A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #67636 Csak a szerénység miatt nem példálóztam magammal, beléltem magam egy átlag játékos képességeibe.
Természetesen ha én vagyok a low tier, ott a balance nyilván a mi oldalunkra billen.
Tegnap pont volt is ilyen meccsünk, két Chaffeval voltunk a felső harmadban, a túloldalon JPZIV-ek meg KV3-ak kompenzáltak minket (lehet véletlen, de egy múltkori beszélgetés miatt néztem.. a t5 scoutokat nem t5 ellen rakta a rendszer hanem T6). A Top tankok a túloldalon T7 heavyk, nálunk T7 medek.
Ránézésre tényleg érdekes volt, nálunk vki írta is rögtön hogy "vesztettünk". Miután a komisszár hátbalőtte defetizmusért, megindult a meccs. A városban a medek elbukták a heavyk elleni harcot (érthető) viszont a völgyben mi uraltuk a terepet és jó időzítéssel (egyszerre 3-an kezdtük húzni, nem egyesével) lehúztuk mielőtt a heavyk visszaérhettek volna.