banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Ezt az ötletet ha jól tudom lelőtték, pont a fagyasztásos meg fog of war történet miatt.

De ha belegondolsz ez a zsoldososdi tök baromság, semmi értelme nincs. A CW nem csak abból áll, hogy bemegyünk a nagy tankunkkal és lövöldözünk, hanem ott kőkemény taktika van, már a jobb klánoknál, abba pedig gyakorlás nélkül nem lehet csak úgy beugrania egy külsősnek, mert oda az összhang. Az eredményes CW-zést sok sok gyakorló csata előzi meg, sztem a több százezer játékosból jobb esetben is csak 3 számjegyű azok létszáma, akik rendelkeznek akkora CW-s tapasztalattal 9-10-es szintű tankban, akik könnyen tudnának megfelelő hatékonysággal adaptálódni egy új taktikához és ezen játékosok 99%-a is sztem klánban van.