418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #67604 Men of Warban rohad nagy csíter tank, egy japán chi-toval lőttem a seggét 5 méterről és onnan is pattogott :D -
JNSK #67603 @67579 nekem van matildam, es a leg hasznalhatobb t5 premium tank... kicsi lathatatlan, jol pancelozot.. lassu de furge, gyorsan tuzel... van rajta alcahalo, alcazas skill... nagyon szeretem.. -
Eljött az én időőőőm :)
Szóval összeesküvéselmélet ... ismerjük a lepattanós - didnátgótrús sztorikat ...
Anno az amcsi heavys nyüsszögésnél bétában Overlord kikottyantotta, hogy úgy figyelik az adott tankok balanszát, hogy milyen a win/loss arányuk, és megpróbálják 50%-ra belőni ...
Nem lehetséges, hogy a játékosoknál is ez van? Egyik nap egy klántársam 13-0-nál rákérdezett, (nem top tier csata volt) hogy kinek nem fullos a tankja ... mindenkinek az volt ...
Aztán a T-54-nél mikor elmondták, hogy vannak olyan tankok, amik azért jobbak mint a többi, hogy a kevésbé skillesek is élvezzék a játékot?
Teljesen logikus lenne beépíteni egy mechanizmust, ami "besegít" egy adott oldalnak ... Azt is a game dönti el, melyik oldalra ki kerül ... így szépen szinten lehet tartani a játékot, és úgy belenyúlni a statokba, hogy csak keveseknek tűnjön föl ...
Egy kis penetráció minuszban - pluszban ... egy kis pontosság minuszban - pluszban - egy kis lepattanás ... és senkinek nem tűnik fel ... Ez persze semmit nem jelent ha balfasz a Team, akkor semmit sem jelent, hogy minden rajtunk van, valamint ha az enemy balfasz, akkor meg hiába lőnek bennünket ronggyá, ha valaki berobog és behúzza a bázisukat ... De ha 2 egál team kerül szembe egymással, akkor bizony sokat jelenthet.
Ezzel elérhető az, hogy a kevésbé skillesek is tudjanak nyerni, valamint a "próknak" is többet kelljen játszani ... (Ami ugye ha a prémiumokat meg ilyeneket nézünk az kapásból több pénz ...)
Csak ugye néha jönnek a meglepetések ... Tegnap meglett a 105-ös a T29-re ... Nagyjából 50-50%-ban nyertem és vesztettem. (De persze főleg T10-es csatákba pakolt ...) A vesztes csatáimban volt pár érdekes anomália ... Himmelsdorfon az enem bázisán sunnyogott egy Priest ... odaértem, és 3-szor pattantam le róla zsinórban ... Következő pályán Top tankkként belefutottam pár Lee-be :) Az egyik megállt a puszta közepén, rámfordult, és elkezdett lőni ... Én lőttem 2 lepattanót, 1 0%-os critical-t, és egyszer trackeltem ... Ő kilőtte a maingunt, gunnert, és mindkét loadert ...
Elkezdtünk erről beszélgetni TS-en, pár klántársunk nem igazán értett velünk egyet ... aztán eltelt pár hét ... ÉS megjegyezték, hogy gyanús, de lehet mégsem beszélünk hülyeséget ...
Vagy CW csatán az artistáink ... Első meccs ... Minden artynk halálpontos (direkt írom a CW-t, komolyabb klánok esetén nem bénák az artyk ...) az ellen hála istennek mindig mellélő ...
Következő csata ... eltelik 3 perc ... Szólnak az artysok - semmi sincs rajtunk ... 1 lövés sem talál ...
Én elhiszem, hogy van elég randomfaktor ... de gyanúsan működnek ezek a randomfaktorok ...
Mindenki orosz tankokra gyúrt, mert az OP ... lett egy valag nagy orosz heavy ... Aztán láss csodát, lenerfelték őket a szarba ... Hogy miért? Mert ha CW-re akarsz menni, kell egy jó top tier tank, szóval át kell menni a német ágra és grind megint ...
T29 - 105-ös ágyú - 198 pen
Patton - 105-ös - 218 pen
IS3 - 122mm BL9 - 225 pen
Ezekkel megyek mostanában ... Patton - dupla és CW, IS3 - dupla és T29 - grind.
