz a csatáknak a ratatázó francia tank...ha meg platoonba lesznek és okosan tolják akkor elég kemény falat lehetnek az EGÉSZ enemy team-nek .... legalább lesz vmi izgalom is a játékba....mint mikor pz3-al voltam és láttam a trollgun-s kv-t...jajj csak löjjön mellé jajj csak löjjön mellé...bumm mellém lőtt.... ááá most már az enyém vagy drága KV .... :)
  • Attiska
    Hát, ha így lenne, az agyonbaszná a játékot, esélyük sem lenne a többieknek. akkor ilyen erővel a tüzérség helyett jöhetne a légierő mondjuk Ju87G-2-vel, vagy mondjuk egy 88-as lebasz pár PC500-at, aztán csá. ;)
  • gseldon
    Nem tehetik meg egyszerűen, hogy annyira megnöveljék a tűzsebességet. Nem fogunk 20-30-as RoF-okoat látni magas sebzéssel annyi szent.Ha meg mégis megemelik, akkor meg a sebzés lesz kicsi, mondjuk ilyen 100 körül max.
  • R3nton
    csúnyák lesznek franciák de én ettől az autoloadertől nagyon sokat várok, szerintem igazi damage dealer lesz, és gyakorlatilag 2 amx-50es sztem pillanatok alatt le fog tudni bontani bármilyen más tankot:D
  • Oddball29
    Jó lenne, T34-el csak addig mentem, amíg ki nem lett teljesen fejlesztve, utána naftalin.

Sokkal felhőtlenebbül szórakozom mostanában mid-tierben, csak Jumbo meg Wolverine, néha Szu-100.
  • bornofakone
    nem tudom ki h van vele, de én sajnálom h nem jönnek a ruszki és német td-k :S pedig úgy vártam erre az évre őket....habár 99% volt h nem tudják megoldani, vhogy én az ormótlan franciákat nem várom....inkább német és ruszki td-ket kaptuk volna meg....
    de legalább 1 jó dolog van(számomra legalábbis), h t34 helyett m103 lesz... ááá :d és akár még az is lehet h m103-al kell majd ki grindelnem t30-t... :D tiszta jó lenne, nem kellene t34-el csak a napi duplákat lemennem, hanem játszhatnék többet is :D

2011-s tankok
  • patchaou
    Azt írják, hogy már felvették a kapcsolatot wg-vel. Ha már sikerült egy zsáknyi kódot szerezned egyet átdobhatnál privátba, hátha később jó lesz :D
  • foxbat88fx
    Unable to use promo codes in this event.
    Nekem is ezt írta ki, pedig volt egy zsák kódom, és friss regre sem engedte.
  • patchaou
    Kezdő új accal sem jó senkinek... :(
  • patchaou
    Vagy a wg, vagy gamestar kúrt el valamit :) "Unable to use promo codes in this event." Ettől függetlenül a stalker miatt lehet hogy megveszem. ( a sajátom elajándékoztam)
  • ilsalon
    Szerintem csak egy kezdő kódot, ami ad tankot, meg némi pízt. A klienst neked kell letölteni.
  • brasco84
    Victory!
    Battle: Ensk 2011. október 10. 10:36:48
    Vehicle: IS
    Experience received: 1 182
    Credits received: 25 090
    Battle Achievements: Steel Wall

na végre ez is megvan, +4 kill :)
  • kopaszeger
    Sziasztok!!!!!!!!!
    Olyan kérdésem lenne hogy a mostani Game Star újságban nem tudja vki milyen klienset adnak a játékhoz, mit tartalmaz?
  • PetiPetiHUN
    Egyébként az sem mindegy milyen tornya van annak akit lősz. A T29-emnek amíg alap tornya volt minden csatában teli voltam narancssárga felszereléssel meg emberekkel. Állandóan kilőtték a lőszertartót már azon voltam hogy veszek vizes tartót de a fejlesztett torony elviselhetőre csökkentette a problémákat.
    Nagyon ritkán gyújtottam ki eddig az ellenfeleket de mióta az M24 rászoktam hogy hátulról, közelről meg HE-vel izélgetem őket azóta gyulladnak rendesen.
  • Attiska
    Ezt nem ismertem, köszi. :)
  • ilsalon
    Nekem egy dolog elég nagy eséllyel bejön. Amikor HE-vel lősz a csőre. Ötből kettő elviszi a csővét az ellennek.
  • lammaer
    Mondjuk a gunt nem nehéz megjegyezni hogy hol kell lőni, és nem is nehéz eltalálni.

Amikor vmi ellenfél jön ami elől már nincs menekvés és tudom hogy 1-2 lövésen belül meghalok, meg szoktam durrantani HE-vel az ágyút. Szinte mindig csilingel, igy legalább remélhetem hogy miután engem kivégez kicsit nehezebb dolga lesz a célzással.

