418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    Draw
    Battle: Malinovka 2011. október 13. 10:18:04
    Vehicle: IS
    Experience received: 685
    Credits received: 22 767
    Battle Achievements: Steel Wall, Kay's Medal III Class

Repairs:
    Vehicle IS repaired successfully. You have spent credits: 8 048

Purchased:
    The ammunition on vehicle IS resupplied successfully. You have spent credits: 19 023

elmondhatatlanul gyűlölöm campinovkát!
  • foxbat88fx
    Kedves Dummyboy! :)

A képed 100%-ban tökéletes ha az átütést nézzük egy T-29-es tank 105-ösével mert ugye annak 198mm. DE! Nézni kell a szöget is!
    Ha rossz szögben lövöd meg ezeket a tankokat, hidd el hogy lepattannak, 3700 csatám van, van belőle tapasztalatom, és igen, eléggé idegesítő tud lenni.
    Ha kicsit féloldalasan lövöd meg a Lee vagy a Priest elején az már egyből pattan le!
  • foxbat88fx
    nem olyan nehéz ám! elején amikor bejött nekem is volt vele gondom, de T-32 meg IS-3-mal gond nélkül viszed neki a géppuska tornyát!
  • DummyBoy
    Az ügyes scout csak akkor nyer, ha a csapat többi tagja is ügyes :)

Pár napja pl: El Halluf-on (Asszem az ahol két oldalt fentről indul mindenki, középen van a völgy ...) T-50-el nyomtam egy komoly Viliemvalaszt, szépen berongyoltam a völgybe a szembenlévő hegy alá, és mentem egy kört előttük ... bespottoltam az egész enemy brigádot ... 2 perc alatt gyakorlatilag rommá lőtték a mieink az enemyt ...

@foxbat88fx: :) Oké, még noob vagyok ... de lennél olyan kedves nekem prezentálni egy-két képet, hogy hol vannak azok a pontok a Priest és a Lee eleján, ahol 50 méteren belülről meglőve 105-össel tuti betalálok?

Bár igazad van, a Priestre nem sniper módban lőttem, mert inkább rammoltam utána ...

Bár nem vagyok fotóboltmágus, megpróbáltam rittyenteni egy hitbox segítséget Lee-hez és Priesthez ... Pirossal kiemeltem azokat a részeket, amiket át lehet lőni ...

Van egyéb ötleted?

• Spheriot
    Arra mondjatok inkább tippeket a KV-5-t hol lehet lőni, mert ez az egyetlen tank aminél gőzöm sincs mit kéne csinálni , még oldalról sem tudom átütni IS3 meg T32-m van. Azt olvastam hogy a csövénél, vagy R2D2-jét kéne, de nem nagyon jön össze.
  • foxbat88fx
    nem kell komolyan venni, ez csak egy játék bakker!
  • foxbat88fx
    nem :D np, de am az csak a lineage legújjab része :D
  • lammaer
    Ugye nem baj ha nem hiszem el? :)

az összes l2 szöveget meg tartsd meg légyszi magadnak, marhára pökhendi.

• lammaer
    Csak a szerénység miatt nem példálóztam magammal, beléltem magam egy átlag játékos képességeibe.

Természetesen ha én vagyok a low tier, ott a balance nyilván a mi oldalunkra billen.

Tegnap pont volt is ilyen meccsünk, két Chaffeval voltunk a felső harmadban, a túloldalon JPZIV-ek meg KV3-ak kompenzáltak minket (lehet véletlen, de egy múltkori beszélgetés miatt néztem.. a t5 scoutokat nem t5 ellen rakta a rendszer hanem T6). A Top tankok a túloldalon T7 heavyk, nálunk T7 medek.

