banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Az ügyes scout csak akkor nyer, ha a csapat többi tagja is ügyes :)

Pár napja pl: El Halluf-on (Asszem az ahol két oldalt fentről indul mindenki, középen van a völgy ...) T-50-el nyomtam egy komoly Viliemvalaszt, szépen berongyoltam a völgybe a szembenlévő hegy alá, és mentem egy kört előttük ... bespottoltam az egész enemy brigádot ... 2 perc alatt gyakorlatilag rommá lőtték a mieink az enemyt ...

@foxbat88fx: :) Oké, még noob vagyok ... de lennél olyan kedves nekem prezentálni egy-két képet, hogy hol vannak azok a pontok a Priest és a Lee eleján, ahol 50 méteren belülről meglőve 105-össel tuti betalálok?

Bár igazad van, a Priestre nem sniper módban lőttem, mert inkább rammoltam utána ...

Bár nem vagyok fotóboltmágus, megpróbáltam rittyenteni egy hitbox segítséget Lee-hez és Priesthez ... Pirossal kiemeltem azokat a részeket, amiket át lehet lőni ...

Van egyéb ötleted?