Amit a BL9 nem lő át, azt a T29-essel kényelmesen lőhetem ...
Van egy nagyon rossz érzésem, hogy ezek a dolgok nem véletlenek ...
Terszmészetesen ez szigorúan magánvélemény, lehet kiröhögni, lehet elgondolkodni rajta ... Lehet persze a szopóágnak az is az oka, hogy rossz csapatba sorsol, rossz napom van, stb ... de mikor CW-n mindenkinek egyszerre van rossz napja, az már érdekes ...
CW részhez: Természetesen nem azt akarom mondani, hogy csak azért nem a miénk egész európa, mert csal a játék ... a CW meccseket csak azért hozom fel, mert ott nem lehet a balfaszul összesorsolt team-re fogni a vereséget ... Ott jönnek elő leginkább az ilyen érdekességek ... -
Nazarov77 #67601 Na azt hiszem több goldot nem fogok venni mostanában :D
Prémium Felhasználói fiók meghosszabbítva. Lejárat: 2012. október 23. 8:47:56.
-
lammaer #67600 Na ezért érdemes T5 scoutot vinni... arty könnyek...
T9/T10 csatában, 4 high tier arty mindkét oldalon redshiren.
Meccs felénél bemegyek én, 2 arty el (nem én öltem meg őket, csak az egyiket lerongáltam amig bejött az áldás) majd 1 percre rá egy T50, elvitte a maradék artyt.
Erre az összes halott arty elkezdte, hogy milyen bénák vagyunk, mert 1 scout is elég lett volna, de mi skilltelen noobok voltunk :)
Annyira jó volt túráztatni őket, hogy ki a halott? Ki fog veszteni? :) Nagyon erőlködtek :) Aztán elraktam az 1200 XPmet :) -
Nem sok vizet kavartál :)
Én úgy szoktam játszani, hogy egy-egy tankkal addig megyek folyamatosan, amíg ki nem lőnek. Így sorban tologatom az összes tankot. Általában 5-6, most csak 4 (kv, kv-3, pzIV, su-85). Ha egy körben sikerül két tankkal is egynél több csatában részt venni, az kb 100000 credit. Ha kv-3al jön ez össze akkor a lőszer elvisz csatánként 10 ezrest :) -
lammaer #67598 No, hát egy élmény volt hogy jöttél és elrendezted :) -
is-3, is-4, is-4 sebezve, pz38 kilőve 474 xp, meg 20k körüli pénz prémivel -
stork13 #67596 Csak a kétkedők meggyőzése miatt tettem be. :)
Sorozatban 6-10 győzelem fel sem tűnik, de 4 vereségnél "ez már a 10. volt" feeling van.
Csinálni kellene helyes kis grafikont a win, lose, xp, pénz/ nap kimutatásban de nem hiszem, hogy bármilyen eredményre vezetne.
Amúgy pont a mai napom volt eddig a legrosszabb 6 győzelem/17 vereség/1 draw. :D
Voltak érdekes meccsek, de ez mindent vitt KT-val:
:D -
lammaer #67595 És, sikerült vmi következtetést levonni? Van valami összeesküvéselméleted amit alátámasztanak az adatok? Nekem a "tök random" jön le akárhogy nézem, de hátha neked mást hoz ki. -
KB :) Volt két mezőn átrohanós, meg három spottolt. A baj csak az volt, hogy a hegyet bukták a mi pzIV-eink és lerohant az ellen pzIV hordája.
Veszélyes dolog ám egy ilyen kis csapat:) -
Oddball29 #67593 Zúgott a sok éji bogár, neki falnak?:) -
Délután kempinovkán voltam KV-val top tank. Odébb sem gurultam kezdésnél, és 3 perc múlva volt 5 killem :D -
A prémium nélkülieknek muszáj lesz t5-6-al menni. Vagy átállni prémre. ÉN is egyre inkább gondolok arra, hogy a havi 2500 goldot talán kibírnék... -
Oddball29 #67590 Fullos Wolverine-al T5-ben mostanában átlag minden második-harmadik meccsben a felső harmadban vagyok. Prém nélkül is simán csinál egy húszast körönként, ha nyerünk, meg akkor is, ha nem. Viszont ehhez képest T6-ban mintha komplementer lenne a matchmaking.
