418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jashin
    Naaaaa, azt hittem téged már bannoltak...
    Nagyon elnéző itt az admin.
  • Szpecnyaz
    Az valami új célzásmód? :D
  • spiczi91
    Ma megvettem a TigerP-t, hát érdekes. Egy IS és egy T29 vigyorogva vitte át a frontomat, még csak nem is a toronynál. Igencsak lekonyult a pofám, pedig azt hittem hogy ennél azért keményebb darab. Holnap meglesz már rá a lánc is, 8.8 L/71el legalább fegyver lesz már rajta. Sokan írták hogy lassú, hát szerintem egyáltalán nem az, sőt. Lehet, hogy én 50-el kevesebbet kaptam előre? :D:D:D
  • tigrincses
    kifelejtettem :frontális célzással ***
  • tigrincses
    (IX-TIER).E-75.
    e75 -el su85 = 1* lövés V.-tier
    e75 -el type59 = 2* -3 lövés VIII.-tier
    e75 -el IS4 = 4* lövés IX.- tier

gondoltam megosztom a tapasztalatomat melyik tank hány lövés megfelelő löszerrel AP normál!
  • patchaou
    Ez így van. Nem volt fenékig tejfel amíg fullos nem lett. Most már csak pár csata vele és elit lesz :D Asszem be kell majd ruháznom gold-ra mert kell még pár hely. Van pár járgány amitől nem szívesen válnék meg. Ilyen a su-85 is.
  • Nazarov77
    107el jó, de a 85össel már arra kell figyelni hogy nehogy magadat lődd ki olyan pontatlan egy vacak + az a 120 pen jó ha megvan 80, nagyon sokat pattog.
  • Oddball29
    Én ki szoktam mindent fejleszteni, viszont grindelni a 122-es tarackkal kellett volna, az nagyon szépet üt, és megszoktam már az olyan fegyvereket...Mindegy most már.
  • patchaou
    Én bírom a su-85-öt, kb annyit hoz a konyhára mint a pzIV
  • Nazarov77
    Ja biztos ezért kapta meg a 107est mert anélkül egy hulladék vacak lenne, és egy orosz tank nem lehet alul fegyverezett vacak!
    Amúgy én is tologatom a su-85öt de annyira rühellem hogy csak napi duplát szenvedem össze, még szerencse hogy 5x szorzó van, 107et nem fogom kifejleszteni mert a su-100 felébe kerül és akkor már inkább tovább megyek su-100ra, mellesleg máshol nem lehet használni. Kifejlesztem a su-100at aztán várok az új orosz TD ágra, a su-122-54 érdekesen néz ki.
  • Oddball29
    Érdekes behasonlítani ezt a Szu-85-öst a Wolverine-el. Van mindkettő, úgy látom M10-el könnyebb és gyorsabb tüzelési helyzetbe kerülni, lehet használni a terepet, pontosak a fegyverei. Wolverine egyértelműen többet pattogtat, Szu-ról 35 meccs alatt pattantak talán egyszer.

Az orosz mozgékonyabb (mondjuk az M10 se lomha, ha nincs leterhelve), jobb az álcája még skill nélkül is, ám mozgásban nagyon vaksi, viszont a végső ágyú nélkül az egész járgány nem sokat ér.

A 107-es csinálja ezt a TD-t, az viszont egyértelműen OP ebben a formában T5-ben, két egymást követő Top Gun után nem volt több kérdésem. Viszont M10-nek az átmeneti fegyvereivel is el lehet lenni, Szu-85-nél a végsőig szopóálarc van, mert a stock és a 85 mm D-5S (atyaúristen, ez a hulladék a kezdő Szu-100-nál is?)az ótvar szar, 76mm M1A1 AT is jobb, hát még az A2. Az igazi fájdalmam a grind alatt az volt, hogy a 85 mm-es LB-2S-t a Szu-85B-ről nem lehetett továbbvinni, az még T5-ben is simán megállná a helyét.
  • tigrincses
    GLA - klánban szívesen látunk tagokat *( igazán rendes klán) reklám helye: :)
  • tigrincses
    lényeg nem lényeg jó tudni, nekem is bevált kár hogy előbb nem csinálltam meg* tényleg szinte" semmi változás de a játék jobb lett :

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48152-segitseg-fps-noveleshez/

1. A preference.xml fájlban a talaj felületének módosítása

A fájlt a következő mappában keresd:

Windwos XP: C:\Documents and Settings\*A felhasználóneved*\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks
    Windows 7: C:\Users\*A felhasználóneved* (alapértelmezetten admin)\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
    Windows Vista esetén megegyezik az előzővel, viszont az AppData mappa rejtve van.

A preference.xml fájlt módosíthatod például egy egyszerű jegyzettömb (notepad) segítségével.
    (jobbklikk > társítás)

Ha nagyon nem sikerül rálelni a fájlra, használhatod a Windows keresőjét. Nem valószínű, hogy sok más preference.xml fájl lesz a gépeden.