Ránézésre tényleg érdekes volt, nálunk vki írta is rögtön hogy "vesztettünk". Miután a komisszár hátbalőtte defetizmusért, megindult a meccs. A városban a medek elbukták a heavyk elleni harcot (érthető) viszont a völgyben mi uraltuk a terepet és jó időzítéssel (egyszerre 3-an kezdtük húzni, nem egyesével) lehúztuk mielőtt a heavyk visszaérhettek volna.
  • Sunrider924
    Na elore is elnezest mindenkitol az offert, rovid leszek igerem:
    Kedves wmisi, azt hogy fogsz nem ugy irjak hogy fox, es egy vita lezarasa privatban sem az hogy ignoret raksz az illetore, foleg ugy nem hogy 1 hettel kesobb neked volt egetoen fontos hogy irkalgass nekem. Udv
  • foxbat88fx
    haxx nem haxx, én bizony nem pattanok le a T-29-es 105-ösével Priest-ről meg Lee-ről semmilyen távolságról, csak ha lusta vagyok shiftet nyomni, szóval l2s :)
  • Renegade
    ugyan már kérem, el kell olvasn a faq-t (ha már megírtuk) és onnantól sétagalop az élet kicsikkel is, meg nagyokkal is :-)
  • Spheriot
    Szerintem felesleges összeesküvés elméletet gyártani, egyrészt elég nagy random dolog van a penetrációban +-25% ha jól tudom, a másik pedig azt le programozni, hogy figyelje a játék hogy ha 3-t lőttél és telitalálat volt, akkor a következő 3 biztos mellé menjen hát ez meg nevetséges.
  • lammaer
    Persze, van ilyen is, hogy érezhető hogy egy tornasorban lévő alacsony szintű játékos billenti ki a játékot a holtpontról (lásd: a stuart aki vmi szerencse folytán átér az ellenséghez ésfelderíti az atykat), de ez kb ugyanannyiszor vagy inkább kevesebbszer történhet meg mint az, hogy egyszerűen bejön a papírforma és szarrálövik már az első kanyarban :)

Mindazonáltal ezért tartom inkább a damage/average xp/hit ratio statokat messze mérvadóbbnak mint a winratet (régi nóta, újoncok csak a winratere verik, mert azt könnyű megérteni)
  • lammaer
    "de tanulj meg lőni"

Igen, nyilván neked még sose volt lepattanód, hiszen te annyira pontosan lősz, hogy a szúnyog tökét ellövöd 500 méterről. Nálad szórás sincs, azért meg reportálni s foglak, mert az bizony haxx :)
  • lammaer
    "Aki meg nem látja, az vak vagy elfogult a játékkal. Én ezért megégetném őket."

Én meg azt égetném meg, aki a randomságra és a kézzel fogható bizonyítékokra (lásd lejjebb stork XLSét) szájhagyomány meg "hallottam a többiek is így érzik" alapú érveléssel reagál.

Az hogy folyamatosan nerfelik vagy buffolják a tankokat egyrészt normális (minden MMO-ban igy van, pont a sírások miatt) másrészt nem titkos (patchnotes, rémlik).
  • Spheriot
    Ez így igaz és nem is akárhogyan, ezek a csaták aminek a vége 15:2
  • Renegade
    szerintem a nagy tierekben JOBBAN érvényesül mint kicsiben, de kicsik közt is fontos, pl ha a medek közt ügyesen lövöldözgetsz, akkor a csapat medjei "nyernek" átjutnak a "med útvonalon" és indulhat a flank, artyvadászat

a scoutokról se feledkezzünk meg, ügyes scout tank, az a jószág, ami iszonyatosan megdobja a winratet, hiszen szinte mindig nyer (60%+) :-)
  • foxbat88fx
    ". Tegnap meglett a 105-ös a T29-re ."
    "A vesztes csatáimban volt pár érdekes anomália ... Himmelsdorfon az enem bázisán sunnyogott egy Priest ... odaértem, és 3-szor pattantam le róla zsinórban ... Következő pályán Top tankkként belefutottam pár Lee-be :) Az egyik megállt a puszta közepén, rámfordult, és elkezdett lőni ... Én lőttem 2 lepattanót, 1 0%-os critical-t, és egyszer trackeltem."

