banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tigrincses
    lényeg nem lényeg jó tudni, nekem is bevált kár hogy előbb nem csinálltam meg* tényleg szinte" semmi változás de a játék jobb lett :

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48152-segitseg-fps-noveleshez/

1. A preference.xml fájlban a talaj felületének módosítása

A fájlt a következő mappában keresd:

Windwos XP: C:\Documents and Settings\*A felhasználóneved*\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks
    Windows 7: C:\Users\*A felhasználóneved* (alapértelmezetten admin)\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
    Windows Vista esetén megegyezik az előzővel, viszont az AppData mappa rejtve van.

A preference.xml fájlt módosíthatod például egy egyszerű jegyzettömb (notepad) segítségével.
    (jobbklikk > társítás)

Ha nagyon nem sikerül rálelni a fájlra, használhatod a Windows keresőjét. Nem valószínű, hogy sok más preference.xml fájl lesz a gépeden.

A jegyzettömb keresője segítségével találd meg a következő bejegyzést:
    <entry>
    <label> TERRAIN_MESH_RESOLUTION </label>
    <activeOption> 1 </activeOption>
    </entry>

Itt három opció közül választhatsz:

0 - magas (alapértelmezett)
    1 - közepes
    2 - alacsony*

Elég látványos FPS növekedést eredményez. A cikk írója már az 1-es kapcsolóval közel 10 FPS-t nyert. Ha jól rémlik, én a 2-re állítottam.
    Az opció befolyásolja a talaj fizikai kidolgozottságát, így tapasztalhatsz olyat, hogy látszólag kissé belesüllyed a terepbe a tank. Vizuális különbséget nem fogsz érzékelni a textúrában.