418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Alapjában véve mindent érdemes a lehető leghamarabb - legkisebb tankon kifejleszteni, felfelé ugyanis egyre nehezebb az XP-zés ...

Ráadásul a javítási költségek is alacsonyabbak, valamint ha mákod van jobb csatákba is kerülhetsz ... Mellesleg én pl: a D2-5T-t meg sem vettem, csak kifejlesztettem ... A D-25T-re már érdemes volt váltani ... a D2-5T gyengébb a D10T-nél DPM-ben, pontosságban és töltési időben is, cserébe 4x annyi bele a bogyó ...
  • Nazarov77
    elég egyértelmű, 88ast. Amit meg nem visz azt lődd HEvel.
  • Artman
    Csak azt nem tom, melyik ágyút rakjam fel a kezdő tigrincsre:

7.5 KwK 42 L/70
    8.8 KwK 32 L/56
    10.5 KwK 42 L/28 ????????
  • Gunslinger
    Hja, már volt róla szó. Remélem azért az alap toronynak növelik a forgási sebességét, mert az katasztrófa. A páncélja sem valami hűdejó sajnos.
  • Artman
    Na, majd meg látom, még a sima IS-ig kell 15k XP, van még időm gondolkodni rajta :)

Most nyomtam az utolsó csatám a VK3601-el, meg van a tigrisre az XP meg a píz, megyek meg is veszem, és tesztelem :
  • Nazarov77
    Azt amúgy hallottátok hogy az IS-3nak változni fog a tornya, az alap tornya lesz a fejlesztett, alapnak kapni fog valamit, és a T-10 tornyot elveszik, nyilván az IS-8/T-10 miatt majd ha jön mivel az az ő tornya.
  • Gunslinger
    Jaja, közel sem annyira pattogós, mint a KT, legfeljebb picit oldalról. A második tornya mondjuk nem rossz, arról viszonylag sok a lepattanó, de az összes többi tier 8-nak is hasonlóan erős.
  • Nazarov77
    Olyan jó volt az IS-3 D25ös tipusú 122essel hogy mérgemben eladtam a francba még márciusban, úgyhogy szerintem fejeszd ki az ISnél :D
  • virkir
    Te tudod de elárulom ahova berak majd az IS-3-al ott semmivel nem lesz jobban páncélozott mind az IS a saját csatáiban.
    A béta óta kb minden átlövi az IS-3-at bármelyik irányból.
  • Artman
    Te tudod :) De én türelmetlen vagyok, minél hamarabb meg akarnám az IS-3at, s nagyobb páncélzat alatt kényelmesebben ráérnék összeszedni a 17k XP-t :)
  • Artman
    Most lett 2 perce vége, nagyon jó kis csata volt :)

• Looserke
    b+ azon a pályán voltam top tank ahol középre csak a tank csapdákon keresztül lehet bemenni, 3 med siett előre a hídon és hiába írom hogy ők nem tudják áttörni csak beálltak elé és lőtték, engem meg nem engedtek oda...
  • Gunslinger
    De miért? IS-3 alatt így is van elég fejleszteni való, sokkal jobb egy jobb ágyúval túl lenni az IS-en. 1 lövés/perc az bizony sok egy 4-5 lövés/perces ágyúnál.
  • Artman
    Sztem ráér majd az IS-3nál kifejleszteni ha tovább mész, az IS-re elég lesz az alap 122-es.
    Amúgy meg tök ugyanaz a sebzésre és átütésre, csak 1 lövés/perccel gyorsabb. Ha ez neked ér 19.000XP-t... de én nem fejleszteném csak IS-3 alatt...
  • Gerifinuccsi
    Köszi szépen!
  • Gunslinger
    Ezt az ötletet ha jól tudom lelőtték, pont a fagyasztásos meg fog of war történet miatt.

De ha belegondolsz ez a zsoldososdi tök baromság, semmi értelme nincs. A CW nem csak abból áll, hogy bemegyünk a nagy tankunkkal és lövöldözünk, hanem ott kőkemény taktika van, már a jobb klánoknál, abba pedig gyakorlás nélkül nem lehet csak úgy beugrania egy külsősnek, mert oda az összhang. Az eredményes CW-zést sok sok gyakorló csata előzi meg, sztem a több százezer játékosból jobb esetben is csak 3 számjegyű azok létszáma, akik rendelkeznek akkora CW-s tapasztalattal 9-10-es szintű tankban, akik könnyen tudnának megfelelő hatékonysággal adaptálódni egy új taktikához és ezen játékosok 99%-a is sztem klánban van.
  • Spheriot
    KV szerintem jó lesz nagyobb tierben is, felrakod rá a nagy ágyút azt ha egy csatában ha elsütsz két találatot már az is jó pénzt hozhat.
  • Gunslinger
    Igen, később kelleni fog, sokkal gyorsabban lő.
  • Moonrae
    http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks

"However, those willing to stay away from clan membership will be able to pay in-game gold to purchase a mercenary license."
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!
    ISre érdemes kifejleszteni az új 122es löveget? Vagy jó az is amit a KV-3ról örökült?
  • Artman
    Akkor a PZIII/IV, a Stug, és a KV közül kell választanom végleges farmtankot...
  • lammaer
    Én pl olyan tervre emlékszem, hogy a provinciákon AI alapű lázadás is lenne, ahova a zsoldos playerek becsatlakozhatnak, így nehezítendő egy terület megtartását.