T5-ben gyakran nem is küzdelem, hanem mészárlás lesz belőle, fél pályáról is előszeretettel one-shotol az olyan csatákban. -
bornofakone #67589 egyre jobban érzem sajnos amúgy h t5-6 gépekkel alig pakol top tanknak be, kv-3-al nem is emlékszem mikor volt ilyen, igaz annyira nem is szeretem....a kényelmes számomra a tömény t7 és 1-2 t8 tank ....olyankor ömlik a pénz, ugyan ez kv-ra is....(azért őket hozom fel, mivel vhogy finanszírozni kell is-4 és t34-s köröket, ezért gyakran játszom velük)
de azért néha jó lenne funolni :) mondjuk fél év múlva ha nem tolnak be kellően sok új tankot alig lesz már low tier battle...mit low tier ... t8 alatt max artyk lesznek :DDD
viszont akkor legalább senki nem fog a balance panaszkodni, lesz 5-5 t10 meg maradék t9 és 1-2 arty :D -
stork13 #67588 Irkálom. Több adatot is. -
bornofakone #67587 kv-3-al 10 csatát toltam le, (5 óra óta...) 1-t nem bírtam nyerni, mindig t9-10-s csata, ami nem gond, mert volt mikor 7-900 xp-t kaptam úgy is h loose....ami gond volt h egyszerűen sehogy nem bírtunk nyerni....nem is mertem csak 2 kört menni t34-el olyan bukó lett pedig megtettem mindent....is-4-el is csak 1-t mertem menni hiába lett top gun, meg 900+ xp, szép loose....hagytam is a picsába az egészet.....nekem csak este adja, én csak este olyan 9 de inkább 10-től tudok játszani 2-ig....egyszerűen máshogy nem megy....talán még reggel 9-10-től 12-ig durván....úgy néz ki a random ilyenkor kedvez nekem :) -
Úgy legalább jön a lóvé :D Feltéve, ha le tud az ember adni 6-8 lövést mielőtt kinyírnák :) -
engem ma, csak olyan csatába rakott KV3 al, úgy hogy szakaszban voltam két Pz4 el, hogy az E75 volt a minimum, minden egyes alkalommal. -
Nem tudom mi van mm-el, KV-3-al folyamatosan prokhorovkára rak. -
Desmodromic #67583 A múltkorjában háromszor pattantam BL-9-el egy T-95 oldaláról az még oké /bár azért a kurvaannyát/,de hogy ma T-50-2 oldaláról kétszer... -
lammaer #67582 Szép random. Irkáltad vagy azzal a toolal elemezted ki amihez fel kell tölteni vmi fáljt? -
Oddball29 #67581 Belevaló mennyecske lehetett, ha tank után nevezték el. -
Volt apósomnak, a neje :) -
Oddball29 #67579 Matildája van valakinek? -
stork13 #67578 Valaki de türelmetlen... :D -
stork13 #67577 Nos, itt található az előző 70 nap statisztikája, T5-T9 közötti tankokkal.
A sorozatba csak a 3 vagy több egymásutáni azonos meccs számít bele.
Lehet elemezni... -
lammaer #67576 De érted... ha 100 méternél messzebbbre lősz, hiába célzol olyan pontosan ahogy lehet, a lövedékek szépen eloszlanak a pttyös célkörön belülre. Teljesen normális ha nem mind talál. -
rrally #67575 Nagyon ritkán adok le kapás lövést?Mindig a Mesterlövész címre hajtok.
Mostanában észre vettem hogy sok lövedék eltűnik,(valahova elrepül a végtelen generálóba). -
virkir #67574 Ez rendben van valahogy így lehet mert azt látom, hogy a legtöbb esetben a csapat balfaszkodja el.
De ez nem indok a hosszú vereségsorozatokra mert ugye elvben ide is oda is kéne az embernek kerülnie nem csak mindig a rosszabbik végre. -
rrally #67573 Kora délután jó játszani mert estére jönnek a PRO-k.
Délután mindig nyerő szériában vagyok! :P
-
lammaer #67572 "mindig pontos célzásokat adok le de sokszor van fogy nem érvényeseíti a találot."
Kitölti TELJESEN a célpont a célkört? A pontos célzás még akkor sem garantál találatot, 2.5% esély van arra hogy a lövedék a célkörön kívülre megy.