-bocs b+ de tanulj meg lőni :D hogy a pibe lehet lepattanót lőni Lee-re meg Priestre? (jó lehet, ha nem sniper módban lősz, úgy már én is lőttem)
    de ez akkor is VICC!
  • Renegade
    na, megnéztem, eddig 40 tankkal mentem,
    1.0-nál kisebb killrate:

T2 medium light (3 csat, 1 kill)
    loltraktor: (4 csata, 1 kill)
    prém sherman: 110 csata, 107 kill
    prém pz IV/V (328/294)

szóval még ágyú nélküli prém tankokkal is majdnem megvolt :-)

szvsz még a plecsni szám is sokat dob (nem a mastergunner meg társai, hanem a sniperek, wittmanok) 5-7 csata/1 is igen csak jól mutat :-)

"Teljesen logikus, hogy a jó játékosok statja jobb lesz ... hiszen könnyebben adaptálódnak a szituációhoz, jobb a helyzetfelismerő képesség, stb ..." = ez egy tök jó mondat, szerintem is ezek miatt lesz valaki jó játékos, és igen ez a statokban realizálódik :-)
  • malystryx
    Én igazat adok az elméletednek, hisz ott voltam én, is, hallottam mindent. Az oroszok most nem jók, majd jövőre. Most a német a top, az amcsi a közepes...
    Erre az egészre mondott az egyik klántársam egy igen érdekes dolgot, amit ha megnézünk, van igazságalapja:

Bizonyos időközönként mindig más nemzet tankjai lesznek a legjobbak, hogy legyen forgás - ne legyen sírás..

Ez a manipuláció (a penetrációval és a lövési pontossággal meg a láthatósággal) teljesen helyénvaló, sztem mindenki tapasztalta már, csak vagy nem akarják kimondani, vagy nem merik. Aki meg nem látja, az vak vagy elfogult a játékkal. Én ezért megégetném őket.
    Engem is lehet lehülyézni, vagy szidni, de ha holnap piros hó esik, akkor is így van! Szórakoznak a játékkal.

Majd figyeljétek meg:
    December körül jönnek a franciák (vagy nem tudom mikor), kicsit jók lesznek ők is.
  • Spheriot
    Mondjuk az lenne relevans, ha a játék azt a statisztikát is mutatná, ha te vagy a top tierben akkor mennyi a győzelmi arányod.
  • foxbat88fx
    Na itt az idő, hogy megvegyem a KV-3-mat! :) Féláron lesz, meghagyom, késöbb meg kapok melléje ingyér egy T-150-es tankot meg egy garázshelyet :D
    Ha valaki nem tudná: jön a Battle of Moscow Special
  • stork13
    Ami érdekesen sok lett az elmúlt pár hétben -és nem volt eddig jellemző- az az extrém kevés hp-jú játékos. Egy-egy lövés után még marad 1-50 hp-ja az ellennek. Hiába kellene 1 lövéssel kivégezni még a minimum sebzéssel is, valahogyan mindig marad egy kevés vissza. Aztán ilyenkor párszor megkapja még a god mode-ot is. :)
  • DummyBoy
    Nem azt mondtam, hogy mindenkinek 50-50 lesz ... Hanem hogy ezzel lecsökkenthető a különbség ...

Teljesen logikus, hogy a jó játékosok statja jobb lesz ... hiszen könnyebben adaptálódnak a szituációhoz, jobb a helyzetfelismerő képesség, stb ...

Én átlagos játékos vagyok, közepes skillel ... 54% win ratio, 2396 csatából 2359 kill, 540 aver. xp.

Viszont ismerek nálam lényegesen jobb játékost. hasonló statisztikával ... Ráadásul a statisztika is bizonyos számú csata után válik relevánssá, hisz amíg sok kis tankkal több ágat húzol, addig avg. xp, és kill az nem nagyon nő ...