És minden 100-ból egyszer úgy sikerül ellőni az ágyúját hogy nem tud lőni (szóval pirosra), és ez ad annyi időt hogy megszökjek.
  • DummyBoy
    Én nem is igazán a modulok miatt használom, hanem a gyenge pontok miatt ...

Függetlenül attól, hogy aránylag gyorsan meg lehet jegyezni, minek hol van a gyenge pontja, ettől még néha jól jön ...

A modulsebzéssel kapcsolatban teljesen igazad van, mint minden más az is random ... Nekem pl: majd mindenki Main gunt lő :) Vagy ott az ammorack ... Haverom Type-ját 5 csatánként ammorack-el lövik ki, én is lőttem egy rakat ammo racket már (véletlenül) Type-nak ... Viszont talán 1 alkalmat tudok, mikor engem ammorack-el lőttek ki ...
  • lammaer
    Hátha érdekel vkit - mindenféle extra statokat lehet kiszedni azon túlmenően amit a játék megmutat nekünk alapból.

http://wot-dossier.appspot.com/

(tudom, ez nem teljesen új, mivel vmi orosz oldalon is van, viszont ez elég kultúráltnak és rendezettnek néz ki. Kipróbálni majd este fogom, de addig is hátha érdekel vkit).
  • lammaer
    Az a baj a modul sebzéssel, hogy aaaanyiiiraaaa random, egyszerűen arra NEM LEHET építeni. Az esetek többségében mindenki azért hal meg mert elfogy a HPja, azaz 0%-ra lövik.

Ergó ha olyan tankkal találkozol amit necces lőni, akkor még neccesebb azon modulsebzést is okozni.

Tipikus példa: t-44, ugye ott mindenki fejből vágja hogy a torony oldala/hátulja a rack. Namost, hányszor tudta vki ammorackkal felrobbantani a T44-et, ami egyébként szerintem a legérzékenyebb a rackra? Na ugye hogy ugye? :)

Tény, volt olyan élményem, hogy szépen beálltam egy T44 mögé (ami épp el volt foglalva egy TDnk kibelezésével), tarkón lőttem (ahol a sátor vagy mi a fene van) és elszállt. Tök jó. Máskor meg 4 skulót eresztetem oda, és semmi nem történt.
  • patchaou
    A kettő között félúton van valahol az, amikor igaz magamat is megmutatva, egy-egy pillanatra kidugom a nózim sarok mögül és ezzel bevillantom a nagy dögöket a többieknek..
  • lammaer
    Hát, sztem ezt embere válogatja, ki mit ért alatta, igazából a kettő az szinonímája egymásnak (felderítés).

Az én szótáramban árnyalatnyi eltérés van:

- scoutolás: rohangálós felderítés, ahol nem törődsz a rejtőzködéssel, cél a lehető legtöbb ellenfél felderítése. Ezek elsősorban a tüzérségi támogatásra építenek, hiszen a csapat többi része valószínüleg nem tudja lőni a felderítet célpontokat (főleg a korai rush idején)

- spotterkedés: a lopózós-sunnyogós felderítés, kötélidegekkel. Elsődleges prioritás hogy ne vegyenek észre miközben te a lehető legtöbb célpontot mutatod ameddig csak lehet. Mivel a csapat remélhetőleg már pozícióban van, igy nemcsak az artynak hanem a csapat többi tankjának is mutatsz célpontokat. Viszont többnyire csak egy bizonyos útvonalat tudsz lefedni, hiszen ha elhelyezkedtél akkor már nehéz a mocorgás anélkül hogy ki ne szúrjanak.
  • SZU
    Igen, de mintha lassabban fejlődnének.

Úgy derültki, hogy akciósan fél áron vettem egy PZIVet, pont +kreditet adtak a PZIV-esek, az akció után el akartam adni.

Rádobtam valami 90%-os legénységet és átképzés nélkül qrva lassan de fejlődtek. Aztán a hosszú csövűvel jobban bejött, mint a PZIII/IV ezért azt eladtam, A fullos legénységet meg átképeztem.
  • Attiska
    Mi akülönbség a spotterkedés és a scoutolás között? mindkettő az ellenség felderítésére szolgál, nem?
  • lammaer
    Ja, ez nagyon jó poén... elképzelhető hogy a Lőwe előtt rejtőzött a SU, ezért a lőwét láttad de az előtte lévő SU-t meg nem. Persze a skulót ezt nem zavarja, szóval... :)

Ezért is szoktam ordítozni az emberekkel, amikor egy TD-ben esetleg scoutban bújdosok valahol és egy idióta mögöttem elkezd táncolni. Mert simán engem vernek telibe miatta :D
  • Wlanseraf
    Nem értem a nagy nyígást.. mikor miénk volt egy beugró(Málta) majd minden nap jött rá magyar klán...