Ez kb a Klán vs public, szóval poénnak elmegy, de pláne mostmár hogy fagyasztás is lesz, elég szopatás lenne.

• Artman
    Köszi. A KV-t én is annak ismertem meg, de nekem PZ4 nincs kifejlesztve, helyette van PZ3/4...
  • Gunslinger
    A szám azt jelenti, hogy hányas platoonban van az illető. Ha egy szám több embernél azonos, akkor ők egy szakaszban vannak.
  • lammaer
    A második könnyű - platoonban van.

Az elsőhöz adj linket, megszakértjük. Sztem csak tervekről van szó, ilyen funkció jelenleg nincs.
  • Gunslinger
    Még a CW bevezetése előtt volt róla szó, sztem úgy fél éve, azóta én nem találkoztam vele.
  • Moonrae
    Több helyen is olvastam, hogy aki nem kíván klán tag lenni, de részt venne a warban, az vehet ilyen license-t és zsoldosként segíthet klánokat, mint kívülálló. Pl a wiki is említi.

Még van egy baromi jó kérdésem, sajnos nem jöttem rá még :) A kis pajzs ikonban található szám a játékos neve előtt mit szándékozik jelképezni? :)
  • Adjunktus
    Jaj a Patront kihagytam..
  • lammaer
    ...Sztem max vmi Overlord jövőképben volt megemlítve ilyesmi...
  • lammaer
    Nézd, tökéletes megoldás nincs.

A Free XPs ember beáldozott vmit (free xP), ezért ül olyan tankban amilyen. Azt a 10-20 meccsett nem sajnálom tőle, mivel ez akkor is a többség számára hasznos.
  • Gunslinger
    Szerintem olyan még nincs, hol találkoztál vele?
  • Adjunktus
    Masu=Maus
    Amaicst vonal=Amcsi vonal
    Sikoal busz=Iskola busz(SU-14 arty)
    Nagfyon=nagyon
    Playser=Player

Mit nem lehet ezen érteni?
    Gyűjtő vagyok.A végére egész korrekt kis sztorit kreálok ezekből.
  • Pales27
    A vk3601 igen érzékeny oldalról 2x gyújtottak fel és 2x kaptam ammo racket gyors csata volt
  • Moonrae
    Valaki tudja hol és mennyiért lehet "merenary license"-et vásárolni, ami a Clan Warban használható?
  • Gunslinger
    Igen, alapban baromi jó ötlet, csak azokkal nem fair, akik egyből fullos gépbe ülnek, mert akkor 10-20 csatáig tuti toppon lesznek. Mondjuk nekik adnék egy olyan engedményt, hogy 10 csatáig középmezőny, hogy azért legyen idejük hozzászokni az új vashoz, ne egyből mély víz.

Sosem felejtem el T1-el a legelső két csatám, totál stock, 75%-os legénység, mindkétszer tier 9 csata, első Mines-on, totál legalul, velem szemben is t6 med volt, senkit nem tudtam sebezni, még HE-vel sem, csak trackeltem, következő csatában már volt alattam egy Hummel, de a szitu ugyanaz volt :-D
    Na ilyennek marhára nem szabadna előfordulnia.

Egyébként megfigyeltem, nálam valahogy úgy működik az MM, hogy stock tankban szinte kivétel nélkül legalul kezdek egyből a sűrűjében aztán mikor elérem a fullos státuszt vagy ötször egy huzamban top tank vagyok, kb. tankjaim háromnegyedénél így volt.
  • lammaer
    innen származik a Masu

De keressetek rá, a tech treeben vannak akik Patron-t is találtak :)
  • lammaer
    Ja, gondolom ezekhez az adatokhoz a játék fáljainak dekódolásával jutottak hozzá (mint pl régeben, amikor a rejtőzködési faktorok kliens oldalon is tárolva voltak), de érthetően nincs kedvük mindíg frissítgetni, vagy időközben a WOT devek eltávolították kliens oldalról az egészet.
  • lammaer
    Jajj má... látszik nem vagytok fórum motorosok. Régen valaki így írta a Maust, azóta adjunkt is szereti ezt használni ha szarkasztikus hangulata van :D
  • KohnBela
    Írja is hogy "outdated info".
    Tehát egyszer valamikor ez volt a helyzet, de hogy most mi, arról fogalmuk sincs.
  • lammaer
    Én is igy gondolom.

tegyük fel hogy egy tank mondjuk T5-T8 csatákba kerülhet. Az elején a MM kedvez, és igyekszik betenni T5-T6-ba, mig ahogy egyre több és több csatát nyomsz vele, többször rak T7-T8-ba. Tehát a tankra jellemző tier megmarad, csak az eloszlás tolódik az adott tanra jellemző legnagyobb tierű csaták felé.

Végeredményben ez nem hülyeség, hiszen így pl stock tankok kevésbé lesznek szopatósak.

Szerintem jó ötlet.