banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Igen, alapban baromi jó ötlet, csak azokkal nem fair, akik egyből fullos gépbe ülnek, mert akkor 10-20 csatáig tuti toppon lesznek. Mondjuk nekik adnék egy olyan engedményt, hogy 10 csatáig középmezőny, hogy azért legyen idejük hozzászokni az új vashoz, ne egyből mély víz.

Sosem felejtem el T1-el a legelső két csatám, totál stock, 75%-os legénység, mindkétszer tier 9 csata, első Mines-on, totál legalul, velem szemben is t6 med volt, senkit nem tudtam sebezni, még HE-vel sem, csak trackeltem, következő csatában már volt alattam egy Hummel, de a szitu ugyanaz volt :-D
    Na ilyennek marhára nem szabadna előfordulnia.

Egyébként megfigyeltem, nálam valahogy úgy működik az MM, hogy stock tankban szinte kivétel nélkül legalul kezdek egyből a sűrűjében aztán mikor elérem a fullos státuszt vagy ötször egy huzamban top tank vagyok, kb. tankjaim háromnegyedénél így volt.