A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #66701 Az a baj a modul sebzéssel, hogy aaaanyiiiraaaa random, egyszerűen arra NEM LEHET építeni. Az esetek többségében mindenki azért hal meg mert elfogy a HPja, azaz 0%-ra lövik.
Ergó ha olyan tankkal találkozol amit necces lőni, akkor még neccesebb azon modulsebzést is okozni.
Tipikus példa: t-44, ugye ott mindenki fejből vágja hogy a torony oldala/hátulja a rack. Namost, hányszor tudta vki ammorackkal felrobbantani a T44-et, ami egyébként szerintem a legérzékenyebb a rackra? Na ugye hogy ugye? :)
Tény, volt olyan élményem, hogy szépen beálltam egy T44 mögé (ami épp el volt foglalva egy TDnk kibelezésével), tarkón lőttem (ahol a sátor vagy mi a fene van) és elszállt. Tök jó. Máskor meg 4 skulót eresztetem oda, és semmi nem történt.