Nagy magyar szövetség nem lesz soha!! max kb. 2 napig
  • maniac78
    Csak nálam nem megy a játék, vagy még mindig karbantartanak?
  • DummyBoy
    Nem értek egyet ...

A random rész még oké, ha ez a csíter szar nem akarja, hogy nyerj, akkor nem fogsz ... Hiába vagy Maus-al 15 loltraktor ellen.

A skinekről: Aki nem akar vele bohóckodni, annak nem kell feltenni ... Van close combat is, ha esetleg az zavar, hogy minden pepita ...

Viszont néha roppant jól jön, főleg ha olyan tankkal találkozol, amit necces bárhol meglőni ... Ráadásul segít beazonosítani a gyenge pontokat a tankokon ...

A motor vicces hasonlat volt, gondolom sok csata után fejből mennek az ammo rackek is minden tankon, valamint minden más okosság ... Nem azt mondom, pár tank gyenge pontját megjegyeztem én is, de ez így lényegesen egyszerűbb.
  • sanya01
    Nekem is csalódás de pozitív!
    Egyik tank sem "kezdett" ilyen jól eddig.
    35 meccs/ 55 kill, 63% win, 763 átlag xp.
    A hosszú 105-ös még nincs rajta de iszonyúan jól működik így is.
    Bár én a sima Tigrincset is nagyon szerettem...
  • SovereignXY
    LOOLLLL. Kurva nagy LOL. Malinovka. E2es 105össel. Látok egy lövét. Célzok, lövök lőszer elszákll vmerre a francba majd 3 seccel később kírja xy megsemmisült. Mondom ez miez. Nézem egy Su-8as volt. Nem is láttam azt sem tudtam hol van. Így lőjjek mindig mellé :DDDDDDD
  • Oddball29
    Hát ha a T32-esemen az a 88-as lett volna, sose használtam volna a 105-öst, a tankot meg nem adom el végül.
  • Oddball29
    Ejnye, de meredek partin lőttem egy 8-ast M10-el Prohorovkán...

Több lövésem pillanatokra a távolban megvillanó ellenfelek ellen csak saccra ment, de a 105-ös szeretetcsomagok többnyire célba értek. Végén én meg egy arti maradtunk egy 3 killes Stuggal szemben, akinek még megvolt a kétharmad hp-ja, nekem meg kemény 15 maradt. Na jó, nagy levegő, és behajtunk a susnyásba. Egyszer csak ding, első lövése pattant. Befékezek, csak annyira céloztam, hogy nagyjából ráálljon a célkor, mert tudtam, nagyon gyorsan fog ismételni, és akkor havaztak.

És az első HE átütötte, és egyből kinyírta:D.
  • lammaer
    Keress rá a szar kifejezésre, és meglátod, minden tank szar a WOTban :)

A KT most is über lenne (vagy legalábbis kiegyensúlyozott ha csak azokkal atankokkal kéne harcolnia, amivel a valóságban is. De hát úgye van IS3, meg tele van a játék olyan tankokkal, amik a valóságban nem is voltak, igya Tigris 2 egy átlagos Tier 8 heavy (illetve sokunk szerint a legjobb T8 heavy, de hát sokváltozós a játék).
  • lammaer
    Szintén... sajnos screenshotolható esemény nem volt, de ami késik... :)
  • hellokitty92
    Hát nem nehéz kitalálni h egy tankban hol van a motor.:) Nem túl sok harcjárművet fejlesztettek ki a mai napig, aminek nem a háttúljában helyezték el a motort(pl merkava), pedig a személyzet életbenmaradásának szempontjából nagyon hasznos tud lenni, ha a blokk a jármű elejében van... Legalábbis a szemből jövő támadásoknál.

A skinekről meg annyit, h hiába van jelőlve a gyenge pont, ha a random nem akarja 15x is odakenhetsz, biztosan nem fog kigyulladni. Nem kell azt gondolni, h minden találat elvisz majd egy modult, mert nem fog! Kicsi az esély rá. És ha el is visz, lehet h nem is azt, amit éppen céloztál. Gyújtottam fel kv3-at oldalról, mikor meglőttem a vezetővel egy vonalban. Gondolom ott nem jelzi h ki kéne h égjen a tank. De ezt majd te is megtapasztalod szerintem és rájössz arra, h fölösleges elcsúfítani a tankjaidat...
  • Renegade
    hosszú 10,5-es nélkül nem sokat ér, na de azzal már mindent átlő szemből :-)
    mindenképen az ágyúval kezd (motor gondolom meg van a tigrisből)