-
rrally #67571 Amiről itt beszéltek azon már én is gondolkoztam !
-De engem a machmaker mindig úgy pakol,hogy pl:a lista alján vagyok és vesztünk akkor a következő macheken a lista felső fokára rak.
-De én PZ IVel nyomom és minden pályán ugyan azt a taktikát használom ugyan ott lövök mindig pontos célzásokat adok le de sokszor van fogy nem érvényeseíti a találot.
-szerintem a csata elején elvan döntve hogy melyik félnek érvényesít több lövést hiszen megy folyamatosan 600-700 csata 30-50 000 ember minden egyes találatot elemezni elküldeni az adott csata minden egyes emberéhez!(ez csak 1 elmélet).
-de persze ki lehet játszani gyors bázis foglalással,volt már rá példa hullottunk mint a legyek nem volt érvényes találatom de nyertünk. -
Szakesz #67570 Amikor a 14 másik játékossal passzol a játékstílus, de legalábbis együtt tud dolgozni a csapat és valamilyen szinten következtetni tudtok a másik lépésére, nyerhettek, ellenkező esetben bukó.
Van olyan ismerősöm, aki tier 8 heavy tankkal játszik, de gyakorlatilag csak berohan az ellenfél közé kilövetni magát. Ezt azzal magyarázza, hogy lead pár lövést, XP-t így is kap és hamarabb mehet a másik tankjával hasonlóképp véget vetni csatájának. Egyszerre 2-3 tankkal játssza el ezt. Ha ő a top tank, borítékolhatod a vereséget. :)
Továbbá, rossz passzban van, pont abban a körben akarja kipróbálni a top tankotok, hogy mire megy a "Löwe skill"-lel. Esetleg egy klán több tagja, - talán platoonban, talán nélküle - egyszerre nyomja el a csatát. Egy oldalra rakja őket a rendszer, szóval újfent biztos lehetsz a vereségben. Nem azért, mert egy klán tagjainak kedvez a matchmaker, hanem mert azok szinte biztosan együtt fognak tudni dolgozni és megteremtik a szituációt, ahol 5-en lőhetnek 1 ellenfelet.
Ellenfélnél ismerős platoon 3 taggal, top tankok, te pedig kis szutyokkal vagy, nem érdekel az eredmény. Súgsz egy kicsit társaidnak TS-en, hogy hol áll az artytok, merre fordul a tankotok, hol vannak sokan stb. és máris elveszítette csapatod a csatát - de legalább szereztél egy jó pontot. :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
lammaer #67569 Olvasd le a számról: az egész rohadtul random.
Az előbb volt chaffeeban egy élményem: szembeálltam egy GW pantherrel, mert lerohadt a tornyom, meg a láncom is troba volt. Jobb hiján mondom rámászok, bele a képébe, ha rámlő kapjon belőle ő is. Rámlőtt és... LEPATTANT. -
VanDaal #67568 Igen, erre gondoltam. Igazából ezt mint feltevést írtam, komolyabb kutatásokat nem végeztem az ügyben. El tudom hinni azt is, hogy nem így van, csak hát az emberi természet olyan, hogy igyekszik rendszert, logikát találni abban is, amiben nem feltétlenül lehet. És valamiért könnyebben el tudunk fogadni egy olyan magyarázatot (én legalábbis), aminek van esélyünk a megértésére, mint egy olyat, ami teljességgel a kiszámíthatatlanságon alapszik. -
Oddball29 #67567 Nem az a gond, hogy mértani középre céloztok, és a HE a lövegpajzsot éri? Mert onnan meg tud pattanni nagyobb kaliber is. -
lammaer #67566 A win/loose statok 50 felé konvergálnak, azért :) -
virkir #67565 Akkor magyarázd meg miért panaszkodunk sokan erre a rejtélyes jelenségre.
Mint ahogy azt hiszem tegnap írtam, hogy délután még normális volt a játék volt vesztes de nyert kör aránylag kiegyensúlyozottan bármivel mentem, viszont este egyszerűen képtelen voltam nyertes körbe kerülni.
Addigra mindenki elfelejtett játszani? Az E-75-öm statja a 58%-os win-ről lement 52-re két óra játék alatt.
Ugyan ez van ma is már az ötödik körnél tartok de még nincs meg a dupla vele.