A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Eljött az én időőőőm :)
Szóval összeesküvéselmélet ... ismerjük a lepattanós - didnátgótrús sztorikat ...
Anno az amcsi heavys nyüsszögésnél bétában Overlord kikottyantotta, hogy úgy figyelik az adott tankok balanszát, hogy milyen a win/loss arányuk, és megpróbálják 50%-ra belőni ...
Nem lehetséges, hogy a játékosoknál is ez van? Egyik nap egy klántársam 13-0-nál rákérdezett, (nem top tier csata volt) hogy kinek nem fullos a tankja ... mindenkinek az volt ...
Aztán a T-54-nél mikor elmondták, hogy vannak olyan tankok, amik azért jobbak mint a többi, hogy a kevésbé skillesek is élvezzék a játékot?
Teljesen logikus lenne beépíteni egy mechanizmust, ami "besegít" egy adott oldalnak ... Azt is a game dönti el, melyik oldalra ki kerül ... így szépen szinten lehet tartani a játékot, és úgy belenyúlni a statokba, hogy csak keveseknek tűnjön föl ...
Egy kis penetráció minuszban - pluszban ... egy kis pontosság minuszban - pluszban - egy kis lepattanás ... és senkinek nem tűnik fel ... Ez persze semmit nem jelent ha balfasz a Team, akkor semmit sem jelent, hogy minden rajtunk van, valamint ha az enemy balfasz, akkor meg hiába lőnek bennünket ronggyá, ha valaki berobog és behúzza a bázisukat ... De ha 2 egál team kerül szembe egymással, akkor bizony sokat jelenthet.
Ezzel elérhető az, hogy a kevésbé skillesek is tudjanak nyerni, valamint a "próknak" is többet kelljen játszani ... (Ami ugye ha a prémiumokat meg ilyeneket nézünk az kapásból több pénz ...)
Csak ugye néha jönnek a meglepetések ... Tegnap meglett a 105-ös a T29-re ... Nagyjából 50-50%-ban nyertem és vesztettem. (De persze főleg T10-es csatákba pakolt ...) A vesztes csatáimban volt pár érdekes anomália ... Himmelsdorfon az enem bázisán sunnyogott egy Priest ... odaértem, és 3-szor pattantam le róla zsinórban ... Következő pályán Top tankkként belefutottam pár Lee-be :) Az egyik megállt a puszta közepén, rámfordult, és elkezdett lőni ... Én lőttem 2 lepattanót, 1 0%-os critical-t, és egyszer trackeltem ... Ő kilőtte a maingunt, gunnert, és mindkét loadert ...
Elkezdtünk erről beszélgetni TS-en, pár klántársunk nem igazán értett velünk egyet ... aztán eltelt pár hét ... ÉS megjegyezték, hogy gyanús, de lehet mégsem beszélünk hülyeséget ...
Vagy CW csatán az artistáink ... Első meccs ... Minden artynk halálpontos (direkt írom a CW-t, komolyabb klánok esetén nem bénák az artyk ...) az ellen hála istennek mindig mellélő ...
Következő csata ... eltelik 3 perc ... Szólnak az artysok - semmi sincs rajtunk ... 1 lövés sem talál ...
Én elhiszem, hogy van elég randomfaktor ... de gyanúsan működnek ezek a randomfaktorok ...
Mindenki orosz tankokra gyúrt, mert az OP ... lett egy valag nagy orosz heavy ... Aztán láss csodát, lenerfelték őket a szarba ... Hogy miért? Mert ha CW-re akarsz menni, kell egy jó top tier tank, szóval át kell menni a német ágra és grind megint ...
T29 - 105-ös ágyú - 198 pen
Patton - 105-ös - 218 pen
IS3 - 122mm BL9 - 225 pen
Ezekkel megyek mostanában ... Patton - dupla és CW, IS3 - dupla és T29 - grind.
Amit a BL9 nem lő át, azt a T29-essel kényelmesen lőhetem ...
Van egy nagyon rossz érzésem, hogy ezek a dolgok nem véletlenek ...
Terszmészetesen ez szigorúan magánvélemény, lehet kiröhögni, lehet elgondolkodni rajta ... Lehet persze a szopóágnak az is az oka, hogy rossz csapatba sorsol, rossz napom van, stb ... de mikor CW-n mindenkinek egyszerre van rossz napja, az már érdekes ...
CW részhez: Természetesen nem azt akarom mondani, hogy csak azért nem a miénk egész európa, mert csal a játék ... a CW meccseket csak azért hozom fel, mert ott nem lehet a balfaszul összesorsolt team-re fogni a vereséget ... Ott jönnek elő leginkább az ilyen érdekességek ...