A jegyzettömb keresője segítségével találd meg a következő bejegyzést:
    <entry>
    <label> TERRAIN_MESH_RESOLUTION </label>
    <activeOption> 1 </activeOption>
    </entry>

Itt három opció közül választhatsz:

0 - magas (alapértelmezett)
    1 - közepes
    2 - alacsony*

Elég látványos FPS növekedést eredményez. A cikk írója már az 1-es kapcsolóval közel 10 FPS-t nyert. Ha jól rémlik, én a 2-re állítottam.
    Az opció befolyásolja a talaj fizikai kidolgozottságát, így tapasztalhatsz olyat, hogy látszólag kissé belesüllyed a terepbe a tank. Vizuális különbséget nem fogsz érzékelni a textúrában.
  • Sippie
    a 100 milis bár kissé pontatlan, de az átütés és sebzés azon használhatóbb szvsz
  • I.C.ram
    Nagyon harmatos ez a T-34 57 mm-ese. KV-kba 60-70eket sebzek... :( Esélyem nincs ellenük kb. T-34-85 remélem összejön ma. Arra melyik ágyút érdemes felrakni?
  • Szakesz
    2400XP mellé csak 57K kredit járna? Érdekes.
  • Nazarov77
    nekem behozza
    lehet szar ez az imgur..
    de ez legalább megy wot fórumon, ott is vacakol az imageshack

• lammaer
    Durva aláírás :P
  • Plata
    403 - Forbidden
  • Nazarov77
    Nem véletlenül ez az aláírásom wot fórumon :D
    kép
  • lammaer
    Persze ha nagyon akarom, szívnek is gondolhatnám... :)
  • Nazarov77
    Megvan! Mert fasza tank! :P
  • Nazarov77
    lol :D
  • lammaer
    A pénisz jelet miért teted a kommentbe? :)
  • Nazarov77
    Mondtam már hogy imádom ezt a kicsikét? <3 :D
    Figyeljétek mennyit lőttem :D

• Sippie
    feljött a domb mögül, rámnézett lőtt, sebződtem én meg anyáztam :D biztos eltalált valamit, de nem volt annyira közel hogy tudatos legyen, meg aztán a KV3 eléggé páncélozott azon a szinten, ezért is bosszantó hogy csak úgy átlövik, amikor fordított esetben meg se próbálkoznék vele.
  • lammaer
    Hát, innen ugye mi csak a szokásos tippekkel (géppuskafészek, kitekintőnyílások, test alja) jöhetünk...

Mit jelent az hogy lazán? 3-4x nagy távolságból betalált? Vagy menetközben adott le egy kapáslövést?
  • Sippie
    nem néztem, de volt már olyan hogy nem láttam lövedék nyomot pl T-32-őn miután belém lőttek és sebeztek
  • lammaer
    Nem nézted meg hova csapódott be a lövedék? Az a legbizosabb módja hogy megtudd hogyan is történt...
  • Sippie
    hümm... VK3001P lazán átlőtte a KV3-amat szemből, ami marhára érdekelne hogyan, a rövid 88al én is szenvedek ha KV3-at kell lőni szemből. Én meg lepattantam a 107-essel róla. Funny
  • lammaer
    Csiki-csukinál egyértelműen hátrányban van az a játékos, akinek a nagyobb ROF miatt tudnak csak nagyobb DPMet elérni.

Gyakrabban kell előjönnöd, több időt kell fedezéken kívül töltened. Ne 1vs1-ben gondolkozz, mert a legritkább esetben van olyan szituáció, plusz nem is mindig 2 centiről csikicsukiztok :)
  • diegho
    A láthatóságról annyit, hogy himmelsdorfon egy E-100 10m-re állt meg mellettem és csak akkor láttam amikor már meglőtt egyszer. A vasúti sínek mellett jött végig, vele szemben a sínek mentén állt egy VK aufsB társam, kb 50m-re az E-100tól és ő sem látta. Ha egy T-50 jön ott így el még az is necces, na de egy E-100?
  • pointer4
    nem.
  • Szakesz
    Nem.
  • darki81
    Havernak szeretnék küldeni creditet, megoldható valahogy?
  • Plata
    Két killel és foglalással.

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2011. október 15. 20:07:50
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 615
    Szerzett kredit: 34 795
  • Plata

Vereség
    Csata: Arctic Region 2011. október 15. 19:59:07
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 706
    Szerzett kredit: 58 915
    Na ennyit sem kerestem még szerintem vesztett csatával.
  • mijki
    Mikor jön a Marder III?
  • Hypo #68347
    ólcsón számlanélkül tank eladó, ugyanitt CHF hitel gold ammora:))))
  • Plata
    Ma volt egy nagyon jó csatám T50-el,kezdés után repesztettem az ellenség bázisára.Szinte mindent spottoltam,két artyt kinyírtam,és a csapat nagyon jó volt,pillanatok alatt megölték az ellenséges csapatot,néha fostam mert az artynk rendes zárótüzet zúdított az ellenség bázisára ahol cikáztam mint egy mérgezett egér.Három vagy négy artynk volt,de egynek se volt kevesebb mint 2 kill.Rövid és érdekes csata volt.