Az első 1500 csatáig pl: lényegesen kevesebb killem volt mint csatám ...
  • stork13
    Kellemes meccs volt. Az egyik artynk mindjárt kilőtte a másik artynkat és bekékült. Aztán kilőttük. -2 arty hátrányból indultunk. A 4 lövésből 3-at egy Type, 1-et meg egy T-44 kapott és trackelt, pattant, oldalról!
    De kell ilyen is, ma csak jobb lehet ennél. :D
  • Madmano
    Ok.De add a mobilod hozzá.
  • lammaer
    Hát hijjad fel őket, azért van ott a telefonszám...
  • lammaer
    Sztem ez csak nagy tiereknél érvényesülhet, ahol a jó játékosnak súlya van. Hiába vagy jó egy PZIV-ben, ha ugye az esetek felében ott figyelsz a lista alján, nem fogod tudni érdemben befolyásolni a csata menetét.

Tier8 feletti tankoknál el tudom képzelni hogy a játékos ügyessége jelentősn hozzájárulhat a győzelmi rátájához alatta kizártnak tartom.
  • stork13
    Nekem már 2 napja ezt nyomja. Egyszer 10xx7 aztán meg 10045 hibával lép ki. Az elsőnél jött az sms, hogy sikertelen tranzakció a másodiknál semmi sem történt.
  • lammaer
    Én ezekre a sorozatos lepattanás (és természetesen sorozatos penetration, mert ugye olyan is van mindenkinek, hogya leglehetetlenebb helyzetben átlő vmi nagyot) elméletekre azt tartom hihetőnek, hogy vmiképpen a rendszer nem minden lövésnél generál randomot, hanem generál egyet a usernek X lövésenként és azt használja.

Mondjuk ennek ellentmond az, hogy a sebzésnél - mióta van ez a frankó kis mod - látható hogy össze vissza ugrál, nincs az hogy folyamatosan kicsit vagy nagyot ütök, tehát ez alapján a pennél se kéne legyen ilyesmi.
  • Renegade
    valamiért még is csak az van, hogy a jó játékosoknak a winratje 57+, ehhez persze jön a többi is: magas túlélés, 1.0<kill/round, 700+ átlag xp, stb.
    a rosszaknak meg 50 alatt van, csapni való egyéb statokkal
  • Spheriot
    Szerintem, hogy 50% körüli a win/lost arány, pont azt mutatja hogy a random az random.
  • Nazarov77
    M4:

A frontja nagyon emlékeztet a német dizájnra, kis kopizósok, összeguberálták a háborúzó nemzetek tankjainak adatait azt kísérleteztek, pl T8,9es medek fronja nagyon hasonlít az orosz pike noisera, csak hát sokra megy vele ha 40mmes :D
  • VanDaal
    Most képzeld el, még akkor mi lett volna, ha valami alapja is lenne az összeesküvés elméleteknek :)
  • Looserke
    tegnap a T29 90mmes ágyújával zsinórban pattantam kb. 100 méterről egy KVról, ISről és egy su100ról, mindegyik célzott lövés volt és 6 lövésből 6 lepattant...
  • Madmano
    Sorry, PayPal returned error **** PayPal representatives can be reached at 1-888-221-1161.Ezt kapom a végén,mikor aranyat akarok venni.Mi a fájdalmuk?
  • Nazarov77
    Meg a fegyvere is elég gyenge volt, 2 fontos ágyú ami 40mm. Még szerencse hogy az orosz prémium verzója egy 76mmes orosz ágyút kapott.
  • spiczi91
    A valóságba se nagyon tudtak vele mit kezdeni, csak hát ugye lassú volt mint a lajhár és még sűrűn le is robbant.
  • hNeo
    sztem nincs ilyen dolog a wotban.
    pusztán random. még csak 0.6 nál járnak, sztem ilyenekkel nem foglalkoznak még.

viszont abban hiszek, hogy a winrate-mat lecsavarták!
    nem engedi a rendszer hogy olyan 50% felett teljesítsek! csak vereség!

biztos mert tul sok gamem van, és olynokat tesz be mellém akinek kevés van, és bukjuk.