banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Hát nem nehéz kitalálni h egy tankban hol van a motor.:) Nem túl sok harcjárművet fejlesztettek ki a mai napig, aminek nem a háttúljában helyezték el a motort(pl merkava), pedig a személyzet életbenmaradásának szempontjából nagyon hasznos tud lenni, ha a blokk a jármű elejében van... Legalábbis a szemből jövő támadásoknál.

A skinekről meg annyit, h hiába van jelőlve a gyenge pont, ha a random nem akarja 15x is odakenhetsz, biztosan nem fog kigyulladni. Nem kell azt gondolni, h minden találat elvisz majd egy modult, mert nem fog! Kicsi az esély rá. És ha el is visz, lehet h nem is azt, amit éppen céloztál. Gyújtottam fel kv3-at oldalról, mikor meglőttem a vezetővel egy vonalban. Gondolom ott nem jelzi h ki kéne h égjen a tank. De ezt majd te is megtapasztalod szerintem és rájössz arra, h fölösleges elcsúfítani a tankjaidat...